Ve Švédsku a několika dalších zemích proběhnou v sobotu vzpomínkové manifestace na památku obětí mRNA injekcí
RSS

Ve Švédsku a několika dalších zemích proběhnou v sobotu vzpomínkové manifestace na památku obětí mRNA injekcí


Podle velmi silně podhodnocených čísel zemřelo po celém světě v důsledku aplikace genových injekcí asi 17 milionů lidí. Do tohoto počtu se samozřejmě nepočítají jedinci, u kterých bylo úmrtí spojeno s něčím úplně jiným, velmi oblíbeným zástupným důvodem je tzv. „long covid.“
Velmi pobuřující je ovšem i fakt, že tým, který za genovými přípravky stojí, dostal Nobelovu cenu, což právě pozůstalí po obětech považují za výsměch.
Udělení této ceny bylo zřejmě důvodem, že zemí, ze které nyní vychází iniciativa k pořádání demonstrací za oběti těchto přípravků, je právě Švédsko, tedy země, kde se o udílení Nobelových cen rozhoduje.
Podle studie zemřelo v důsledku vakcín proti covidu-19 na celém světě odhadem 17 milionů lidí. Naproti tomu Nobelovy ceny byly uděleny vědcům, kteří stojí za technologií mRNA vakcín.
Nyní v Nobelově prozaickém výboru pořádají několik vigilií při svíčkách za oběti a vyzývají aktéry v jiných zemích, aby učinili totéž.
Protestní výbor pro udílení Nobelovy ceny a zástupci lékařů, zdravotních sester a angažovaných lidí zprava doleva – včetně lékaře Svena Romána, zdravotní sestry Lotty Harmingové a vůdce strany  Lidská práva a demokracie Andrease Sidkvista, zveřejnili 2. prosince výzvu, aby upozornili na odhadovaných 17 milionů lidí, kteří zemřeli v důsledku aplikace očkovacích látek proti COVID-19 na celém světě, a připomněli si je..
S ohledem na to je zpochybňována Nobelova cena za fyziologii nebo medicínu za rok 2023, která byla udělena výzkumníkům stojícím za technologií mRNA vakcín.
Protestní výbor vyzývá k etické odpovědnosti a respektování pokynů v lékařském výzkumu a praxi. Udělení Nobelovy ceny je podle nich v rozporu s těmito zásadami.
K uctění památky postižených výbor svolává na 10. prosince v 17:00 celosvětové vigilie při svíčkách a vzpomínkové bohoslužby. Tyto akce jsou plánovány v několika městech, včetně Gustav Adolfs torg v Göteborgu, Mynttorget ve Stockholmu a před rezidencí předsedy vlády v Oslu.
Účastníci jsou vyzváni, aby si přinesli pochodně, smuteční svíčky, květiny a případně symbolickou rakev na počest zesnulých a zraněných. Ti, kteří se nemohou zúčastnit osobně, jsou místo toho vyzýváni, aby doma uspořádali vlastní vigilie při svíčkách a sdíleli je na sociálních sítích se specifickými hashtagy, aby šířili povědomí.
Protestní výbor pro udílení Nobelovy ceny má v úmyslu vyhlásit 10. prosinec mezinárodním dnem památky obětí mRNA vakcín.
Ke 2. listopadu 2023 obdržela švédská Agentura pro zdravotnické produkty více než 100 000 hlášení na podezření na vedlejší účinky vakcín COVID.
Z toho 436 hlášení se týká úmrtí a 13 022 osob s podezřením na závažné nežádoucí účinky po očkování proti covidu. Posledně jmenovaný údaj vychází z přezkumu 98,5 % všech zpráv z Agentury pro zdravotnické produkty.
Je obtížné přesně spočítat počet lidí, kteří celosvětově utrpěli závažné vedlejší účinky v důsledku vakcín proti covidu. Podle výpočtu založeného na švédských údajích a předpokladu míry oznámení pouze kolem 1 procenta by toto číslo mohlo být výrazně vyšší.
Vzhledem k tomu, že se u vakcín proti covidu uplatňuje vyšší míra oznámení, než ukazovaly předchozí studie, a to buď 5 %, nebo 10 %, odhady naznačují, že 100–200 milionů lidí na celém světě mohlo trpět závažnými vedlejšími účinky.
Toto číslo je pravděpodobně podhodnocené.
Za pouhé dva dny byl náš protest a petice podpořena podpisy jednotlivců ze 75 různých zemí. To svědčí o širokém globálním odhodlání a povědomí o problémech, na které upozorňujeme.
Na podporu protestu proti Nobelově ceně mohou zájemci podepsat online petici, která požaduje uznání negativních důsledků mRNA vakcín.
Organizátoři celosvětové akce jsou k zastižení na e-mailu   contact@nobelprizeprotest.com (lze psát anglicky). Jde zejména o spojení s organizátory podobných akcí v dalších zemích.
Pokud tedy máte zájem organizovat tyto společné mezinárodní akce, můžete hlavní organizátory ze Švédska kontaktovat.
Více informací k celosvětové akci najdete zde .
Na stejné stránce můžete podepsat také mezinárodní petici proti udělení Nobelovy ceny výrobcům mRNA genových injekcí.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Ve Švédsku a několika dalších zemích proběhnou v sobotu vzpomínkové manifestace na památku obětí mRNA injekcí se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden