Za co vlastně padlo přes milión Ukrajinců?
RSS

Za co vlastně padlo přes milión Ukrajinců?



VÁCLAV UMLAUF


Ukrajina je vylidněná víc, než za stalinského hladomoru ve 30. letech . A válku s Ruskem už prohráli, ale Západ jim to zapomněl říct. A do NATO je nevezmou a do EU taky ne. Takže Západ prodal Ukrajinu stejně jako Československo v Mnichově.







Volal mi kamarád, protože byl v hospodě, kde se včera díval na TV Nova a dostal šok. Zelenský byl minulý týden opěvován jako vítěz nad Rusy. Jenže ten kámoš od té doby nebyl v hospodě. Šel na pivo až včera, a to byl Zelenský proklínán jako ten, který všechno zkopal. Vysvětlil jsem mu, že má na bednu čučet každý den, jako všichni normální ovčané. Ti mají díky pravidelnému průplachu mozků paměť zvíci mladého telete na pastvě. A už se ničemu nediví, ani tomu dvojitému agentovi jménem PePa, kterého zvolili do hradní stráže.
Poradil jsem mu, že má číst web zvaný e-republika, kde jsme prohlásili Ukrajinu za poraženou už v roce 2014 ( Po masakru v Oděse již není cesty zpět ). Pak by byl skoro 10 let v klidu, mohl sedět u piva. Ty vyplašenky padající z TV Nova by na něj neměly žádný zhoubný vliv.
Takže se ptejme: Za co padlo přes milión Ukrajinců v proxy-válce NATO versus Rusko? Nulandová slibovala zelenému puči na Majdanu, že půjdou do NATO a do EU ( USA investovaly do “demokratizace” Ukrajiny 5 miliard dolarů ). Je to stejné jako když vypráskaní klausovci slibovali všem mercedes pro privatizaci. Ale nemýlili se, milí hoši. Někteří ho mají, stejně jako někteří mafiáni na Ukrajině profitovali na jednom miliónu mrtvých a zhruba deseti miliónech emigrantů, tj. ze 45 mil. obyvatel na současných cca 35 miliónů. Ukrajina je vylidněná víc, než za stalinského hladomoru ve 30. letech. A válku s Ruskem už prohráli, ale Západ jim to zapomněl říct. A do NATO je nevezmou a do EU taky ne. Takže Západ prodal Ukrajinu stejně jako Československo v Mnichově, nic nového pod sluncem. Na řadě je východní Evropa, která má pochodovat na Stalingrad, také nic nového pod sluncem.
Výhody historie pro normální život
Nejsme lidé s kognitivními schopnostmi Bidena, či paměťovou stopou krav na pastvě. Náš web sleduje historické dění pořádně. S odstupem 10 let je možné konstatovat, jak jsme věci viděli. Takže poučení první, graficky.

Ukrajinská fronta se hroutí z jednoduchého důvodu. Antiruští borci nemají čím střílet, protože USA milují jen happy end. A navíc jen takový, do kterým vrážejí minimum doláčů s maximálním ziskem. Tady je graficky daná vojenská pomoc Ukrajině od USA.

Takže po Novém roce končíme, pánové, a zavíráme válečný US-krám pro Ukrajinu. Americká pozornost se přesunula na bojující Izrael. Sionisté nesmí prohrát, protože z toho by se impérium už nevzpamatovalo. Není lepší průvodce na cestě do ukrajinské záhuby, než je senátor Lindsey Graham. Tady jsou jeho zlatá slova o vztahu USA-Ukrajina, která je třeba číst po pořádku.

Začínáme od skvělé investice střílení Rusů ve slavné větě: “ Rusové umírají a to je úplně nejlepší způsob, jak utratit naše dolary. ” Ale nakonec se to ukázalo jako špatná investice, protože se válka pod vedením NATO nějak zvrtla. Takže tady je druhý Graham, po Mnichovu.

Zlatá slova pana senátora, volně přeloženo: “ Nejprve musíme pomoci sami sobě, a pak Ukrajině .” To by měli opakovat naši fialoví pětikopytníci i ze spaní. Když říká takové moudro nový Kreml usazený ve Washingtonu, tak bychom to šupem měli v kolonii dělat také. A ten ďábelský Putin s autoportrétem na obálce imperiálního plátku  The Economist  bude na jaře 2025 vítat mírovou delegaci Ukrajinců při jednání o míru, alias o kapitulaci.
Bohužel to asi nebude v roce 2024, protože Rusové si prozatím dali asi jeden rok pohov při jednáních s Ukrajinou. Pro efekt je dobré porovnat obrázek v časopise “ The Economist ” s ďábelským Putinem na tomto novém sci-fi, taktéž ďábelským. Problém s Ruskem je bohužel v tom, že díky blahodárnému embargu Západu se postavilo na vlastní nohy. Pak obrátilo své kroky na asijský Východ, místo na evropský Západ. Takže Rusové už asi nebudou žmoulat čepice, viz tento graf.

Nuž, co naděláme. My zase máme ty větrníky a nenávist k Rusům, až do zelena. A naši šéfové jsou navíc hloupí, což je jasně vidět na tomto obrázku.
Bidenovi nějak nedošlo, že carské Rusko mělo jiné hranice, než teď. Stejně jako mu nedošlo, že vítat čínského prezidenta v sídle bývalé americké společnosti, která si z Číňanů udělala otroky při stavbě amerických železnic a dolování zlata v Sierra Nevadě, nebyl dobrý nápad. Kdo rozumí řeči těla, ten dobře pochopil, jak byl Si Ťin-pching naštvaný, protože se na Bidena ani jednou přímo nepodíval. Ale nové politické elity nebyly jedním promile vybrány pro svou inteligenci a vzdělání, ale pro jejich poslušnost.
Podívejte se na české fialové pětikopytníky. Ti borci tak nějak zapomněli lidem říci, že Ukrajina prohrála . Pak se normální lidi s minimální pamětí zbytečně plaší a telefonují mi. Důležité je, že Zelenského hoši mají vítr v plachtách, protože  Dva bílí koně Zelenského koupili dvě luxusní jachty za 75 miliónů dolarů

Zelenského dva proxy koupili na základě plné moci dvě jachty za více než 75 milionů dolarů v říjnu 2023. Jména jachet:  Měl jsem štěstí  ( Lucky me ) a  Můj odkaz  ( My legacy ). Jsou to hezká jména kocábek, hodná vlasteneckého prezidenta. Pomoc Západu tak nějak odplula, je na čase zvednout kotvy. Ale někdo je už nezvedne. Oficiálně podle Ukrajiny zatím zemřelo ve válce 1.200.000 Ukrajinců.


The post Za co vlastně padlo přes milión Ukrajinců? first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden