Západ je nahý král, který není schopen bojovat v této válce a vyhrát ji! Nejenom Ukrajina chce spáchat sebevraždu, ale i západ ji chce spáchat! Bývalý poradce Volodymyra Zelenského zaútočil poprvé ostře proti západu způsobem, že to mnozí považují za počát
RSS

Západ je nahý král, který není schopen bojovat v této válce a vyhrát ji! Nejenom Ukrajina chce spáchat sebevraždu, ale i západ ji chce spáchat! Bývalý poradce Volodymyra Zelenského zaútočil poprvé ostře proti západu způsobem, že to mnozí považují za počát


Západ je nahý král, který není schopen bojovat v této válce a vyhrát ji! Nejenom Ukrajina chce spáchat sebevraždu, ale i západ ji chce spáchat! Bývalý poradce Volodymyra Zelenského zaútočil poprvé ostře proti západu způsobem, že to mnozí považují za počátek jeho kandidatury na prezidenta! Na Ukrajině se před Vánoci rozjela mobilizace dětí a mužů od 17 do 70 let a nákupní centra jsou oblepena děsivými rekrutačními plakáty, které míří na seniory i na nezletilé děti!
Když už se zdálo, že s výbušnými výroky Alexeje Arestoviče, bývalého poradce Volodymyra Zelenského, je pro tento týden konec a nic nového se už nedozvíme, nakonec je to celé úplně jinak. Arestovič v nejnovějším videocastu překročil rubikon a vůbec poprvé ve své politické kariéře otevřeně zaútočil na kolektivní Západ a prohlásil, že západ je nahý král, který není schopen bojovat v této válce a vyhrát ji.
Odvozuje to od toho, že západ není schopen poskytnout Ukrajině potřebných 17 milionů dělostřeleckých granátů, přičemž Američané nejsou schopni vyrobit ani 1 milion dělostřeleckých granátů ročně, zatímco Severní Korea to dokáže. A pokud jde o Evropskou unii, ta se zavázala dodat Ukrajině až 300 000 těchto nábojů. Ale to je pořád v nedohlednu a navíc je to kapka v moři, protože Ukrajině 300 000 nábojů nic neřeší.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v3xjb8q","div":"rumble_v3xjb8q"});
Potřebovala totiž na svoji ofenzívu 17 milionů dělostřeleckých granátů, ale ofenzíva po půl roce skončila fiaskem. Alexej Arestovič proto prohlásil, že kolektivní západ je nahý král, který není schopen tuto válku vyhrát. Na sociálních sítích na Ukrajině se už rozjela diskuse, že Arestovič šíří ruskou propagandu a poraženecké výroky, ale podle ruských novinářů to není náhoda, je to prý načasované. Arestovič totiž chce kandidovat na prezidenta a tímto projevem na úrovni defétismu si v podstatě řekl o hlasy voličů na Ukrajině jako prezident, který beznadějnou válku ukončí.
Na Ukrajině byla spuštěna mohutná rekrutační kampaň a v tomto článku přinášíme obrázky plakátů z nákupních center a z uličních výlepů, abyste viděli, jaká je realita na Ukrajině a jaké jsou poslední dny a hodiny Zelenského junty, která je před zhroucením. Plakáty jsou cíleny na starce, seniory i děti hluboko pod věkem 17 let. Zelená zrůda se rozhodla k tomu samému, co napadlo Adolfa Hitlera, když ke konci války v totální mobilizaci povolal děti a starce.
Neschválení pomoci Ukrajině v americkém Senátu vyvolalo paniku i v Londýně, který oživil politickou mrtvolu Davida Camerona
Jeho předchozí tvrdé výroky v minulých dnech, o kterých jsme informovali, byly v podstatě přípravnou fází a gradací, která vyvrcholila přímým obviněním západu, že není schopen válku vyhrát. Načasování není náhodné, protože právě tento týdne začala na Ukrajině mohutná mobilizační kampaň pro muže a děti od 17 do 70 let a Arestovič vycítil, že přišel správný čas.
Právě teď, kdy americký Senát v noci na čtvrtek neschválil balík finanční pomoci pro Ukrajinu. Republikáni podmiňují podporu balíku velkou migrační reformou v USA, se kterou ale Joe Biden nesouhlasí, protože republikánský návrh je prý příliš tvrdý a usiluje o zastavení migrace, zatímco Biden chce jen její zmírnění, zmenšení čísel migrantů.
Rekrutační plakát pro seniory: “Chceš mít vnoučata v NATO? Ukaž, kolik nás je!” A s tím nesouhlasí drtivá většina republikánů. O tom, že je situace vážná, svědčí i to, že v Londýně oživili z hrobu politickou mrtvolu Davida Camerona, který vystoupil [ 1 ] s prohlášením, že americký kongres musí pomoc Ukrajině schválit, že jde o všechno. To samo o sobě ukazuje, jak vážná je situace a Ukrajina je doslova krok od zhroucení vojenských operací, protože dochází peníze pro vojáky, pro důstojníky, pro výplaty ukrajinských důchodců. Ti všichni jsou placeni z amerických peněz již od března minulého roku, měsíc co měsíc. Situaci nejlépe vystihuje článek na CNN, ze kterého si musíme krátce ocitovat, protože to stojí za to:
CNN: Zatímco jednota Západu v otázce Ukrajiny slábne, Putin usiluje o pomalé vítězství
To je okamžik, na který ruský prezident Vladimir Putin čekal: kdy nebude muset dělat nic moc a bude to moci označit za vítězství.
Statické frontové linie na Ukrajině pomalu přitvrzují, jak se prohlubuje sníh. V Kyjevě je hmatatelný pocit, že kdysi nepřekonatelná morálka mírně ochabuje. Otevřeně se hovoří o neshodách mezi vrchním velitelem a náčelníkem generálního štábu – Volodymyrem Zelenským a Valerijem Zalužným.
Rusko už válku neprohrává, ani území, kterého se zmocnilo, a tak ji Ukrajina rozhodně nevyhrává. Napříč evropskými hlavními městy se blíží volby a dokonce i zemědělci věrného spojence Polska si vybírají hádky se svými ukrajinskými sousedy.
Ve Spojených státech republikáni v Senátu ve středu večer zablokovali postup legislativního balíčku zahrnujícího pomoc Ukrajině ve výši 60 miliard dolarů, a to uprostřed roztržky s demokraty ohledně americké hraniční a imigrační politiky.
Ve snaze prolomit patovou situaci apeloval americký prezident Joe Biden již dříve ve středu na Kongres, aby nedovolil, aby se “malicherná stranická politika” postavila do cesty pomoci Kyjevu. “ Historie bude tvrdě soudit ty, kteří se k věci svobody otočí zády, ” řekl prezident. “ Nemůžeme nechat Putina vyhrát. “
Nově jmenovaný britský ministr zahraničí David Cameron měl ve čtvrtek vystoupit ve Washingtonu spolu s americkým ministrem zahraničí Antony Blinkenem, neboť i Spojené království vyzývá k pokračující mezinárodní podpoře Ukrajiny v boji proti ruské invazi.
Jednota cílů a záměrů – tak pozoruhodná pro prvních 21 měsíců nejvýznamnější evropské události od pádu Berlínské zdi – byla vždy výjimkou. Rýsuje se další zmatek a nejednotnost.
Ve Washingtonu je nejistota, která se projevuje, ještě více zarážející. Neochota Kongresu poskytnout naléhavě potřebnou pomoc je často vysvětlována tím, že znepokojení republikáni nechtějí zatáhnout USA do dalšího konfliktu. Ale pomoc má právě tomuto zabránit: zajistit, aby Ukrajina mohla pokračovat v boji s Moskvou, a ne umožnit Putinovi postupovat dostatečně blízko k hranicím NATO, aby USA byly nuceny bojovat za své spojence osobně, nikoli prostřednictvím zástupců.
Začala jemná hra na obviňování, v rozsáhlých článcích se popisuje, proč ukrajinská protiofenzíva nepřinesla dlouho očekávané výsledky. Deník Washington Post citoval anonymní americké představitele, kteří vysvětlovali, že Kyjev postupoval příliš pozdě, nebo příliš málo naslouchal.
Ukrajinští představitelé se stále musí divit svým spojencům, že od nich očekávají složité vojenské útoky bez vzdušné převahy, bez níž by armáda NATO ani nevstala z postele.
Největší výhodou Putina je Západ bez nápadů – aliance, která viděla, že její hlavní strategie s Kyjevem selhala, a nyní si myslí, že další stejná pomoc je v podstatě zbytečná, protože válku nelze rozhodně vyhrát.
Brzy se může zdát, že Putin bude přístupnější vyjednávání, a Evropa k němu může Kyjev pro klid duše postrčit. A to i přesto, že většina západních představitelů si je dobře vědoma toho, že Putinovi nelze věřit a že Moskva využívá diplomacii jako užitečný trik k prosazování svých vojenských cílů. Jakákoli mírová dohoda by mohla trvat jen tak dlouho, aby se Putin mohl přezbrojit, přezbrojit a pak se vrátit pro další část Ukrajiny.
Celý článek je mnohem delší a najdete jej zde .
Scénář z Charkovské oblasti se již nezopakoval a Kyjev je v koncích i se západními partnery
Je to nestandardní čtení a nevídaný narativ na CNN, který by jindy byl nepřípustný. Je to poprvé, kdy CNN popisuje stav věcí téměř bez zkreslování a otevřeně přiznává situaci v americkém Kongresu a i stav na frontě na Ukrajině. A právě proto a přesně v této chvíli Alexej Arestovič zaútočil na západ, na USA a na Evropskou unii, protože cítí příležitost . Arestovič byl dlouhou dobu hlásnou dezinformační troubou Zelenského a ještě vloni v létě básnil o tom, jak ukrajinská armáda se západní pomocí požene Rusy z Krymu a vytlačí je z Ukrajiny do konce roku, tedy myšleno do konce minulého roku 2022.
Rekrutační plakát pro nezletilé: “Fronta potřebuje každého!” To bylo v době slavného vítězství při vytlačování Ruské armády z Charkovské oblasti, což byla práce Vlasovců v Moskvě, kteří chtěli oslabit Vladimira Putina. Ruská armáda neměla v Charkovské oblasti opevněné pozice, bůhví proč nepřišly rozkazy k zakopání a k vytvoření minových polí a opevnění, ruští novináři psali o šlendriánu, ale ve skutečnosti šlo o plán, jak oslabit Putina v Kremlu. Doslova během pár dní Ruská armáda vyklidila celou Charkovskou oblast a Ukrajinci jásali, jak snadno to šlo. A představovali si, že takto to půjde od té chvíle už všude.
Jak se z Arestoviče stal odpůrce západu a dezolát?
Po roce je všechno jinak. Počátkem tohoto roku byl Arestovič zbaven funkce poradce prezidenta, protože propálil utajovanou informaci [ 2 ] . Alexej Arestovič, hlavní poradce ukrajinského prezidenta, odstoupil v lednu ze své funkce poté, co přiznal, že tragédii v Dněpru vyprovokovaly samy ukrajinské síly. Rezignace poradce odhalila vnitřní slabiny neonacistického režimu a byla v rozporu se západním narativem o dění v Kyjevě.
Při neúspěšném pokusu pochválit ukrajinský systém protivzdušné obrany vrchní poradce Alexej Arestovič odhalil, že útok na civilní rezidenční oblast v Dněpru způsobily ukrajinské síly. Podle něj kyjevská obrana střílela na ruské rakety v Dněpru, což vedlo jako vedlejší efekt k incidentu a jedna z raket zamířila proti civilním budovám v oblasti.
Rekrutační plakát pro ženy: “Nezapisuj se na manikúru. Raději se zapiš do armády!” Posluchači jeho tvrzení okamžitě vzali jako přiznání, že za smrt civilistů v Dněpru je zodpovědný Kyjev, což je v rozporu s vyprávěním, že Rusové bombardovali oblast záměrně. Arestovič tak odhalil vnitřní informace prezidentské kanceláře, čímž se stal okamžitě nežádoucím a byl donucen k rezignaci. Po jeho odchodu z funkce se začal pomalu a opatrně transformovat do opatrného a později otevřeného kritika současné Zelenského junty.
V současné chvíli stoji Arestovič už v podstatě na ruské straně se vším všudy, otevřeně již přijal fakt, že válku Ukrajina nevyhraje. Západ prostě není schopen tu válku vést a není schopen ji vyhrát. Právě proto už jedou v CNN výše zmíněné články. Takže Zelenský povolává pomocí plakátů a letáků do zbraně důchodce i děti, ale v USA a dokonce i mezi bývalými Zelenského poradci jedou procesy na konec války na Ukrajině.
-VK-
Šéfredaktor AE News
===
Vánoční dárek
Pro zájemce o hodnotný vánoční dárek je zde mimořádná nabídka nakladatelství Knihy ABB, které nabízí k zakoupení kompletní antologii všech mých 6 knih, včetně té nejnovější, která právě vyšla. Pokud chcete udělat radost sobě nebo svým blízkým, za zvýhodněnou cenu si můžete celý komplet 6 knih objednat v odkazu zde anebo kliknutím na níže uvedený banner. Nakladatelství zasílá nově knihy do celého světa.



Nejčtenější za týden