Švédsko: Iráčané brutálně znásilňovali a mučili ženu na lodi; nebudou deportováni, protože jsou prý integrovaní
RSS

Švédsko: Iráčané brutálně znásilňovali a mučili ženu na lodi; nebudou deportováni, protože jsou prý integrovaní


Před časem jste si zde mohli přečíst o obzvlášť brutálním znásilnění ženy na lodi. Švédka cestovala sama na trajektu z Finska, kde si ji dva muslimští pachatelé vyhlédli.
Posléze ženu přepadli a zatáhli do kajuty, kde ji brutálně znásilňovali, týrali, plivali na ni a močili.
Toto jednání není nijak neobvyklé, mohamedáni tak dávají najevo svůj postoj k nemuslimkám, které považují za podřadné. K podobným znásilněním, která mají za cíl oběť maximálně ponížit, dochází v multikulturně obohacovaných zemích velmi často.
Ovšem v tomto případě, kdy již nyní proběhl soud, je zarážející verdikt, podle něhož jsou tito dva jedinci „integrovaní“ do švédské společnosti. Zdá se, že Švédsko již přechází na právo šaría…
Dva iráčtí migranti zůstanou ve Švédsku poté, co si odpykají trest odnětí svobody za skupinové znásilnění švédské ženy na palubě výletní lodi poté, co soud zamítl žádosti o deportaci ze strany státního zástupce, protože se mělo za to, že se dvojice „integrovala“ do švédské společnosti.
Šestatřicetiletý Mazin Al-Sharash a dvaatřicetiletý Akar Bajorani byli odsouzeni k šesti letům a pěti letům a třem měsícům za znásilnění ženy během čtyřiadvacetihodinové plavby mezi Stockholmem a Mariehamnem 10. září tohoto roku.
Podle stávajících pravidel si však pachatelé odsedí jen 2/3 trestu.
Okresní soud ve Stockholmu si vyslechl, jak dvojice popadla ženu a odtáhla ji do kajuty, poté ji udeřila do obličeje, tahala ji za vlasy, plivala na ni a močila na ni a oba Iráčané ji během čtyřhodinového útoku znásilnili.
Soud během slyšení o rozsudku zjistil, že dvojice jednala s mimořádnou bezohledností a brutalitou.

Státní zástupce usiloval o vyhoštění zahraničních skupinových násilníků ihned po odpykání trestu, soud však tuto žádost zamítl.
Rozhodl, že Al-Sharash, který přišel do Švédska z Iráku v roce 2018, se stal švédským občanem v roce 2021, a proto by nebylo vhodné ho deportovat. Navzdory svému občanství potřeboval al-Šaraš překladatele z arabštiny, který by mu během procesu asistoval.
Bajorani přišel do Švédska z Iráku v roce 2008 jako teenager, ale není švédským občanem. Byl však považován za „integrovaného“ do švédské společnosti, protože má dvě děti, které jsou švédskými občany, a očekává třetí. Ovládá také švédštinu.
„Bajorani se integroval tím, že se naučil švédsky a živil se prací, hlavně jako taxikář,“ stojí v rozsudku soudu, který cituje zpravodajský server  Samnytt .
Státní zástupkyně Emma Svedbergová po vynesení rozsudku prozradila, že zvažuje odvolání proti rozhodnutí soudu, které je podle ní vzhledem k závažnosti trestného činu příliš mírné.
„Myslím, že je uspokojivé, že oba muži byli odsouzeni za znásilnění s přitěžujícími okolnostmi. Okresní soud zároveň dospěl ke kratšímu trestu odnětí svobody, než jsem požadovala,“ řekla Svedbergová.
„Okresní soud nedospěl k závěru, že muž, u kterého jsem požádala o deportaci, by měl být deportován,“ dodala.
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Švédsko: Iráčané brutálně znásilňovali a mučili ženu na lodi; nebudou deportováni, protože jsou prý integrovaní se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden