Bidenův ministr obrany Lloyd Austin pohrozil v Kongresu, že když neodhlasuje další peníze pro Zelenského, pošle Američany bojovat s Ruskem
RSS

Bidenův ministr obrany Lloyd Austin pohrozil v Kongresu, že když neodhlasuje další peníze pro Zelenského, pošle Američany bojovat s Ruskem


Jistě jste již zaznamenali zprávu, že americký Kongres – tedy lépe řečeno tamní republikáni – blokuje další cpaní peněz do „černé díry“ na Ukrajině.
Většina Američanů už  s dalším zasíláním peněz a zbraní nesouhlasí, nicméně jestřábi, kteří kompletně ovládli americkou administrativu, se o názor lidí příliš nezajímají.
Na druhou stranu je současná americká vládní sebranka velmi lehce vydíratelná, vždyť chystaný impeachment Bidena bude mimo jiné založen i na jeho korupčním jednání – a to mimo jiné i ve vztahu k Ukrajině, která podle všeho již delší dobu slouží k praní peněz nejen v případě Joe Bidena, ale i jeho syna Huntera.
Lze tedy předpokládat, že pokud nedojde ke schválení dalších balíků peněz do kapes Zelenského a jeho kumpánů, nakonec „jen tak náhodou“ uniknou také informace, které budou pro chystaný impeachment Joe Bidena (k jehož pokračování se má hlasovat příští týden) velmi cenné.
Navíc se nyní chystá žaloba na Huntera Bidena , kterému hrozí až 17 let vězení, přičemž mnohá z obvinění se taktéž vztahují k Ukrajině. Bidenova vláda je tedy zřejmě nucena plnit veškerá přání Ukrajiny, aby se na světlo světa nedostaly i další informace, které by mohly být nápomocny jak impeachmentu prezidenta, tak chystanému soudnímu procesu s jeho synem.
Tucker Carlson ve čtvrtek odpoledne vypustil bombu, kterou ministr obrany Lloyd Austin řekl členům Kongresu na středečním brífinku, že pokud ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj nedostane pro Ukrajinu více peněz amerických daňových poplatníků, řekl, že režim pošle jejich příbuzné bojovat proti Rusku.
To je otevřená hrozba rozpoutání třetí světové války.



Toto Tucker Carlson napsal na X :
Bidenova administrativa otevřeně vyhrožuje Američanům kvůli Ukrajině.  Ministr obrany Lloyd Austin včera na tajném brífinku ve Sněmovně reprezentantů informoval poslance, že pokud pro Zelenského neschválí více peněz, „pošleme vaše strýce, bratrance a syny bojovat proti Rusku.“
Zaplaťte oligarchům, nebo zabijeme vaše děti.
To ohromilo Elona Muska, který odpověděl: „On to opravdu řekl?“
Tucker potvrdil, že přesně to byla Austinova slova.
Kongres má příští týden hlasovat o vyšetřování impeachmentu. Možná by bylo dobré urychlit časovou osu a co nejdříve odstranit Bidena z úřadu.
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Bidenův ministr obrany Lloyd Austin pohrozil v Kongresu, že když neodhlasuje další peníze pro Zelenského, pošle Američany bojovat s Ruskem se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden