Německo: Muž daroval vánoční stromek a dárky školce, hrozí mu za to až rok vězení
RSS

Německo: Muž daroval vánoční stromek a dárky školce, hrozí mu za to až rok vězení


Možná jste již na mainstreamu zaznamenali, že jistá mateřská školka z Hamburku se rozhodla, že již nebude v předvánočním období s dětmi strojit stromeček, aby se náhodou neurazili potomci muslimů.
Také by to samozřejmě mohlo vést k další integraci těchto dětí, které by zažily oslavy typické pro zemi, kde žijí. A tomu je nutno zabránit.
Udivující však není ani tak tento případ, neboť podobných školek, které nechtějí „vylučovat“ muslimské děti je nejen v Německu, ale i v jiných obohacovaných zemích mnohem víc.
Skutečně šokující je to, co se stalo záhy poté, co se jistý muž rozhodl, že dětem přece jen učitelkami odpíraný stromek dopřeje.
Majitel zahradnictví si dovolil  v noci na Mikuláše nejen postavit vánoční stromek na zahradě školky, ale také pod něj umístit láskyplně zabalené dárky pro děti.
Pro „Nadaci mateřských škol Finkenau“ to bylo zjevně přespříliš – a podala trestní oznámení za neoprávněné vniknutí!
O několik dní dříve zařízení informovalo rodiče e-mailem o tom, že žádný stromeček letos nebude, mimo jiné takto: „Rozhodli jsme se vystoupit proti tomu jako tým, protože bychom neměli vyloučit žádné dítě a jeho víru. Proto je oslava křesťanských svátků vyloučena.“
Florian Schröder, ušlechtilý dárce, již přiznal svůj „zločin“ deníku Bild. O svém motivu zahradník řekl:
„Myslíme si, že všechny děti mají právo na vánoční stromeček. V našich očích vánoční stromek znamená teplo a komunitu během období rozjímání.“ A dále řekl: „Nutnost obejít se bez vánočního stromku působí proti integraci.“
Schröder má samozřejmě pravdu.
Ovšem pravda by to byla pouze tehdy, pokud předpokládáme – a tak tomu bylo dříve – že integrace znamená přizpůsobení menšiny většině, ať už na sociální nebo kulturní úrovni!
Nicméně v Německu je to naopak: většina se postupně přizpůsobuje menšině.
Policie a státní zastupitelství pozor! Schröder mluví v množném čísle, takže se zdá, že měl alespoň jednoho komplice při plánování a/nebo spáchání svého údajného zločinu.
Mluvčí potvrdila, že policie obdržela příslušné trestní oznámení. „Dary byly zajištěny a začalo prověřování vlastnictví téhož,“ prohlásila.
Tváří v tvář takovým zprávám si člověk klade otázku, zda tato noční můra „woke“ nikdy neskončí. Nebo by už k Německu neměly patřit ani vánoční stromky a nakonec i křesťanství jako takové? Jde o další znamení přechodu na právo šaría?
Mimochodem: V Německu může být neoprávněné vniknutí potrestáno odnětím svobody až na jeden rok nebo pokutou podle § 123 německého trestního zákoníku.
Štědrý zahradník tak může dostat horší trest než nejeden násilný džihádista…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Německo: Muž daroval vánoční stromek a dárky školce, hrozí mu za to až rok vězení se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden