Belgický europoslanec varuje před migračním paktem EU: „Tohle je sebevražda Evropy, šílenství!“
RSS

Belgický europoslanec varuje před migračním paktem EU: „Tohle je sebevražda Evropy, šílenství!“


Migrační pakt EU, který by měl začít platit již za pár měsíců, je koncipován tak, aby byly vybrané země (mezi nimi i ČR) povinny přijímat žadatele o azyl z řad do Evropy proudících džihádistů.
Pokud odmítnou žadatele o azyl přijímat, pak budou muset zaplatit poměrně vysokou pokutu. V situaci, kdy nám však EU během jediného roku přikáže například přijetí 8000 Afričanů, kteří připluli do Itálie, nejspíš nepůjde všechny vyplatit.
V tíživé finanční situaci, jakou nyní vykazuje většina evropských zemí, to prostě nebude možné. Je tedy více než pravděpodobné, že méně obohacované země budou nuceny pravidelně přijímat žadatele o azyl z přetížených zemí.
To ovšem není vše. I tyto přetížené země budou mít navíc povinnost umožnit sloučení širších rodin, takže islamizace bude pokračovat v nezmenšeném tempu.
Migrační pakt nijak neřeší zcela nefunkční deportace, ke kterým prakticky dochází jen velmi výjimečně, přičemž mnozí z deportovaných se opakovaně vrací jak bumerang.
Naše vláda, která pakt prostřednictvím Rakušana před časem schválila,  tvrdí, že to nic neznamená, fanatičtí vítači Piráti dokonce považují pakt za přínosný. Ve skutečnosti však jde o velmi nebezpečný dokument.
Nicméně nejlépe mají tento vysoce nebezpečný dokument nastudovaný právě europoslanci, kteří se tématem invaze dlouhodobě zabývají. K nim patří i belgický europoslanec, který upozornil na to, že migrační pakt EU je vlastně paktem o výměně obyvatel, europoslanec jej nazývá Marakéšským paktem 2.0:
„V letošním  roce přišel do Evropy více než 1 milion žadatelů o azyl. Už léta jsme byli zaplaveni žadateli o azyl,“ poznamenává poslanec Evropského parlamentu Tom Vandendriessche (Vlaams Belang).
„Miliony lidí se pokoušejí proniknout do Evropy, protože vědí, že jakmile vstoupí na evropskou půdu, budou mít přístup k bohatému systému sociálního zabezpečení, aniž by do něj kdy přispívali,“ potvrzuje Vandendriessche.
„Evropská unie tento problém jen zhoršuje. Prostřednictvím paktu EU o migraci chtějí do Evropy každoročně přivést miliony Afričanů, o což jsme nikdy nežádali.“
„Za každého žadatele o azyl budeme muset zaplatit 20 000 eur. Migrace není přirozený jev, ale politická volba,“ říká europoslanec.
„Domníváme se, že je třeba zavést zcela odlišný azylový a migrační model. Naši lidé už toho mají dost. Tento pakt EU o migraci je paktem o výměně populace. Sebevražda naší jedinečné evropské civilizace, je to šílenství,“ dodal europoslanec.
Tolik informace od europoslance, který se na půdě EU zabývá především tématem výměny obyvatel a migrační pakt má „v malíčku.“
Jde v podstatě o upravené kvóty a v kombinaci s jinými, dříve schválenými dokumenty (Marakéšská deklarace, Globální pakty, Agenda 2030) skutečně podporuje stěhování Afriky do Evropy.
Ostatně, stále více reklam, filmů a seriálů nám denně podsouvá, že obyvatelstvo Evropy není bílé, ale „multikulturní.“ Podprahově se tak vytváří nová realita, která bude urychlena právě na základě podobných dokumentů.
Video se sdělením výše je pouze ve vlámštině:

Miljoenen per jaar willen ze naar Europa halen. Het EU-migratiepact is het Marrakeshpact 2.0. De zelfmoord van Europa. Waanzin! pic.twitter.com/v2ODIDLrhm
— Tom Vandendriessche (@TomVandendriese) December 12, 2023


 
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Belgický europoslanec varuje před migračním paktem EU: „Tohle je sebevražda Evropy, šílenství!“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden