France Télévisions odstraňuje filmy Gérarda Depardieu ze svého programu
RSS

France Télévisions odstraňuje filmy Gérarda Depardieu ze svého programu


Již několik měsíců se na kanálech skupiny France Télévisions nevysílají žádné další filmy s Gérardem Depardieu. 



Rozhodnutí, které bude platit i pro budoucí filmy a divadelní inscenace, ve kterých by se herec mohl objevit.



Magazín Complément d’investigation  odvysílal nový pořad, tentokrát zaměřený na památku francouzské kinematografie: Gérarda Depardieu. Odhalení útočí na herce, který už byl terčem stížností na sexuální napadení. Po tomto vysílání Manuel Alduy, ředitel hrané tvorby France Télévisions, řekl, že filmy s hercem Depardieu už nevysílají.



Opatření, které bude pravděpodobně pokračovat, Manuel Alduy také potvrzuje, že odmítne vysílání jakékoli nové produkce, ve které by se herec mohl objevit. 



Herec je terčem stížností na znásilnění a sexuální napadení



V této nové epizodě Complément d’investigation, byly poprvé odhaleny snímky natočené během cesty Gérarda Depardieu do Severní Koreje v roce 2018. Můžeme vidět herce a jeho údajně  “šokující a obscénní poznámky sexuálního charakteru ” vůči několika ženám, které během svého pobytu potkal. Snímky, které šokovaly a vyvolaly silné reakce na sociálních sítích.



Francouzský herec je od roku 2020 obžalován ze znásilnění a sexuálního napadení po obvinění herečky Charlotte Arnouldové. Hélène Darras na něj podala novou stížnost za sexuální napadení. Celkem nejméně šestnáct žen, z nichž třináct loni v dubnu svědčilo proti Depardieu, herce viní ze sexismu a sexuálního násilí.



Autor: Redakce, Praha, ČR, 14.12.2023



Zdroj:



https://www.valeursactuelles.com/societe/affaire-gerard-depardieu-france-televisions-supprime-de-sa-programmation-les-films-de-lacteur



The post France Télévisions odstraňuje filmy Gérarda Depardieu ze svého programu first appeared on Raptor TV .


Nejčtenější za týden