Ohromný nárůst náhlých úmrtí zdravých mladých lidí, včetně fanatického zastánce genové injekce (video)
RSS

Ohromný nárůst náhlých úmrtí zdravých mladých lidí, včetně fanatického zastánce genové injekce (video)


Možná jste si také všimli, že se v poslední době objevuje příliš mnoho oznámení úmrtí velmi mladých lidí, často kolem třicítky, tedy lidí, kteří by měli mít  většinu života před sebou.
Několik takových zpráv se objevilo také na našich médiích, ale denně zaznamenávám další a další takové případy po celém světě. Jde buď o náhlá úmrtí, kdy zcela zdravý mladý jedinec zemře náhle, mnohdy při výkonu své profese či sportu – ať už se jedná o sportovce, pilota či umělce.
Dalšími případy jsou náhlá onemocnění dosud zdravých mladých lidí, kteří záhy velmi rychle umírají. Podobné případy se vyskytovaly vždy, ale v nepoměrně menším množství. Z médií se navíc dozvídáme zejména o úmrtích veřejně známých osobností v dané zemi, ne o podobných úmrtích řadových občanů.
O takových případech u nás či na Slovensku psal i mainstream (samozřejmě bez úvah o možné příčině), ale na bezpočet dalších narážím i v zahraničí.
Dnes přináším dva čerstvé případy třicátníků z Kanady a Brazílie.
Nejprve se podíváme na kanadského novináře, který ve svých článcích velmi silně brojil proti neočkovaným, nabádal k jejich umisťování v koncentrácích a oslavoval zavádění covid pasů. Oblíbenec Trudeaua zemřel v pouhých 33 letech.

Ve věku 33 let zemřel kanadský levicový reportér Ian Vandaelle.
Ian propagoval nebezpečné vakcíny proti COVID-19 a vyzval k propuštění policistů, kteří odmítli injekci.
33letý kanadský novinář MSM, který silně propagoval vakcínu Covid-19, obhajoval očkovací pasy a vyhazov těch, kteří odmítli injekci,  zemřel poté, co byl hospitalizován a prohlášen za neurologicky mrtvého.
Ian Vandaelle, třiatřicetiletý kanadský ekonomický novinář, pracoval jako reportér a editor ve Financial Post a předtím byl více než deset let producentem BNN Bloomberg.
Stephanie Hughesová, partnerka Vandaella, sdílela zprávu o jeho smrti na svém účtu X 5. prosince 2023 a uvedla:
„Nějakou dobu jsem nebyla na Twitteru, protože můj partner @IanVandaelle   je od 18. listopadu v nemocnici. S těžkým srdcem dnes říkám, že byl tento týden prohlášen za neurologicky mrtvého a dnes ráno odpojen od přístrojů. Bylo mu 33 let.“
Vandaelle se několikrát na sociálních sítích zasazoval o pobídky na podporu očkování proti Covid-19, zavedení očkovacích pasů a umístění do koncentráků v případě těch, kteří očkování odmítli.
Druhým náhle mrtvým je brazilský gospelový zpěvák, jehož smrt byla dokonce natočena, protože náhle zemřel při svém vystoupení. Připomínám, že v Brazílii je po nástupu Luly covid injekce povinná, nyní dokonce i pro děti od 6 měsíců.
Zdroje neuvádí, zda byl zpěvák obětí této politiky nebo byl nadšeným zastáncem genových injekcí, ale je vysoce nepravděpodobné, že by byl v zemi, která stále – jako jedna z mála na světě – nařizuje aplikaci těchto přípravků, neočkovaný.
Brazilská gospelová komunita truchlí po náhlém úmrtí milovaného gospelového zpěváka Pedra Henriqueho ve věku 30 let. Henrique zemřel poté, co utrpěl masivní infarkt, když ve středu večer vystupoval na pódiu ve Feira de Santana v Bahii, informoval  Globo .
Henrique zpíval „Vai Ser Tão Lindo“, když náhle zkolaboval.
Videozáznam z akce ukázal, jak se Henrique energicky zapojuje do davu z pódia. Najednou ztratil rovnováhu a spadl dozadu před svou kapelou a publikem.

Em Feira de Santa na Bahia, numa transmissão ao vivo, teve um infarto fulminante e morreu no palco. pic.twitter.com/191Edep7ZD
— Claudio sem acento (@claudiopedrosa8) December 14, 2023


Henrique byl převezen na nedalekou kliniku, kde jeho smrt potvrdili.
Todah Music, nahrávací společnost Pedra Henriqueho, oznámila jeho předčasnou smrt prostřednictvím srdečného vzkazu na Instagramu ve čtvrtek ráno. Dopis vyjadřoval hluboký zármutek a šok nad ztrátou milovaného umělce.
Tolik dva různé případy z poslední doby. Pokud však sledujete média z celého světa, jistě vám neušlo, že podobně náhle zemřelých mladých lidí je podezřele mnoho.
O důvodu jejich úmrtí samozřejmě můžeme jen spekulovat, jistá velmi pravděpodobná příčina je však stále v mainstreamových médiích zamlčována…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Ohromný nárůst náhlých úmrtí zdravých mladých lidí, včetně fanatického zastánce genové injekce (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden