Plánuje Deep State masivní kybernetický útok pod falešnou vlajkou, aby narušil americké volby v roce 2024?
RSS

Plánuje Deep State masivní kybernetický útok pod falešnou vlajkou, aby narušil americké volby v roce 2024?


O svých plánech nás globalisté informují dlouho dopředu. Zatím bylo vše podstatné, co se stalo, již dříve předpovězeno. A tak jak probíhaly různé nácviky pandemických cvičení, než se po jednom takovém rozjela falešná pandemie, probíhají již několik let také nácviky kybernetických útoků.
Asi nikoho neudiví, že v čele těchto nácviků je Světové ekonomické fórum (WEF). Tyto nácviky již nějakou dobu provádí pod názvem Cyber polygon.
Před rokem pak WEF varovalo před kataklyzmatickými změnami v roce 2024 (také viz video níže). A vloni prováděla nácvik kybernetických útoků také EU.
V poslední době se objevilo hned několik indicií, které naznačují, že se kybernetický útok blíží. Poslední byl například nový film z produkce  Obamových , který takový celosvětový útok popisuje.
Připravuje Deep State  masivní kybernetický útok  falešnou vlajkou na americký lid, který naruší volby v roce 2024?
Stále častěji se setkáváme se zprávami o potenciálních kybernetických útocích, možná náhodou, nebo možná ne, od vydání apokalyptického filmu na Netflixu „Nechte svět za sebou.“
Minulý týden nám bylo sděleno, že „kybernetický útok“ zřejmě vyřadil polovinu internetu v USA, přičemž byly postiženy banky a dokonce i Rumble.
Toto je scénář, před kterým nás varoval zakladatel Světového ekonomického fóra (WEF) Klaus Schwab. Předpověděl, že kybernetická pandemie, která se měla odehrát v blízké budoucnosti, bude mít výrazně horší důsledky pro celou světovou populaci.
Není prorok, ale ví to, protože to bylo plánováno, aby to mohlo být praktikováno.

Just thought I would post this video as a reminder of Klaus Schwab of the World Economic Forum making it EXTREMELY CLEAR, crystal clear, that a cyber-attack, or what he terms a Cyber Pandemic, could potentially disrupt the power grid. pic.twitter.com/7nM06vOkLn
— Land Of ILLUSION (@Landofillusion1) December 10, 2023


Američané nyní mají strach z útoku, dále posilovaný šéfem ministerstva pro vnitřní bezpečnost Alejandro Mayorkasem , který říká, že největší kybernetická hrozba pro Ameriku je takzvaný Killware,   typ malwaru určený k zabíjení nebo deaktivaci počítačového softwaru.
Kybernečtí psychopati mají jeden cíl: zajistit čistou destrukci v reálném životě.
Panda Security a odborníci na vnitřní bezpečnost uvedli, že se domnívají, že „killware může být další velkou hrozbou pro kybernetickou bezpečnost, protože zařízení kritičtější infrastruktury se stávají terčem špatných aktérů, jejichž činy mají za cíl způsobit škody v reálném životě.“
Panda Security v roce 2021 uvedla, že útoky jsou zaměřeny na další poskytovatele kritické infrastruktury, jako jsou nemocnice, banky, policejní oddělení, dopravní systémy, a mohly by být také intenzivně implementovány do autonomních vozidel kvůli jejich boomu.
Narušení bezpečnosti by mohlo způsobit zničující výsledky, pokud se kybernetickým psychopatům nějakým způsobem podaří ovládat a řídit auta do obydlených oblastí nebo přijíždějící dopravy.
Je možné, že mají na mysli něco takového – scéna Tesly ve filmu Obamových Leave the World Behind:

Kdo přesně bude zodpovědný za takový útok na lidi, není příliš jasné. Nedávné zprávy uvádějí , že nějaká čínská vojenská skupina nazvaná volt Typhoon, státem podporovaná čínská hackerská skupina, špehuje širokou škálu amerických organizací pro kritickou infrastrukturu, od telekomunikací po dopravní uzly, západní zpravodajské agentury a Microsoft .
Reuters uvedl, že špionáž se zaměřila také na americké ostrovní území Guam, kde se nacházejí strategicky důležité americké vojenské základny, a uvedl:
„Zatímco Čína a Spojené státy se běžně navzájem špehují, podle analytiků jde o jednu z největších známých kyberšpionážních kampaní proti americké kritické infrastruktuře.“ Zdroj
Takže by to nebyla Amerika, která by útočila na Ameriku, že? (asi jako v případě 11. září 2001 se již předem hledá pachatel).
Podle mluvčí čínského ministerstva zahraničí Mao Ning to nebyla Čína. Z  hackerství obvinila některou ze zemí Five Eyes, což je seskupení zemí pro sdílení zpravodajských informací složené ze Spojených států, Kanady, Nového Zélandu, Austrálie a Spojeného  království.
Podle Mao tuto dezinformační kampaň zahájily USA z geopolitických důvodů. Mao tvrdí, že zpráva od analytiků Microsoftu ukázala, že vláda USA rozšiřuje své kanály dezinformací mimo vládní agentury.
„Ale bez ohledu na to, jaké různé metody se používají, nic z toho nemůže změnit skutečnost, že Spojené státy jsou říší hackerů,“ řekla na pravidelné tiskové konferenci v Pekingu. Zdroj
Nebylo okamžitě jasné, kolik organizací bylo zasaženo, ale americká Národní bezpečnostní agentura (NSA) uvedla, že spolupracuje s partnery včetně Kanady, Nového Zélandu, Austrálie a Spojeného království a také s Federálním úřadem pro vyšetřování USA na identifikaci hackerů. 
Analytici Microsoftu uvedli, že mají „střední důvěru,“ že tato čínská skupina, kterou nazvala „Volt Typhoon,“ vyvíjí schopnosti, které by mohly během budoucích krizí narušit kritickou komunikační infrastrukturu mezi Spojenými státy a Asií.
„To znamená, že se na tuto možnost připravují,“ řekl John Hultquist, který vede analýzu hrozeb v Mandiant Intelligence společnosti Google.
„Čínská aktivita je jedinečná a znepokojivá také proto, že analytici ještě nemají dostatek přehledu o tom, čeho by tato skupina mohla být schopna,“ dodal. 
Ve skutečnosti neočekáváme nic menšího než toto obvyklé divadlo, které přispívá ke zmatku ohledně toho, kdo by mohl být původcem kybernetických útoků.
Investigativní novinářka Whitney Webb prováděla rozsáhlý výzkum a psala o situaci kybernetických útoků již mnoho let.
Říká, že od vydání Wikileaks Vault 7 je také lidem jasnější, že CIA a přidružené zpravodajské agentury v pěti očích  mohou vinit jakýkoli národní stát, který chtějí, tím, že umístí falešné otisky prstů různých aktérů národního státu a obviní je z kybernetických útoků, které ve skutečnosti sami provádějí.“
The  WikiLeaks Vault 7 Marble Framework byl diskutován v článku VIPS pro  News Consortium News , zde je úryvek:

“ Únik z CIA, který 31. března 2017 zveřejnila WikiLeaks jako součást takzvaných „Vault 7,“  odhalil kybernetický nástroj nazvaný „Marble.“ 
Tento nástroj lze použít k provádění forenzní atribuční dvojité hry (aka operace pod falešnou vlajkou); obsahoval zkušební vzorky v arabštině, čínštině, perštině, korejštině a ruštině.
Reportérka deníku Washington Post Ellen Nakashima okamžitě napsala informativní článek o kybernetickém nástroji Marble pod chytlavým (a přesným) titulkem „Nejnovější vydání kybernetických nástrojů CIA od WikiLeaks by mohlo narušit hackerské operace agentur.“

Všechna vydání a dokumenty Vault 7:  https://wikileaks.org/vault7/
Ve videu níže se dozvídáme, že plukovník Douglas McGregor  byl v Redacted show a otevřeně poukázal na to, že věří, že právě takto mohou dospět ke zrušení voleb v roce 2024, a že dojde k nějakému kroku, který by mohl vést k tomu, že by byly v určitém smyslu zrušeny.
Zdá se, že cvičení kybernetického útoku naznačuje, že tato potřeba stanného práva by přišla v důsledku masivního kybernetického útoku.
Toto není konspirační teorie,  neboť o těch, kteří plánovali útok při „stolních cvičeních“ až po plány těchto agentur, se ví poměrně hodně,  doslova to dlouhodobě plánují.
Scénář, o kterém hovořil plukovník McGregor, byl podle Whitney Webb léta simulován Federálním úřadem pro vyšetřování (FBI) a Ministerstvem vnitřní bezpečnosti (DHS).
“ A v podstatě to, co provedli v této simulaci, byl útok na volby, ale nebyl to útok na volební infrastrukturu, byl to útok na kritickou infrastrukturu a také prováděli věci jako hackování semaforů za účelem způsobení nehod a zabíjení lidí při autonehodách, hackování samořídících aut, přejíždění lidí čekajících ve frontě na hlasování, hackování elektrické sítě a všechny druhy podobných věcí, tak proč provádějí simulace údajně o volební bezpečnosti, ale nebylo tam nic o hlasovacích strojích? Šlo jen o vraždění nevinných lidí.“
Někteří si možná myslí, že by to svým vlastním lidem nikdy neudělali. Pokud tomu skutečně věří, zjevně nebyli na této planetě přinejmenším posledních několik let.
Níže je rozhovor k tomuto tématu s velmi dobře informovanou Whitney Webbovou na Redacted (anglicky):

BREAKING! Deep State plans a massive FALSE FLAG cyber attack to disrupt 2024 election | Redacted https://t.co/qZYSMyljGt
— Redacted (@TheRedactedInc) December 13, 2023


 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Plánuje Deep State masivní kybernetický útok pod falešnou vlajkou, aby narušil americké volby v roce 2024? se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden