USA: Lékařka, která dlouhodobě kritizuje covidové vakcíny, skončila na JIP po havárii letadla
RSS

USA: Lékařka, která dlouhodobě kritizuje covidové vakcíny, skončila na JIP po havárii letadla

Nehoda nebo úmysl? Měla velmi kritická lékařka, která se dostala do křížku i s Billem Gatesem, pouhou smůlu? Či se snad měla stát obětí „nehody“, kterou spíš jen náhodou přežila?
Vše jsou samozřejmě jen spekulace, ale stačí se podívat, kolik nepohodlných lidí podivně umírá. Většinou jde o „nehody“ nebo „sebevraždy.“
Možná jste i vy někdy zaznamenali jedno z mnoha videí této neohrožené lékařky, která byla systémem pronásledovaná jen proto, že upozorňovala na nesporné vedlejší účinky genových přípravků, kterým někdo zcela nesprávně říká „vakcíny“. Jenže po vakcíně se nemůžete nakazit, nemůžete danou nemocí nakazit ostatní a ani není příliš pravděpodobné, že na nemoc zemřete. Ani jedno z toho však v případě těchto genových injekcí neplatí.
Americká lékařka Carrie Madej se v neděli vážně zranila při letecké havárii. Leží v nemocnici s mnohačetnými zlomeninami. Její přítel byl také účastníkem nehody a má zlomená záda a rozbitou hlavu. Její webové stránky uvádí výzvu k modlitbě.
Tim Brown pro web  SonsOfLibertyMedia.com píše , že mu Madejová ve čtvrtek poslala text, že příštích pár měsíců nebude přednášet, protože po ní jde lékařská disciplinární komise.
FAA v současné době vyšetřuje nehodu v okrese Meriwether ve státě Georgia. Letadlo havarovalo u letiště Roosevelt Memorial ve Warm Springs po problémech s motorem. Lékařka a její přítel přistáli na louce severně od letiště.
Letadlo bylo na cestě ze St. Petersburgu na Floridě na letiště Newnan-Coweta County. Bylo směrováno do Warm Springs, ale náhle havarovalo.
Brown potvrdil, že Madejová je na JIP, a říká, že by se mohla dostat z JIP v úterý, tedy dnes.
Doktorka už nějakou dobu kritizuje covidové vakcíny. Spustila poplach a YouTube ji cenzuroval. „Lidé musí vědět, že to není bezpečná vakcína,“ řekla. „Pracují s RNA a DNA, genomem, geny. To může nakonec vyústit v rakovinu, mutageny a autoimunitní onemocnění.“
„Bill Gates si myslí, že je tu příliš mnoho lidí, chce, aby světová populace prořídla. Lidi, probuďte se! Tento muž nechce, abychom všichni zůstali naživu. Řekl to mnohokrát tolika různými způsoby. Není to vědec, ani lékař, ani epidemiolog. Proč mu dáváme tuto moc?“ zeptala se.
Doktorka se také pustila do Klause Schwaba , zakladatele Světového ekonomického fóra. Loni během Davoského summitu Schwab řekl: „Nikdo nebude v bezpečí, dokud nebudou všichni očkováni.“ Madejová se na něj ušklíbla: „Přes moji mrtvolu, Klausi.“
Nehoda nebo úmysl? Pokud se jednalo o úmysl, nikdy se to nedozvíme. Jisté je, že oficiálně půjde o nehodu. Doktorka sice přežila, ale jak dlouho potrvá, než dojde k další „nehodě“?
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden