Vánoční rozhovor a ohlédnutí za uplynulými roky s profesorem Jaroslavem Turánkem
RSS

Vánoční rozhovor a ohlédnutí za uplynulými roky s profesorem Jaroslavem Turánkem



ROZHOVOR PRO REDAKCI NFSN



Rozhovor s vakcinologem a imunologem prof. RNDr. Jaroslavem Turánkem, DrSc.

Přinášíme nový rozhovor s vakcinologem a imunologem prof. Jaroslavem Turánkem. V čase vánočním se ohlíží zpět za uplynulými roky, vývojem ve svém oboru a podivným tichem panujícím v mainstreamu, důkazům navzdory.
Proč vyvolala nevoli účast jeho a dalších odborníků na nedávném semináři v Poslanecké sněmovně? Proč ho chtěli propagátoři jediného tečkovacího řešení zakázat? Proč „je nutné“ cenzurovat videa z této akce, kde profesor Turánek přednesl příspěvek o sporných bodech ohledně procesu výroby a obsahu „jistých léčiv“? S Jaroslavem Turánkem jsme probrali i to, jak se dívá na současnou situaci ve vědě i ve společnosti, co on sám chystá a jaké má vánoční poselství pro občany naší země.  








#image_977854956 {
width: 100%;
}







#gap-1088210859 {
padding-top: 30px;
}





Informace o sdílení tohoto videa :

Nadační fond Svědomí národa dává k dispozici link ke stažení a sdílení tohoto videa všem drobným uživatelům pro jejich potřebu na jejich osobních profilech, shlédnutí videa a informací v něm a jeho šíření na sociálních sítích, vždy za předpokladu, že video nebude kráceno a upravováno a vždy u něj bude uveden hyperlink odkazu na naše stránky . V každém takovém příspěvku musí uživatel uvést Nadační fond Svědomí národa jako autora videa. Nadační fond NEDÁVÁ SOUHLAS s REUPLOADEM na jiné kanály a sociální platformy než osobní, obzvláště pak na ty, které duplikují naši službu informovat veřejnost, a provozovatelům uploadovacích služeb. V takovémto případě je možné pouze sdílení na stránkách formou vložení odkazu na naši sociální síť nebo kanál (formou embedování), či hyperlinku na tuto naši stránku s rozhovorem.
Link ke stažení videa naleznete zde:
Link ke stažení z úložiště
Alternativní platformy kde je video dostupné v případě výpadku:
Odkaz na video na Odysee





#gap-222808878 {
padding-top: 30px;
}





Přepis rozhovoru :


Článek Vánoční rozhovor a ohlédnutí za uplynulými roky s profesorem Jaroslavem Turánkem se nejdříve objevil na Svědomí národa .


Nejčtenější za týden