Protesty muslimů v ulicích italského města v předvečer Vánoc a další ukázky předvánočního obohacení (video)
RSS

Protesty muslimů v ulicích italského města v předvečer Vánoc a další ukázky předvánočního obohacení (video)


Tentokrát se podíváme zejména na čerstvou událost, která nyní hýbe Itálií. Včera došlo k masové demonstraci muslimů v islamizovaném severoitalském městě Montfalcone.
Toto město se nachází poblíž Slovinska a islamizovalo se z jednoduchého důvodu: je prvním italským městem pro ty, kteří do země vstupují z balkánské trasy.
Ve městě je také spousta ilegálních mešit, dvě z nich, kde docházelo ke kázáním, která podněcovala proti původnímu obyvatelstvu, byly včera uzavřeny.
Starostka Města oznámila uzavření dvou radikálních mešit na shromáždění:
„Itálie vysílá jasný vzkaz Evropě a zavírá dvě mešity v Monfalcone v provincii Gorizia.“
Starostka dále prohlásila: „Radikální islám je obrovským nebezpečím pro naše města, pro naši historii, pro naši kulturu a naši svobodu! V Monfalcone žije 30 000 obyvatel, z toho 9 000 muslimských přistěhovalců. Pouze 1 700 z nich pracuje, ostatní jsou podporováni z našich daní! Z těchto 1700 pracujících je pouze 7 žen.“ Chceme masové deportace.

Italy sends a clear message to Europe and closes two mosques in Monfalcone, Gorizia. The mayor: "Radical Islam is an enormous danger for our cities, for our history, for our culture and our freedom! In Monfalcone there are 30,000 inhabitants of which 9,000 are Muslim immigrants.… pic.twitter.com/qrabynVZu5
— RadioGenoa (@RadioGenoa) December 23, 2023


Včera ovšem nedošlo jen k tomuto kroku proti islamizaci země, ale také k demonstraci muslimů, právě v reakci na uzavření mešit. Povšimněte si, že mimo malých italských vlaječek mají i velké vlajky EU. Mohamedáni moc dobře ví, kde najít zastání – a především díky komu se mohli usadit v Evropě.
K akci muslimů se mi nepodařilo najít ze včerejší demonstrace video, nicméně k dispozici je tento obrázek:

 
Včerejší protest v Monfalcone s islámskými extremisty proti uzavření nelegálních islámských center (pozn. v Itálii nejsou mešity legální, takže se nazývají „islámská centra“) . Podívejte se na vlajky: tito útočníci velmi dobře vědí, kdo je chrání a kdo chce islámskou invazi do Evropy.
Tisíce islámských útočníků demonstrují v Monfalcone (Gorizia) na protest proti rozhodnutí uzavřít nelegální mešity, které přijala starostka Ligy severu Anna Maria Cisint.
Dlouhý protivánoční průvod v ulicích byl zahájený transparentem s nápisem „Všichni jsme Monfalcoňané.“
A jsme-li u Itálie, tak i zde můžete vidět jednoho obohacovače, kterému vadí Vánoce. Video je z italského Empoli:

African immigrant destroys Christmas decorations and trees in Empoli. They hate us. pic.twitter.com/WIUjQicDtd
— RadioGenoa (@RadioGenoa) December 23, 2023


Tento muslim upozorňuje na to, že oslava Vánoc není povolena, protože není v souladu s právem šaría. Informace o zemi, kterou tento muslim obohacuje, není uvedena, ale podle angličtiny předpokládám, že může jít o Velkou Británii nebo USA:

Celebrating Christmas is not permitted or compliant with Islamic sharia law, says cultural enricher. You can only drink eggnog. What do you think? pic.twitter.com/bz0m8ZFhBE
— RadioGenoa (@RadioGenoa) December 24, 2023


Ve Francii se pro změnu objevil na zdi kostela nápis: „Alláhu Akbar, zasraný Ježíši:“

Ve Francii se včera demonstrovalo proti novému tvrdému migračnímu zákonu, který si prosadila pravice, i přesto, že Macron navrhoval zákon mnohem mírnější.
V průvodu jsou samozřejmě tamní obohacovači, Antifa a zástupci promigračních neziskovek, kterým zákon sebere jejich lukrativní kšefty:

Paris is invaded by illegal immigrants. pic.twitter.com/sKLVKV5nKe
— RadioGenoa (@RadioGenoa) December 23, 2023


A jsme-li u Francie, tak na závěr ještě záběry z předvánoční Paříže:

Paris is lost. pic.twitter.com/bmKIvxE2au
— RadioGenoa (@RadioGenoa) December 23, 2023


 
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 6 Průměrně: 5 ]







Článek Protesty muslimů v ulicích italského města v předvečer Vánoc a další ukázky předvánočního obohacení (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden