Tucker Carlson: Na Donalda Trumpa by mohl být spáchán atentát
RSS

Tucker Carlson: Na Donalda Trumpa by mohl být spáchán atentát


SLOVANKA


Neúspěšné pokusy o impeachment, množství zkonstruovaných žalob, které šly brzy „k ledu“ či snahy o vyřazení z volebního klání v některých státech USA – to vše byly zcela marné pokusy o odstranění Trumpa z volebního klání, které proběhne letos na podzim.

Logicky se tak naskýtá otázka, jaké další prostředky mají nyní jeho odpůrci v zásobě. Budou-li rozhodnutí o vyřazení Trumpa z voleb v některých státech zamítnuta Nejvyšším soudem (což se také očekává), tak již zřejmě mnoho možností jak odstranit nepříjemného soupeře Deep state nemá.
Bývalý moderátor Fox News Tucker Carlson vyjádřil hluboké znepokojení nad tím, co vnímá jako stupňující se hrozby bývalému prezidentovi Donaldu Trumpovi, a naznačil, že postup opozice by nakonec mohl vést k pokusu o atentát.
V intenzivní diskusi s bývalým agentem tajné služby Danem Bonginem se Tucker Carlson zamyslel nad řadou akcí podniknutých proti Donaldu Trumpovi od jeho nástupu do úřadu – od protestů a impeachmentu až po nedávná obvinění – a postuloval, že dalším krokem v eskalující sekvenci by mohl být pokus o atentát.
„Chci říct, jen si to chci zmapovat. V případě Trumpa to začalo protesty. Přikročili k impeachmentu. Teď jsou u obžaloby. Nic z toho nefungovalo. Co bude dál? Co by mohlo být dál? Pokud jste cítili a opravdu věřili – a mnozí z nich tomu věří -, že to nejhorší, co by se mohlo stát této zemi a konkrétněji vám v profesionální třídě, je mít Donalda Trumpa za prezidenta. A všechno, co jste zkusili, selhalo. A selhávají kroky jako protesty, impeachment, obžaloba,“ řekl Carlson.
„Kolik šípů ještě máte v toulci? A co bude dál? Samozřejmě je to atentát. A atentáty se dějí po celém světě,“ dodal.
Carlson přiznal, že toto téma otevřel přímo Trumpovi, a poznamenal, že bývalý prezident se v tomto tématu neangažoval. Zdůraznil však, že realita, jak ji vidí, vyžaduje, abychom se k možnosti takového extrémního scénáře postavili čelem.
„Mimochodem, řekl jsem to přímo Trumpovi, protože je to tak zřejmé… A on se mnou na toto téma vůbec nemluvil. Nevím, co si o tom vlastně myslí, ale je chytrý, takže musí vědět, že je to pravda,“ řekl Carlson.

 

Slovanka










The post Tucker Carlson: Na Donalda Trumpa by mohl být spáchán atentát first appeared on .


Nejčtenější za týden