Odborník varuje: Politika „nulového uhlíku“ vyžaduje jednu světovou vládu a masivní pokles životní úrovně
RSS

Odborník varuje: Politika „nulového uhlíku“ vyžaduje jednu světovou vládu a masivní pokles životní úrovně


Oboje v titulku uvedené jsou dlouhodobé plány globalistů, s nimiž se ostatně ani nijak netají. Co jiného znamená heslo WEF: „Nebudete nic vlastnit a budete šťastní?“ To je ono snížení životní úrovně a „jedna světová vláda“ nastolená po zavedení celosvětové digitální diktatury. Mnohé je pak zaváděno právě pod záminkou nutnosti přejít k nulovým emisím uhlíku.
Dokud tak bude většina lidí oddaně věřit nesmyslům o přicházející apokalypse způsobené nadbytečnou produkcí CO2, bude tato globalistická politika úspěšně realizována.
Přední odborník upozornil na globalistickou zelenou agendu, aby varoval veřejnost před tím, jak cíle „Net Zero“ (čisté nuly) Světového ekonomického fóra (WEF) skutečně ovlivní společnost.
„Net Zero“ je seznam cílů, které musí vlády splnit, jak je stanoveno WEF a OSN, tedy nevolenými globalistickými organizacemi.
Agenda 2030 OSN naznačuje, že státy musí do roku 2030 dramaticky snížit emise uhlíku. V čele tohoto snažení je nyní zejména EU.
Do roku 2050 musí svět (kromě Číny) zcela odstranit všechny zdroje „emisí uhlíku“, aby vyhověl nové „Agendě 2050“ OSN.
OSN a WEF trvají na tom, že široká veřejnost se musí vzdát své svobody, žít v bezhotovostních společnostech s povinnými digitálními průkazy totožnosti, přestat cestovat, odevzdat veškerý majetek vládě a jíst hmyzí  „potraviny“  místo masa.
Jen tak údajně ušlechtilí globalisté mohou údajně „zachránit planetu“ před takzvanou „ klimatickou krizí “ pro „společné dobro.“
OSN a její spojenci nám v korporátních médiích opakovaně říkají, že extrémní jevy počasí jsou způsobeny „změnou klimatu způsobenou člověkem,“ která zjevně začala v průmyslové revoluci.
Ale i poté, co utratíte všechny ty peníze a vrhnete všechnu  práci do čisté uhlíkové nuly, extrémy počasí – ať už jsou jakékoli a čímkoli budou způsobeny – budou pokračovat.
Po napumpování desítek bilionů dolarů daňových poplatníků do globalistických plánů zůstane vyhlídka na Armagedon nezmenšená.
Nebude to mít žádný dopad na klima po celý život těch, kteří obětují své životy a peníze pro cíle politiky Net Zero. Nebude to mít žádný dopad na životy jejich dětí, dětí jejich dětí ani na mnoho generací poté.
Extrémní povětrnostní jevy nebudou zastaveny, protože extrémní povětrnostní jevy jsou běžnou realitou a vždy byly.
Přesto je tato agenda rozšiřována téměř každým světovým lídrem, který tvrdí, že tuto klimatickou politiku následuje. Odborníci však nyní varují před dramatickým dopadem, který bude mít provádění této agendy na civilizaci jako celek.
Velká část pokroku dosaženého lidmi za posledních dvě stě let by mohla být vymazána během několika příštích desetiletí.
Profesor Michael Kelly, emeritní profesor inženýrství na anglické Cambridge University, varuje, že důsledky jsou zřejmé.
K dosažení cílů „Net Zero“ bude muset široká veřejnost dramaticky snížit kvalitu svého života a zároveň umožnit jediné světové vládě, aby dohlížela na agendu.
„Představa, že čisté nuly lze v současné době dosáhnout jakýmikoli prostředky, s výjimkou   příkazové ekonomiky  v kombinaci s drastickým poklesem životní úrovně – a několika nepravděpodobnými technologickými zázraky – je nehorázná lež,“ tvrdí profesor Kelly.
V  článku pro Telegraph Kelly odhaluje „realitu Net Zero.“
„Vidíme, že části infrastruktury projektu Net Zero, které jsou teoreticky možné, by stály více než 35 bilionů dolarů a vyžadovaly by specializovanou a vysoce kvalifikovanou pracovní sílu srovnatelnou se stavebním sektorem a také obrovské množství materiálů,“ píše Kelly.
Politika Net Zero by také vyžadovala několik věcí, které jsou dnes zcela nemožné: škálovatelné skladování nefosilní energie, elektrické průmyslové procesy při velmi vysokých teplotách, seriózní elektrické letectví a lodní dopravu bez fosilních paliv.
Byla by zde také otázka dekarbonizace  zemědělství.
Tyto věci – pokud se jim vůbec podaří těchto cílů dosáhnout – znásobí náklady přinejmenším několikrát na více než 100 bilionů dolarů.
Skutečné náklady na čistou nulu, nebo spíše na pokus o její úspěšné dosažení, by byly podobné – nebo dokonce vyšší – než celkové předpokládané výdaje vlády USA do roku 2050.
Není pravděpodobné, že by takové množství peněz bylo přesměrováno na jiné účely v rámci čehokoli, co se podobá běžné tržní ekonomice a životní úrovni,“ vysvětluje profesor.
Myšlenka, že čisté nuly lze dosáhnout v současném časovém horizontu jakýmikoli prostředky, s výjimkou příkazové ekonomiky v kombinaci s drastickým poklesem životní úrovně – a několika nepravděpodobnými technologickými zázraky – je nehorázná lež.
Mlčení národních akademií a odborných vědeckých a technických orgánů o těchto velkolepých technických skutečnostech je proto  opovrženíhodné.“












Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 1 ]







Článek Odborník varuje: Politika „nulového uhlíku“ vyžaduje jednu světovou vládu a masivní pokles životní úrovně se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden