Největší globální propagandistická kampaň všech dob (video)
RSS

Největší globální propagandistická kampaň všech dob (video)


V zajímavém videu shrnuje americký profesor, který byl samozřejmě za své názory z univerzity „odejit,“ propagandistickou  mašinérii, která v posledních letech zachvátila svět. Jde samozřejmě o absolutní souhru korporátních médií, politiků a globálních elit, která nám vlastně ukázala, jak funguje svět.
Korporátní média vás dávno neinformují, jejich cílem je manipulovat masami a vštípit jim, co si mají myslet. Absolutní důvěra nemyslících mas byla patrná v minulých letech, kdy se miliardy lidí zcela dobrovolně zapojily do největšího experimentu v dějinách lidstva.
Profesor, který se tématu propagandy věnuje dlouhodobě, si také myslí, že tím nejdůležitějším je probouzení „spících mas.“  On sám si to vytyčil jako hlavní cíl.
Profesor Mark Crispin Miller z New York University je odborníkem na propagandu. Dr. Miller říká, že  Covid 19 byl globálním „mistrovským dílem v propagandě“ od infekce po injekci .






„Propaganda takového rozsahu v historii lidstva ještě nikdy neexistovala,“ vysvětluje Dr. Miller.
„Média byla v této operaci nesmírně důležitá a rád bych zašel ještě dále a řekl, že od začátku roku 2020 jsme byli vystaveni ‚propagandistickému tsunami‘ jako nikdy předtím.
Nejprve to byla virová panika (CV19). Pak přišel okamžik George Floyda. Nyní máme nový dokument, který ukazuje, že George Floyd nebyl zavražděn… Název dokumentu je „Pád Minneapolis.“
A byly tu volby v roce 2020. Došlo k takzvanému „povstání.“ Jaká hloupá hysterie… protože nedošlo k žádnému povstání… nebo pokusu o převrat.
A pak přišla Ukrajina, ale celá příprava na ruskou invazi byla zcela vynechána ze zpravodajství.
To je výsledek toho, že média dělají přesný opak toho, co by měla dělat. „Tvůrci“ ústavy uznali absolutní nutnost svobodného tisku…
To bylo před časy kartelů mediálních korporací, jaké máme dnes… Designéři věděli, že abychom vyvážili moc federální vlády, museli jsme mít naprosto svobodný tisk…
Důvod, proč má tisk ochranu prvního dodatku je to, aby řekl pravdu, kterou nám federálové chtějí utajit. Říci, že tisk nemilosrdně selhal, by bylo příliš velkou chválou.
Asistovali během této noční můry, cílem této noční můry je radikální vylidnění a zničení demokracie… pokud řeknete druhou stranu příběhu, jste veřejný nepřítel číslo jedna.
S více než 700 miliony injekcí biozbraně CV19 jen v USA a více než 13 miliardami injekcí CV19 aplikovanými po celém světě je dopad této depopulační agendy tím největším příběhem po globální termonukleární výměně.
„To bylo také součástí celosvětové kampaně, propagandistické tsunami.“
Dr. Miller odhalil rostoucí a masivní úmrtí na své stránce Substack. Mnoho lékařů odhaluje údaje a zdroje dokazující, že takzvané Covid vakcíny  nepomohly jedinému člověku.
Profesor NYU nazývá vakcínu CV-19 „dokonalým zločinem.“
Dr. Miller vysvětluje:
„Je to dokonalý zločin, protože mezi zmáčknutím spouště a zásahem kulkou je dlouhá prodleva. Rozumíte mi, co myslím? Někdy může trvat i dva roky, než člověk následkům injekce podlehne. Je to dokonalý zločin. Také to přirovnávám k ostudným masovým vraždám z poloviny minulého století…
Tentokrát je to mnohem sofistikovanější než ta masová zabíjení. Nejen, že jsou čísla větší, ale přiměli lidi, aby to dělali dobrovolně. Hitler, Stalin a Pol Pot všichni použili nátlak…
Jde o první masovou vraždu v důsledku toho, že o ni lidé žebrali. Strašení koronavirem bylo tak úspěšné, že lidé toužili po vakcíně…  toužili po ní.“
Dr. Miller tvrdí, že se zdá, že se lidé rychle probouzejí.
Poukazuje na nízkou ochotu přijímat další boostery covidových injekcí, kolem 3 % (pozn.: stav v USA). Dr. Miller je odhodlán probudit lidi informováním o psychopatech masové propagandy, která vedla lidi katastrofálním směrem. Dr. Miller říká:
„Dělám to, protože se děje něco opravdu zlého a lidé od toho potřebují pryč. Lidé se musí probudit.  Opravdu věřím, že se lidé mohou probudit, a existují známky toho, že se lidé probouzejí.“
Umíte-li dobře anglicky, tak v rozhovoru níže je toho mnohem víc:








 


































0:05 / 59:56


















ZDROJ: ROLLING THUNDER GLOBAL PROPAGANDA – MARK CRISPIN MILLER




PŘEKLAD: FRITZTHECAT







NEOM se ve skutečnosti buduje: Vytváří Saúdská Arábie Babylon budoucnosti?
03/01/2024



Vojenské vedení porušilo zákon: Více než 200 aktivních a vysloužilých vojenských pracovníků požaduje odpovědnost za škody způsobené mandátem na očkování proti COVID
03/01/2024



Jak Jemen blokuje hegemonii USA v západní Asii
02/01/2024





















Předchozí
další













NEMANIPULOVANÁ A SVOBODNÁ MÉDIA
















Nepodporují nás kluby, spolky, strany ani jiné lobbistické skupiny. Neumisťujeme žádnou reklamu, neobtěžujeme vás obtěžujícími vyskakovacími okny ani nenutíme naše návštěvníky deaktivovat blokování reklam.   Podpořte naši nezávislost!






Vyhledávání

Vyhledávání












NA PRVNÍ POHLED





Nestřižené novinky
Nejčtenější
ochrana dat
Otisk a zdroje









PŘIPOJIT





e-mailem
Telegram
Youtube 1
YouTube 2
Zpravodaj























© 2024 Všechna práva vyhrazena












Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Největší globální propagandistická kampaň všech dob (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden