Afričtí vetřelci říkají: „Znásilňování žen je normální“ (video)
RSS

Afričtí vetřelci říkají: „Znásilňování žen je normální“ (video)


Jak má asi podle představ EU a různých neziskovek vypadat „multikulturní obohacování,“ můžeme vidět na dramaticky rostoucích statistikách znásilnění v nejvíce obohacovaných zemích. Tyto statistiky jsou jen zlomkem skutečného počtu případů, protože oběť se velmi často bojí vypovídat.
Bojí se totiž případné pomsty ze strany „obohacovače“ či jeho kumpánů. Mnohdy je navíc žena, která násilníka ohlásí, nařčena z rasismu a xenofobie.
Pokud tedy vidíte oficiální čísla, pak je třeba si uvědomit, že jde jen o špičku ledovce, mnohdy se hovoří o tom, že nahlášeno je jen asi 10% znásilnění.
Sami násilníci pak svoje konání považují za něco zcela normálního, protože zejména v Africe je v mnoha zemích znásilnění doslova „národním sportem.“ Muslimové pak považují znásilnění nemuslimky za přínosné, neboť jen konají to, k čemu je nabádal jejich lžiprorok Mohamed.
Sami afričtí invazisté nezávisle na sobě přiznávají, že znásilňování žen považují za něco zcela normálního.
Dva samostatné klipy představující Afričany, kteří míří na Západ a přiznávají, že si myslí, že mají právo znásilňovat ženy, se staly virálními na X.
V prvním klipu hovoří britský moderátor Ross Kemp se dvěma Afričany, kteří ani nejsou schopni pochopit koncept traumatu ze znásilnění.
„Je to, jako by chtěly být znásilněny, chápeš,“ říká jeden z mužů Kempovi.
„Je to, jako by si to užívala,“ říká další černoch.

WATCH: This shocking video has gone viral with 5 million views as conservatives across Europe and North America warn against importing Africa's rape culture to Western nations. pic.twitter.com/ame26ZmEFc
— Remix News & Views (@RMXnews) January 2, 2024


Afričan pak uznává, že je špatné znásilnit ženu, ale když se ho moderátor zeptá na „důsledky toho, jak to ovlivňuje znásilněnou osobu,“ myslí jen na to, jaké důsledky to může mít pro něho.
„Mohla by křičet, lidé by se mohli probudit,“ říká.
Když se je Kemp snaží přimět, aby se vypořádali s emocionálním a fyzickým traumatem oběti znásilnění, jeden z černochů pronese:
„Někdy víme, že se může stát, že ji znásilníme a zítra se probudíme s viry, jako je HIV.“
Kemp se jich ptá, jestli by mohli litovat toho, co oběti udělali, ale zdá se, že druhému muži záleží jen na tom, aby dívka otěhotněla a oni mohli zplodit dítě.
„Ale co její osobní pocity?“ ptá se Kemp otázkou, která se setkává s mlčením.
Další klip ukazuje ještě drzejšího Afričana, který přiznává, že už znásilnil ženu.

Another shining example of what our elites are importing into the West. pic.twitter.com/cAOIiXgSO3
— Keith Woods (@KeithWoodsYT) January 2, 2024


Na otázku, co se mu děje v mysli, muž odpověděl: „Jen mi dej sex a budu spokojený. A pokud to neuděláš, vymyslím plán, jak tě zabít.“
Poté je dotázán, jak se cítí při nakažení oběti znásilnění virem HIV, kterým je – jak se sám přiznal – nakažen. Na to odpoví: „Jsem mocný, mocný chlap.“
„Vím, že jsem HIV pozitivní, takže chci ten HIV šířit,“ dodává s tím, že vždy „udělá plán, jak ženu dostat.“
Mnoho komentujících poukázalo na to, že právě tito muži jsou těmi, které Západ importuje v rámci plánované výměny obyvatel…
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Afričtí vetřelci říkají: „Znásilňování žen je normální“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden