Gates získal povolení ke koupi dalších 2100 akrů zemědělské půdy v USA
RSS

Gates získal povolení ke koupi dalších 2100 akrů zemědělské půdy v USA

Bill Gates, který v USA vlastní již téměř 270 000 akrů půdy, získal i přes protesty místních obyvatel zákonné oprávnění ke koupi dalších 2100 akrů v Severní Dakotě. (Foto: Twitter)







Gates, který je již nyní největším vlastníkem zemědělské půdy v zemi, získal povolení ke koupi půdy za 13,5 milionu dolarů v rámci své společnosti „Red River Trust“.



Bill Gates‘ exposed ND land buy has locals livid pic.twitter.com/HTuwqSPRDB — Wittgenstein (@backtolife_2023) June 24, 2022 Gates obchází zákon z roku 1932, který je namířen proti korporátnímu vlastnictví farem, a zavazuje se, že po dokončení nákupu bude půdu pronajímat zpět farmářům.




Bill Gates: Příští pandemie bude pravděpodobně způsobena změnou klimatu
Informuje o tom deník Daily Mail :



Komisař pro zemědělství Severní Dakoty, republikán Doug Goehring, již dříve uvedl, že mnoho lidí má pocit, že jsou zneužíváni ultrabohatými lidmi, kteří kupují půdu, ale nemusí nutně sdílet hodnoty státu. ‚Dostal jsem na to velké uši od lidí z celého státu, není to ani z tohoto sousedství,‘ řekl Goehring televizi KFYR-TV. ‚Tito lidé jsou naštvaní, ale jsou i jiní, kteří jsou z toho prostě rozzuření‘.




Nedávno Gates varoval před neštovicemi a nyní se po světě objevují první případy
Bill Gates acquired six parcels of land in Pembina County. Tuesday, the office of the Attorney General sent out a letter asking the Red River Trust to confirm how the company plans to use the land and if it meets any of the exceptions to the North Dakota Corporate Farming Laws. pic.twitter.com/MGGFKV16mm — DOCTOR FROM LONG ISLAND NEW YORK (@Doctorfromliny) June 22, 2022 Společnost Gates nyní vlastní 268 984 víceúčelových pozemků v 19 státech:







Jak jsme již dříve uvedli, Bill Gates a další miliardáři skupují obrovské množství zemědělské půdy, zatímco neofeudalističtí technokraté „Velkého resetu“ Američanům tvrdí, že budoucnost je bez soukromého vlastnictví.




Bill Gates: „Konspirační teorie“ o mé osobě jsou tragické


Gates také hodlá prosazovat 100% syntetické masné výrobky, zatímco skupuje rekordní množství zemědělské půdy a monopolizuje globální produkci potravin.





Zdroj: infowars.com
Článek Gates získal povolení ke koupi dalších 2100 akrů zemědělské půdy v USA se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden