USA: Kriminální bezdomovec napadl v metru muže, záhy ho hodil pod vlak, který oběť přejel (video)
RSS

USA: Kriminální bezdomovec napadl v metru muže, záhy ho hodil pod vlak, který oběť přejel (video)


V USA se podařilo natočit incident, při němž bezdomovec, který žil přímo v prostorách metra, shodil muže, se kterým se pustil do hádky, pod vlak. Bezdomovec byl hledaným zločincem, který byl obviněn z uškrcení jiné oběti. Přesto je v tomto případě obviněn z neúmyslného zabití…
Videozáznam hádky na stanici veřejné dopravy v Pensylvánii ukazuje, jak Chaz Wearing, bezdomovec, který již má kriminální minulost a na nějž byl vydán zatykač, udeřil neidentifikovaného muže, který pak spadl na koleje a zemřel.
Na videu je vidět, jak ho ihned po pádu na koleje přejede vlak a muže zabije, zatímco kolemjdoucí křičí.
40letý Chaz Wearing má rozsáhlou kriminální minulost v několika okresech, ale tady  žil ve vlakovém systému a páchal další zločiny.

WARNING, GRAPHIC: On a SEPTA train platform in Philadelphia, 40-year-old Chaz Wearing, a homeless man who lives in the train system, punches an unidentified man causing him to fall onto the tracks as a train approaches the 34th Street Station.
The man died instantly.
Wearing is… pic.twitter.com/UuLnveiui7
— Charlie Kirk (@charliekirk11) January 5, 2024


Podle místní pobočky ABC byl na Wearinga vydán zatykač za případ uškrcení v Delaware County a kancelář státního zastupitelství uvedla, že jeho kriminální minulost zahrnuje i další okresy Pensylvánie, včetně Clinton County a Lycoming County.
Proč tedy bylo Wearingovi umožněno žít v podstatě uvnitř systému veřejné dopravy?
Wearing byl údajně vzat do vazby a obviněn z neúmyslného zabití.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek USA: Kriminální bezdomovec napadl v metru muže, záhy ho hodil pod vlak, který oběť přejel (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden