Propagandistické video produkované švédskou vládou vyzývá Švédy, aby se integrovali s „Novošvédy“ (video)
RSS

Propagandistické video produkované švédskou vládou vyzývá Švédy, aby se integrovali s „Novošvédy“ (video)

Švédsko čekají již za dva měsíce parlamentní volby. A ten, kdo chce vyhrát, musí hledat přízeň u „Novošvédů“. Letos je ve Švédsku rekordních  1 200 000 voličů, kteří se nenarodili ve Švédsku, tedy do země se přistěhovali a již stihli získat občanství. Je však třeba upozornit na to, že Švédsko nijak s občanstvím nešetří , neboť socani si moc dobře uvědomují, že s tím, jak již dávno zradili své voliče z řad původního obyvatelstva, potřebují voliče nové.
Těmi jsou samozřejmě převážně muslimové, neboť i migrace do Švédska je v posledních asi 25 letech realizována téměř výhradně z islámských zemí. Mnoho letošních prvovoličů se tedy již narodilo ve Švédsku, takže ani nejsou v oné statistice téměř 1 a čtvrt milionu dovezených voličů. Jsou již totiž považováni za Švédy. Stejně jako je za ně považováno většinové osazenstvo muslimských ghett, kam se bojí vstoupit i policie.
První zmínky o nutnosti přeměny Švédska ve vzorovou multikulturní zemi se objevily již v 60. letech. Více je pak rozvinula vláda Olofa Palmeho, který v 70. letech prohlásil, že Švédsko se stane první multikulturní zemí Evropy, přičemž čelní roli v tom hrála i tehdejší ministryně pro imigraci. Zprvu však země přijímala zejména občany zemí „za železnou oponou“, tedy de facto Evropany, kteří se velmi rychle integrovali a  nijak zvlášť ani nenarušili etnické složení obyvatelstva. Švédům se tedy zdálo, že onen multikulturalismus je báječný nápad.
Jenže to právě proto, že se jednalo o Evropany, ve skutečnosti ten pravý multikulturalismus zatím nebyl. Nicméně bylo dostatek pracovních sil na podřadnější práce a švédský sociální systém byl velmi štědrý jak k domácím, tak i k nově příchozím. Vše se ovšem začalo měnit v 90. letech, kdy se začali ve větší míře přijímat i muslimové. Nejprve z válečných zón, později už přijímali kohokoli. S nástupem nového tisíciletí pak začala i razantní přeměna švédské společnosti.
Ještě kolem roku 2000 figurovalo Švédsko v žebříčcích zločinnosti všeho druhu úplnému dnu všech tabulek. Kriminalita tam totiž byla jednou z nejnižších v Evropě. To se právě díky multikulturalismu – a především nastoupivší islamizaci – během dalších 20 let razantně změnilo a Švédsko se dostalo na samotný vrchol tohoto nelichotivého žebříčku.
Nyní je Švédsko na prvním místě v Evropě v počtu znásilnění , vražd , bombových a granátových útoků a přestřelek . Švédsko je dokonce na vrcholu žebříčků znásilnění i celosvětově. Letos se dostalo až na stříbrnou příčku hned za JAR jako druhá nejnebezpečnější země světa pro ženy. Tedy na celém světě jen v JAR má žena, která jde sama po ulici, větší šanci, že bude znásilněna.
Ale přesně to je zřejmě to, co chtěla i švédská vláda. A nyní nabádá původní obyvatelstvo: „integrujte se s Novošvédy.“ Tedy ne, nemají se již integrovat ti, kdo přichází, ale mají se integrovat ti, jejichž předci zemi vybudovali. Ostatně, podívejte se sami na propagandistické dílko švédské socanské vlády (anglické titulky):

Jisté je, že muslimové se neintegrují. Nikdy a nikde. Všude však požadují, aby se do jejich stylu života integrovali ti, jejichž zemi právě zabírají. A nyní i švédská vláda dává najevo, že integrovat se musí původní Švédové. Země, kde dřív ani nezamykali dveře, protože věděli, že jsou v bezpečí, je dnes zemí, kde si nejste jisti životem ani doma pod zámkem . V zemi, kde byl klid a pořádek, již takřka denně dochází k bombovým útokům a hořící auta se stala běžným koloritem švédských ulic.
Znásilnění je již natolik běžnou záležitostí, že se o něm v drtivé většině případů ani nepíše. A znásilněné ženy, ze strachu, že budou nařčeny z rasismu, pokud násilníka udají, se většinou stáhnou a znásilnění raději nenahlásí. Vždyť se jednalo o traumatizovaného chudáka, on za to přece nemůže. To je alespoň učili ve škole a tvrdí to i všechna korporátní média.
Pokud pak dojde k extrémně brutálnímu hromadnému znásilnění se zbraní, kdy dívka takřka vykrvácí, muslimští zločinci dostanou podmínku, jako výsměch oběti. Další ženy pak raději znásilnění ani nenahlásí, neboť oběti, které takový čin nahlásí, bývají pronásledovány násilníky i jejich rozvětvenými rodinami. I to je důvod, proč se ve Švédsku nahlásí a vyšetřuje (a tedy i potrestá) jen mizivé procento znásilnění.
Země, kde ani za bílého dne již nemohou důchodci pokojně na vycházku v místech, kde žili celý život a děti si nemohou hrát bezpečně na hřišti, je prý vzorovou multikulturní zemí, která jde příkladem zbytku Evropy.  Multikulturní společnosti se mají přizpůsobit i švédští chlapci , velmi často šikanovaní a brutálně napadaní a ponižovaní i znásilňovaní muslimskými gangy. Mají se přizpůsobit všichni, kdo byli kdykoli nějak obohaceni těmi, koho jim jimi volené vlády roky dováží.
Švédsko již došlo do poslední fáze před džihádem mečem. Socani, kteří video výše natočili, mají preference kolem 33%, další strany s velkým odstupem se tlačí kolem 20% nebo mnohem níž. Jediná parlamentní strana, která má alespoň nějaký protimigrační program, má kolem 18%. Letos se možná do švédského Riksdagu dostane také první švédská islámská strana , která by ráda koalici právě se socany. A ti by jistě nebyli proti.
Švédové, integrujte se. Chce to po vás i vaše vlastní vláda. A vlastně to chcete také vy, jinak byste tyto politiky dlouhé roky nevolili.
A na dalším videu se můžete podívat, jak vypadala vaše země předtím, než se rozhodla vydat cestou multikulturalismu:

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden