Pekarovou rozzuřil výrok o míru z úst Schillerové. Přišla reakce
RSS

Pekarovou rozzuřil výrok o míru z úst Schillerové. Přišla reakce


ČESKO – Bývalá ministryně financí Alena Schillerová (ANO) v nedávném rozhovoru řekla, že se Česká republika nepotřebuje připravovat na válku. (Foto: X)










Pekarová se vyjádřila k Válkovi tak, že i moderátor se divil

Tento výrok se pro příklad nelíbíl předsedkyni poslanecké sněmovny Markétě Pekarové Adamové (TOP 09) , která Schillerovou označila za „hlásnou troubou ruské propagandy“.




„My nepotřebujeme tuto zemi připravovat na válku. My chceme žít v míru.“ Nejedná se o výrok Viktor Orbána. Tenhle má na svědomí Alena Schillerová. Jako ministryně financí byla hrozbou naší ekonomiky. Jako opoziční poslankyně je hlásnou troubou ruské propagandy.
Markéta Pekarová Adamová





Já mám takový pocit, že politiky jako vy si Putin musel vysnít. Tak dobře a důkladně rozdělovat společnost své vlastní země, to nedokáže ani ta ruská propaganda. A pokud jde o tu armádu – ať se připravuje, na co uzná za vhodné, a jak nejlépe umí, je to ostatně její úloha. Ale fakt není správné každý týden obcházet média a vyprávět, že jsme na prahu jaderné války. Spoustu lidí to děsí, to vás ale nikdy nezajímalo.
Alena Schillerová





S @alenaschillerov pro @czechcrunch o tom, že Česko má být zase “Country for the future,” o důstojnosti TikToku i investicích do armády. Tady: https://t.co/0pGI51oWo7 pic.twitter.com/W9AZArAREj — Čestmír Strakatý (@cestmirstrakaty) January 8, 2024

Pekarová darovala Zelenskému tričko. Přišla reakce politického experta

Článek Pekarovou rozzuřil výrok o míru z úst Schillerové. Přišla reakce se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden