Německý chalífát: Mladí mohamedáni chtějí prosadit právo šaría ve školách
RSS

Německý chalífát: Mladí mohamedáni chtějí prosadit právo šaría ve školách


Zatímco vláda a její nohsledi se pokouší zlikvidovat AfD, aby zničili jedinou skutečnou opozici, to vše pod záminkou nárůstu antisemitismu, za který může údajně ultrapravice (o islámu však ani slovo!), některé části Německa se již začínají vymykat kontrole. V Severním Porýní-Vestfálsku se nyní objevily nové případy mladých muslimů, kteří chtějí na své škole prosadit právo šaría.
„Najednou se děti z umírněnějších a liberálnějších muslimských rodin stávají konzervativnějšími,“ říká  vzdělávací asociace v Severním Porýní-Vestfálsku. Mladí mohamedáni se totiž chovají „nábožněji“ – a to zejména pokud jde o dodržování náboženských rituálů a výklad Koránu.
V případě jejich rodičů šlo samozřejmě o praktikování tzv. takíji, tedy přetvářky, která je ze strany muslimů praktikována v zemích, ve kterých je ještě velká převaha původního obyvatelstva.
Také jejich lžiprorok Mohamed se v Medině dokázal 13 let přetvařovat, tvářit přátelsky – a mezitím konvertoval koho mohl. Když byla v populaci asi polovina muslimů, začal džihád mečem.
Stejný scénář využívají muslimové po staletí, džihád mečem je aktuálně praktikován v několika afrických zemích (zejména v Nigérii, kde je asi 50% muslimů) nebo v Indii.
V Německu je již muslimů tolik, že se začínají více projevovat  – a to zejména mladší generace. V některých lokalitách je již v nejmladší generaci víc muslimů než nemuslimů, což je právě i případ Severního Porýní-Vestfálska (zkratka NRW), kterému se také mezi lidmi říká „NRW chalífát.“
Mnohde už proto muslimové začínají požadovat dodržování práva šaría.
Konkrétně jde o případ v Neuss, kdy se mladí lidé ve věku 17 až 19 let přidali k policii šaría a zakročili proti svým spolužákům, kteří se nechovali jako „dobří muslimové.“
Dotyční studenti požadovali důsledné zahalování žen a dívek, zřízení modliteben, všeobecnou separaci podle pohlaví a podřízení školních hodin muslimským modlitbám. Veřejně také odmítají demokracii a podporují kamenování.
Vedení školy už v prosinci přivolalo policii, poté prý studenty a jejich rodiče zkontrolovala státní bezpečnost.  Nebyly však zjištěny žádné trestněprávní činy.  Tak tedy budou vesele pokračovat dál?
Ministr vnitra NRW Reul se přirozeně vyhnul řešení výrazně neúspěšné migrační politiky u příležitosti incidentů v Neussu. Místo toho  prohlásil:
„Našim nejmladším lidem by nemělo být dovoleno padnout do rukou extremistických skupin prostřednictvím propagandy. Musíme mladé lidi vzít mezi sebe jako společnost, zapojit je do více výměn a ukázat jim alternativy.“
Zdá se, že v Německu nikdy nejsou na vině náboženští fanatici, ale vždy zlá společnost, která je „neintegrovala“ – to znamená, že se jim dostatečně nepodřídila. 
Právě podobně bezmocným prohlášením, jako jsou výroky Reula, se muslimové v Německu a po celém světě jen vysmívají. Všeobecně považují Evropany za slabochy, které velmi lehce nejen přečíslí, ale také konvertují či zlikvidují.
Není pochyb o tom, že drama ve škole v Neussu není ojedinělým případem.  V Bonnu se v létě 2023  stal známý případ na střední škole, kde muslimští studenti také šikanovali své „nevěřící“ spolužáky. 
Je extrémně vzácné, aby se útoky muslimských studentů vůbec dostaly do médií, ostatně jakákoliv kritika masové migrace je rychle vnímána jako nenávistný projev pravicového radikála, což je označení, které zejména mladší učitelé obecně považují za nesnesitelné.
V údajně nejlepším Německu všech dob se mohou tito muslimští radikálové chovat jako oběť s aktivní podporou mainstreamu. Ale kam to povede?
Studentský průzkum provedený v Dolním Sasku už v roce 2015 (!) vyvolal určité zděšení, protože i tehdy téměř 70 procent dotázaných muslimských studentů věřilo, že pravidla stanovená v „jediné pravé knize víry“ – v Koránu – musí být přísně dodržována.
Téměř 37 procent z nich určilo islám jako jediné skutečné náboženství, téměř 30 procent si dovede představit bojovat za islám a riskovat své životy a více než 27 procent studentů souhlasilo s tím, že právo šaría je „mnohem lepší“ než německé zákony. 
Pozor, otázka se také týkala tvrdého trestání homosexuality. Téměř 19 – resp. 18 procent také uvedlo, že je povinností každého muslima bojovat s nevěřícími a že s „nepřáteli islámu“ je třeba jednat tvrdě.
„O vývoji násilí v Německu“, Pfeiffer et al. 2018  
Dnes je počet muslimských studentů ve školách mnohem vyšší než tenkrát. Kolik z nich by dnes souhlasilo s tvrzením, že právo šaría je mnohem lepší než německé zákony, a že s nevěřícími a zastánci „rozmanitosti“ je třeba bojovat ze všech sil?
A co se asi stane za pár let, až budou tito studenti dospělí a zjistí, že mají ve společnosti zase o něco větší převahu??


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Německý chalífát: Mladí mohamedáni chtějí prosadit právo šaría ve školách se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden