Německo: Katolická mateřská školka zřídila masturbační koutek pro batolata
RSS

Německo: Katolická mateřská školka zřídila masturbační koutek pro batolata


Možná si ještě pamatujete, že tento nápad, který původně vzešel z EU, se u nás svého času snažila prosadit progresivistka Maláčová, ale tehdy jí to příliš nevyšlo a to přesto, že pro zřízení podobných „koutků“ v jeslích (!) tehdy nechala vydat dokonce příručku. To, co u nás na první pokus nevyšlo, se zřejmě ujalo v Německu, i když i tam se proti těmto praktikám strhl odpor.
A pokud vás udivuje, že se něco podobného podařilo prosadit právě v katolické školce, tak ve světle toho, co se v poslední době děje ve Vatikánu, by vás něco podobného vůbec nemělo překvapit.
Vzhledem k tomu, že německá církev jde plně ve šlépějích Bergoglia, což sestává i s podpory LGBTQI+ agendy, lze očekávat, že se stávající agendě plně podřídí ve všech směrech. Navíc, na základě dlouhodobě známých fakt, je patrné, že pedofilie není něco, čemu by se katolická církev vyhýbala.
V poslední době je navíc patrná snaha o legalizaci pedofilie, po které již nějakou dobu volá OSN a WHO, což podobné programy pomáhá v různých „pokrokových“ zemích zavádět.
Ve většině zemí světa je totiž zatím pedofilie nelegální, což se ovšem netýká muslimských zemí, kde jsou celkem běžné nevěsty kolem 9 – 10 let věku. V Evropě se jde na tuto legalizaci poněkud jiným způsobem, stačí začít s indoktrinací v co nejnižším věku.
A buďte si jisti, že to, co se nyní začíná zavádět v Německu, se dřív či později někdo opět pokusí prosadit také u nás.
Podpora sexuální identity a diverzity je na vrcholu politické agendy Zeleno-rudé koalice. Téměř přesně před dvěma lety byl poprvé v historii Německa vytvořen úřad queer komisaře, který byl umístěn na federálním ministerstvu pro rodinné záležitosti (pozn.: jde o trans osobu).
Jeho hlavním úkolem je posílit přijetí a ochranu sexuální a genderové rozmanitosti.
Ušetřeny toho nejsou ani malé děti, jak opět ukazuje příklad katolické (sic) školky v Kerpenu v Severním Porýní-Vestfálsku. Její koncept sexuální výchovy v současné době vyvolává emoce v administrativě, zemském sněmu i mezi občany.
„Sexualita ve školce už není tabuizované téma,“ říká průvodce. „Umožňujeme našim dětem, aby tyto zkušenosti získaly, např. prostřednictvím lékařských her,“ říkají zodpovědní bez jakýchkoli tabu.
Koneckonců, podle devíti souvisejících pravidel se každé dítě může samo rozhodnout, zda a s kým si chce hrát „doktora.“
Chybět by neměla ani kapitola „Masturbace“:
„Děti jsou sexuální bytosti od narození a mají pocit rozkoše, který rády prožívají, protože je to zábava, prostě se cítí dobře a někdy to  může být i uklidňující. To, co děti učíme, je, že masturbace je intimní záležitost, která se může odehrávat v chráněném a osobním prostředí. Povolení masturbace má velký význam pro rozvoj „identity ega“ a pro dobré uvědomění dítěte o vlastním těle.“
Aby to ti nejmenší mohli nerušeně prožít, je jednotlivým dětem umožněno „uchýlit se do chráněného prostoru podle svých potřeb, aby se tam děti fyzicky uspokojily.“ Obzvláště znepokojující je, že toto je koncept sexuální výchovy katolické instituce.
Parlamentní skupina AfD v Kerpenu již loni v září předložila zemskému parlamentu v Düsseldorfu rozsáhlé šetření, které pověřilo Porýnský zemský úřad péče o mládež, aby objasnil fakta.
Arcidiecéze Kolín nad Rýnem v reakci na nedávný dotaz deníku Bild vysvětlila, že už neexistuje žádný prostor, „do kterého by se děti mohly stáhnout a prožívat tělesné prožitky.“
Město Kerpen učinilo podobné prohlášení . Již na začátku listopadu se v zařízení uskutečnila diskuse mezi Státním úřadem péče o mládež LVR v Porýní, Úřadem péče o mládež města Kolping Kerpen, vedením denního stacionáře a Katolickým farním sdružením Kerpen  jako sponzorem zařízení.
Ani samotné umístění školky, ani dojem získaný během návštěvy na místě nezanechaly pochybný nebo odmítavý dojem.
Školce však bylo doporučeno, aby zrevidovala jazyk konceptu, aby se předešlo nedorozuměním. Ti, kteří jsou za to zodpovědní, údajně odstranili tento koncept ze své domovské stránky. Ale i tak  jsme ho tu našli.
Téměř stejná formulace byla v minulosti použita v koncepci sexuální výchovy katolického centra denní péče sv. Aegídia v Herselu v Severním Porýní-Vestfálsku, které rovněž patří pod kolínskou arcidiecézi.
Koncept, který byl v té době propojen jako PDF, již nelze nalézt na příslušné webové stránce. „Vzhled katolických školek byl obnoven,“ píše  se v  něm.
Podíváte-li se dále, konečně najdete zjevně přepracovanou koncepci, v příloze „ Sexuálně pedagogická koncepce katolických denních stacionářů farního spolku Niederkassel-Nordweder“ již není žádná zmínka o chráněných prostorech nebo masturbaci.
Nejnovější případ je nyní v šetření Úřadu péče o mládež v Kerpenu – a je nepravděpodobné, že by byl poslední.






Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Německo: Katolická mateřská školka zřídila masturbační koutek pro batolata se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden