Podívejte se na některé hlášky Klause Schwaba a dalších pravidelných návštěvníků srazu WEF v Davosu (videa)
RSS

Podívejte se na některé hlášky Klause Schwaba a dalších pravidelných návštěvníků srazu WEF v Davosu (videa)


Již zítra začíná sraz Světového ekonomického fóra v Davosu, kde se opět setkají globální zločinci se svými loutkami, aby společně naplánovali, jak pokračovat v destrukci tohoto světa.
Zajímavé výstupy z debat vám samozřejmě – stejně jako vloni –  v příštích dnech přinesu (v pondělí bude pouze uvítání, hlavní program začíná v úterý). Připomínám, že od nás bude na srazu WEF hovořit Lipavský a Jourová.
Rozhodně nejde o nějaké bezvýznamné setkání, většinou je v centru pozornosti téma, na které se skutečně politika v příštím období soustředí.
Zkusme si tedy připomenout, co jsou nejen organizátoři, ale i čelní představitelé tohoto spolku zač – a podívejme se na několik starších videí Klause Schwaba a několika pravidelných účastníků davoského fóra.
Je dobré si tato vystoupení pamatovat, protože globální zločinci se svými úmysly zásadně netají.
Než půjdeme na konkrétní tváře WEF, podívejme se na video, které shrnuje, jaký je skutečný vliv WEF.
WEF, založená Klausem Schwabem, představuje mnohem větší hrozbu pro vaši existenci, než kterákoli z imaginárních krizí, které on a jeho kumpáni vykouzlí jako záminku k nahrazení národní suverenity, zastupitelské demokracie a svobody jednotlivce vládou nevolených globalistických totalitářů:

The WEF, founded by Klaus Schwab, poses a far greater threat to your existence than any of the imaginary crises he and his pals conjure up as a pretext to replace national sovereignty, representative democracy and individual freedom with rule by unelected globalist totalitarians.… pic.twitter.com/fpitAywptK
— Wide Awake Media (@wideawake_media) January 13, 2024


V dalším videu můžete vidět Klause Schwaba, který říká, že v budoucnu nebudou zapotřebí voleb, protože AI sama vybere ty „správné“ politiky. Výsledek bude samozřejmě předem znám:

Normies: "He's not trying to get rid of elections. CoNsPiRaCy ThEoRiSt."
Klaus: "Why do we need to have elections? We know what the results will be?"
Prescriptive mode – you do not have to have elections – so convenient. pic.twitter.com/jP4t4XDcDW
— Resist CBDC (@Resist_CBDC) January 12, 2024


Zde se Klaus Schwab přiznává, že „infiltruje kabinety“ po celém světě:

Klaus Schwab boasting about outing WEF “Young Global Leaders” into power by penetrating almost every government. pic.twitter.com/llyo6yXpqO
— Ayman AlKhaled (@AymanGhAlKhaled) January 13, 2024


Schwab má ovšem také obavy, že se zde formuje antisystémové hnutí, které by mohlo být pro globalisty nebezpečné. V podstatě tím naznačuje, že se obává, aby se neprobudilo příliš mnoho spáčů, kteří by se odvrátili od jeho loutek.

The WEF can no longer ignore the voices of those who will stop at nothing to end the WEF's globalist plot.
"They" are petrified of what we are capable of. #OliverAnthony #ChrisWebby pic.twitter.com/1GEFJt4lL1
— @No_Bull #TrudeauMustGo (@NoBull03808626) January 14, 2024


 
WEF také nabádá politické loutky, aby plnily cíle Agendy 2030:

Don’t let the WEF fool you. Know who and what you’re dealing with pic.twitter.com/SoFamTI9qz
— Euphorio (@euphoriox) January 13, 2024


Jistě znáte heslo Velkého Resetu – a tedy i WEF: Nikdo nebude  nic vlastnit a všichni budou šťastni.“ Právě toto heslo začala jako první razit mladá globální vůdkyně WEF, dánská politička Ida Auken – a později se stalo jakýmsi mottem WEF.
„Proč chcete vlastnit mobilní telefon, když si ho můžete pronajmout? Proč byste si neměli pronajmout ledničku, pračku nebo myčku? Proč to chcete vlastnit?“
Mladá globální lídryně WEF, Ida Auken, přináší prodejní prezentaci pro budoucnost bez vlastnictví, kdy jsou produkty, nástroje a spotřebiče pronajímány a sdíleny – v takzvané „cirkulární ekonomice“ – namísto přímého vlastnictví.
Ale půjčovat či nakupovat můžete pouze v případě, že máte všechny aktuálně požadované injekce, vaše skóre sociálního kreditu je dostatečně vysoké a nepřekročili jste svůj týdenní povolený uhlíkový kredit. V opačném případě CBDC, které používáte k pronájmu všeho, nedovolí, aby transakce vůbec prošla.

"Why do you want to own a cell phone, if you can just lease it? Why shouldn't you lease your refrigerator, or your washing machine, or your dishwasher? Why do you want to own it?"
Young Global Leader for the WEF, Ida Auken, delivers a sales pitch for a future without ownership,… pic.twitter.com/MjupE2bLZw
— Wide Awake Media (@wideawake_media) January 13, 2024


A zde už Schwab vysvětluje, jak se přejde na společnost, kde se vše bude sdílet:

Klaus Schwab – Explains #Degrowth #Communism
"To move from a society of production and consumption" → You will own nothing
"To a society built on caring and sharing" → And be happy
Permanent scarcity and rationing managed via #DigitalID + #CBDC = #SocialCreditSystem pic.twitter.com/Cxx3divBBt
— Resist CBDC (@Resist_CBDC) January 7, 2024


Každoročním účastníkem WEF je také klimatický car John Kerry, který se snaží prosadit klimatickou agendu:

Climate grifter extraordinaire, John Kerry, announces the need for a war-like effort to collapse the global farming industry, in order to tackle the imaginary "climate crisis".
"You just can't continue to both warm the planet, while also expecting to feed it. It doesn't work…… pic.twitter.com/NO3vvu1Eea
— Wide Awake Media (@wideawake_media) January 5, 2024


Na davoském srazu hovořili také o tom, jaké to bude, až se z lidí stanou kyborgy. WEF dlouhodobě propaguje transhumanismus:

Normies: "They're not really transhumanists"
WEF: "We're going to start the 'When Humans Become Cyborgs' session"
Really, they are. pic.twitter.com/u9Lw6bcOZm
— Resist CBDC (@Resist_CBDC) January 3, 2024


A zde zástupce Alibaba Group hovořil na WEF o tom, jak se bude každému měřit uhlíková stopa, která bude propojena v vaší ID:

Normies: "They're not trying to track you everywhere, that's CoNsPiRaCy ThEoRy."
Michael Evans – Alibaba Group " … individual carbon footprint tracker … “
– You get assigned a #DigitalID via Vax Pass, mass immigration, voter registration, driver's license – Your digital… pic.twitter.com/MxFoo538xQ
— Resist CBDC (@Resist_CBDC) December 31, 2023


A na závěr si dáme jednoho z předních členů WEF,  Yuwala Noaha Harariho, který dal již opakovaně najevo, že je zastáncem razantní depopulace a transhumanismu.
„Teď je tu něco nového: poprvé v historii je možné zcela eliminovat soukromí,“ řekl Harari.
„Dříve to nebylo možné,“ řekl Harari. „Teď je to možné. Došlo k zásadní změně. Diktátoři mohli jen snít o úplném odstranění soukromí: sledovat každého za všech okolností, vědět, co děláte, vědět, co si myslíte, co cítíte.“
„Ať už to byl tyran ve starověkém Řecku nebo Stalin; mohli o tom jen snít, ale nikdy si to nedokázali představit, protože to bylo technicky nemožné. Nyní je to možné,“ řekl Harari…

Yuval Noah Harari… The World Economic Forum is implementing what past dictators could only of dreamt of.., pic.twitter.com/fDCBiSsLVR
— Pelham (@Resist_05) April 23, 2022


 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Podívejte se na některé hlášky Klause Schwaba a dalších pravidelných návštěvníků srazu WEF v Davosu (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden