Americký filmař, spisovatel a komentátor Gonzalo Lira … další oběť fašistického režimu
RSS

Americký filmař, spisovatel a komentátor Gonzalo Lira … další oběť fašistického režimu



NIKOLA BORNOVÁ
Ukrajinský režim si může na svůj dlouhý list zavražděných novinářů připsat další jméno – Gonzalo Lira…
Gonzalo (ročník 1968) byl Američan, jehož otec přišel do USA z Chile. Byl to všestranně vzdělaný a dovolila bych si říct až renesanční člověk. Živil se jako filmař, spisovatel i politický komentátor. To poslední se mu bohužel stalo osudným.
Gonzalo Liru alias „Coach Red Pill“ jsem sledovala dlouhou dobu. Líbilo se mi, jak logicky uvažoval, jak lidsky se vyjadřoval a i to, jaký jemně sarkastický humor používal. Gonzalo byl prakticky pacifista, byl nekonfliktní člověk, který ale nikdy necouval a když viděl nějaký „bullshit“, tak prostě řekl „ vidím bullshit “ a pak popsal, proč si to myslí. I to mi na něm bylo velmi sympatické.
Gonzalo trávil poslední roky života na Ukrajině ve městě Charkov, kde si našel ženu, se kterou měl jedno nebo dvě děti. I kvůli ní a dětem z Charkova neuprchnul, když začal ukrajinsko-ruský konflikt. Na svém kanálu se vyjadřoval k celé řadě otázek. Mimo jiné mluvil i o tom, že ženy ve východní Evropě ještě nejsou tak psychicky zničené čím dál tím toxičtějšími vlnami západního ultra-feminismu a mladým mužům s mozkem říkal, že pokud si chce někdo ze Západu najít ženu, která ho nebude automaticky nenávidět a se kterou má naději na normální vztah, tak ať to zkusí na Východě (Polsko, Ukrajina, Rusko…). Mluvil i o globalistické zločinecké hydře a o tom, jak devastuje životy střední a nižší třídy na celém Západě. Komentoval to, jak supermocní oligarchové vyvolávají po světě války, jak zneužívají naivitu (a lenost) populace k získávání větší a větší moci a tak dále. A naneštěstí mluvil také o tom, jak je Zelenského režim šíleně zkorumpovaný a jak za pomoci propagandy a násilí posílá ukrajinské muže na jistou smrt…
Ve svých videích se nikdy nenavážel do samotných Ukrajinců – naopak, většinu z nich bral jako oběti třicetiletého propagandistického projektu USA, kdy byla Ukrajina postupně změněna na militantní „anti-Rusko“. Varoval před válkou i před tím, že ukrajinští muži nesmyslně umírají za zájmy oligarchů z ciziny. Čeští váleční fanatici by ho označili za „chcimíra“ a za „dezoláta“, přestože byl Gonzalo najisto desetkrát lépe vzdělaný než oni a uměl se velmi souvisle a logicky vyjadřovat.
O okolnostech jeho smrti se můžete dočíst třeba v článku  Jany Kunštekové . Podstatné je, že Gonzalo mimo jiné provozoval několik YouTube kanálů, kde buď sám komentoval různé společenské otázky („demokraté“ z Googlu mu jich několik smazali, poslední funkční najdete  ZDE ) nebo dělal rozhovory se zajímavými lidmi ( ZDE ). Můžete sami posoudit, jak „nebezpečná“ byla jeho činnost. Prostě chlápek v kšiltovce, co komentuje společenské dění, nic víc. Občas se ale opřel do Zelenského režimu, a to se nesmí.
Připomínám, že Zelenský a jeho režim prokazatelně:

Sám Zelenský porušil veškeré předvolební sliby o zrovnoprávnění obyvatel Doněcka a mírumilovném urovnání sporů, kvůli čemuž byl zvolen do své funkce (naopak proti „pro-ruským“ Ukrajincům po svém zvolení rozjel ještě větší teror)
Zakázal veškerý tisk i média krom oficiální propagandy, kterou řídí ukrajinská tajná služba
Zakázal svobodu vyznání a pronásleduje členy „nesprávné“ pravoslavné církve
Umí hrát na piano penisem, což je asi jeho jediná kvalifikace na práci prezidenta
Zakázal používání ruského jazyka v zemi, kde rusky mluvilo kolem 60% obyvatel
Zrušil demokratické volby “až do konce války”
Hrozil Rusku tím, že sežene atomové bomby a pošle je na Moskvu
Nechává vraždit opoziční novináře, a to nejen na území Ukrajiny (pomocí bomb nechal zavraždit například i naprosto neškodnou ruskou bloggeru Duginovou, z čehož měli čeští fašisté neskutečnou a notně krvelačnou radost)
Zpronevěřuje miliardy dolarů z pomoci posílané na Ukrajinu. Sám Zelenský si za Ukrajincům ukradené peníze koupil několik luxusních vil a jachet (když jednu z vil odhalil egyptský novinář, nechal zavraždit i jeho).
Podporuje masivní užívání drog na bojišti, především stimulačních, které mění normální Ukrajince v monstra nevnímající bolest ani strach. Sám Zelenský je uživatel kokainu.
Odmítá vidět nesmyslnost válečného řešení konfliktu a posílá další a další Ukrajince do naprosto nesmyslných bitev o nesmyslné kousíčky nějakého pole. Místům, kde Ukrajinci naprosto nesmyslně umírají po tisících, se říká „maso-mlýnky“, protože přesně tohle ta místa jsou…
Odmítá jakoukoli možnost jednání o míru.
Je pod plnou kontrolou britského a amerického  deep state , kterým na Ukrajincích absolutně nezáleží a kteří vedou skrz ukrajinská těla takzvanou „ proxy válku “.
Toleruje přítomnost více než třiceti amerických bio-laboratoří na svém území, které mimo jiné zkoumají možnosti bojového využití nemocí jako mor a neštovice a také zkoumají možnosti úpravy virů a bakterií tak, aby byly nebezpečnější pro vybraná etnika (tedy pro Slovany).
Nechává ostřelovat největší jadernou elektrárnu v Evropě (a svádí to na Rusko), přičemž její poškození by mohlo zamořit celou Evropu.
Nechal odpálit Kachovskou přehradu, čím způsobil ekologickou katastrofu a připravil desetitisíce lidí o pitnou vodu a elektřinu (a svedl to na Rusko).
Toleruje, že jeho nacistické jednotky zabíjí zajatce, prostřelují jim kolena nebo jim uřezávají perořízkem varlata (a ze svých zločinů obviňuje Rusko).
Toleruje používání hákových i trámových křížů na vozidlech, nacistická tetování u vojáků, hajlování svých příznivců i výzvy ke genocidě obyvatel Krymu a Donbasu (ale z fašimu obviňuje Rusko).
Při otázce na nacistické jednotky v ukrajinské armádě odpovídá Zelenský ve stylu „ klucí  prostě  jsou, jací jsou, ha ha ha “ a nechává je dál terorizovat civilní ukrajinské obyvatelstvo (jako alibi k teroru vždy stačí kohokoli označit za „proruského“).
Podporuje násilnou mobilizaci, kdy neochotné Ukrajince chytají verbíři na ulicích jako zvěř, aby je pak bez výcviku a naprosto nevybavené posílali do první linie na jistou smrt.
Toleruje to, když se bombardovaní ukrajinští zelenáči v zákopech snaží zachránit holý život a zkouší se stáhnout do týlu, kde je připravené fašistické jednotky postřílí (ale z válečných zločinů obviňuje Rusko).
Snaží se verbovat už i starší děti (od 17 let), na frontu jsou násilně posílání starci, lidé s mentálním postižením, invalidé a nyní už i ženy. Je čím dál tím těžší nevnímat, že probíhá snaha o genocidu ukrajinského obyvatelstva, a to pod taktovkou ukrajinského režimu.
Ostatním zemím hrozí, že jestli nebudou posílat peníze, tak „aktivuje“ militantní část ukrajinských uprchlíků v cizích zemích, aby tam vyvolaly teror.

Tohle a mnohem víc toho provádí ukrajinský, zcela prokazatelně fašistický režim. Tohle je režim, který dvakrát uvěznil amerického komentátora Gonzalo Liru za to, že prostě jen něco povídal na jútubku. Při prvním uvěznění byl Lira mučen, protože věznitelé zjistili, že i přes nuzný vzhled má poměrně nadité konto a chtěli po něm, aby jim z něj poslal peníze. A protože při prvním věznění Liry si režim ještě nebyl úplně jistý, jak hodně ho mohou jakožto amerického občana „zpracovat“, tak ho mučili sofistikovaně – například šťouráním a škrábáním párátkem do očního bělma a dušením, což po pár dnech není moc poznat. Při druhém uvěznění už ale věděli, že Gonzo je nepohodlný i pro americký deep state.
Gonzalovi byl po prvním uvěznění odebrány veškeré účty na sociálních službách i majetek , krom motorky a notebooku, které měl náhodou mimo jejich radar. Lira po prouštění ještě zůstal několik měsíců v domácím vězení v Charkově a rozjel nové video-kanály. Když ale od někoho zjistil, že chystaný soud o „schvalování ruského zla“ bude jen předem připravená fraška a že americký režim jeho osud záměrně ignoruje, tak se pokusil na motorce uprchnout z Charkova do Maďarska. Na hranici ho samozřejmě chytili a znovu zavřeli. Následovalo několikaměsíční, úplné ticho. Americký režim se ho opět nezastal – Lira totiž kritizoval i současnou americkou válečnou mašinérii a Joe Bidenovi vyhovovalo, že ho ukrajinská tajná služba umlčela.
Gonzalo byl těžký kuřák s trochu chatrnějším zdravím a fašistický režim ho záměrně držel ve vymrzlé cele. Jestli Gonzalo Liru při druhém uvěznění mučili není jasné, ale rozhodně ho týrali a tak díky podchlazení dostal oboustranný zápal plic a v jedné plíci měl dokonce díru (není jasné, jestli byla perforace od pokročilého zánětu nebo od mlácením zlomeného žebra). Převoz Gonzala do nemocnice byl záměrně odkládán do poslední chvíle, takže když tam byl konečně přepraven, bylo už pozdě a Gonzalo zemřel. Několikadenní umírání s proděravělou plící a oboustraným zápalem plic asi nejde nazvat „milosrdnou smrtí“.
Mimochodem, nepřipomíná vám něco ta metoda likvidace člověka, kdy drží těžkého kuřáka ve vymrzlé cele, aby dostal zápal plic? Třeba jednoho českého disidenta, kterého tak zbožňují naše současné „elity“? Ale předpokládám, že ty za zločin považují jen když režim pomalu zabíjí „jejich“ člověka a pro jejich kritika samozřejmě platí úplně jiná pravidla… Podívejte se sami, jak někteří lidé politickou vraždu Gonzala Liry komentují. A ještě se při svém radostném tančení na jeho hrobu označují za jakési morální majáky. Hnus.

Nakonec mám dotaz pro české mainstreamové novináře…
Možná vám pořád přijde, že je všechno v pohodě a že vám jen stačí dál opisovat všechny ty propagandistické cancy ze zahraničí a budete v pohodě. Že stačí poslouchat na slovo vašeho podivně dosazeného šéfredaktora a vůbec nic vám nehrozí. Že prostě NEMŮŽETE dopadnout jako Gonzalo Lira nebo stovky dalších novinářů, které totalitní režimy v zahraničí zničili nebo dokonce zavraždili. Ale pořádně se nad tím zamyslete. Pokud budeme pokračovat v aktuální trajektorii, kdy postupně měníme Českou republiku na novou Ukrajinu a tím i na nové fašistické „anti-Rusko“, jak to asi dopadne? Myslíte, že až globalistická mafie promění (i díky vaší pomoci) naši krásnou zemi v novou válečnou zónů plnou hákových a trámových křížů a naše obyvatele transformují v pouhé maso určené k poslání do válečného maso-mlýnku, tak že i vy budete v bezpečí navždycky?

Co vaše vlastní rodina a příbuzní? Co vaši přátelé a kamarádi? Záleží vám i na nich? Myslíte, že mají všichni přesně stejné názory a že všichni budou pořád opakovat jedinou povolenou „pravdu“? Co když váš kolega někde napíše nebo řekne něco, co nějaký fanatik bude považovat za proti-systémové? Co když něco takového napíšete vy sami, protože v tu chvíli ještě nebudete vědět, že tohle už se říkat nesmí? Co když někdo z vaší rodiny v budoucnu řekne něco proti válce? Co když vaše dítě ve škole řekne, že i Rusové a Číňani jsou lidé a není správné chtít jejich vyhubení? Nebo když vaše manželka někde neopatrně řekne, že jaderná válka je velmi špatný nápad a musíme jí za každou cenu zabránit? Postavíte se za ně aspoň pak? Nebude už pozdě? Co budete dělat, pokud Rakušanův režim ještě přitvrdí? A pokud se tomu nepostavíme teď, tak on bude přitvrzovat dál, to mi věřte – takhle nám to zahraniční vedení naplánovalo. Co budete dělat pak? Není rozumnější zkusit to zastavit, dokud máme ještě trochu času?
Já sama za sebo můžu říct jen jediné: „ Rest in peace, buddy. You’ ll be missed by many. ”
bornova.pub

The post Americký filmař, spisovatel a komentátor Gonzalo Lira … další oběť fašistického režimu first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden