Nebuďte v šoku, pokud se Obamová proplíží do voleb v roce 2024
RSS

Nebuďte v šoku, pokud se Obamová proplíží do voleb v roce 2024


USA – Michelle Obamová se děsí toho, „co by se mohlo stát“ v prezidentských volbách v roce 2024, uvedla v rozhovoru, který byl zveřejněn v pondělí. (Foto: Flickr)









Bývalá první dáma přiznala své obavy v odpovědi na otázku moderátora Jaye Shettyho během jednoho z dílů jeho podcastu.



„Co je věc, která vám teď nedá spát, nebo z čeho máte teď největší strach, když už jste jich tolik překonala?“ zeptal se Shetty. Shetty se Obamové zeptal.




Burr: Liberálové jsou stupidní, z Trumpa udělali mučedníka

„Má to méně společného se mnou osobně a více se světem, ve kterém žijeme,“ odpověděla.



Vysvětlila obavy, které s sebou přináší pobyt v Bílém domě.



„Existuje něco jako vědět příliš mnoho, a když jste se provdala za prezidenta Spojených států, který ví všechno o všem na světě – někdy to prostě chcete vypnout,“ řekl 59letý Obama. „To, co mě drží vzhůru, jsou věci, které znám.“




Speciální vojenské jednotky chrání Trumpa? Video to má dokazovat

Advokátka a spisovatelka uvedla řadu konkrétních obav, které ji trápí, včetně probíhajících válek, možného dopadu umělé inteligence na člověka a změny klimatu.



Řekla také, že ji zajímá, proč lidé nechodí k volbám.



„To jsou věci, které mi nedají spát, protože nad nimi nemáte kontrolu a říkáte si, kde v tom jsme, kde je naše srdce? Co se stane v příštích volbách?“ řekla. Obama řekl v podcastu.




Ve filmu produkovaným Obamou byl nalezen tajný QR kód

„Děsí mě, co by se mohlo stát, protože záleží na našich vůdcích, na tom, koho si vybíráme, kdo za nás mluví, kdo drží tu řečnickou tribunu. Ovlivňuje nás to způsobem, který si myslím, že lidé někdy považují za samozřejmost,“ pokračovala.



Podle absolventky práv na Harvardu a matky dvou dětí si mnoho lidí neuvědomuje, kolik toho vláda pro své obyvatele dělá.



„Tuto demokracii nemůžeme považovat za samozřejmost a někdy se obávám, že to tak je,“ řekla Obamová. „To jsou věci, které mi nedají spát.“



Zdroj: nypost.com




Muž uvedl, že bral drogy a měl sex s Obamou

Článek Nebuďte v šoku, pokud se Obamová proplíží do voleb v roce 2024 se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden