Klimatický soud století: Mann vs Steyn – autor „hokejkového grafu“ žaluje klimaskeptika (video)
RSS

Klimatický soud století: Mann vs Steyn – autor „hokejkového grafu“ žaluje klimaskeptika (video)


Je to možná poprvé, kdy se u soudu bok po boku postavili doslovný tvůrce klimatické agendy a zároveň autor celosvětové známého „hokejkového grafu“ na jedné straně a na té druhé jeho oponent, vědec a spisovatel, který před lety jeho graf totálně „strhal“ a prohlásil, že má dostatek důkazů, které potvrzují, že je graf nesprávný.
Právě i na základě tohoto hokejkového grafu se začala prosazovat pohádka o globálním oteplování, které způsobuje člověk produkcí CO2. Není divu, že byl tvůrce této nesmyslné čmáranice záhy kritizován skutečnými odborníky, kteří nejsou závislí na grantech a dotacích.
Po 12 letech odkladů byla tento týden konečně zahájena žaloba za pomluvu, kterou podal klimatolog Michael Mann na spisovatele Marka Steyna.
Mann v roce 2012 zažaloval Steyna a další a tvrdil, že ho pomluvili, když se vysmívali jeho nechvalně známému „hokejkovému“ grafu, který byl po desetiletí základním pilířem klimatického alarmismu.
Steyn přirovnal ututlávání Mannových chatrných vědeckých poznatků na Penn State University k tomu, jak škola kryla strašlivé zločiny sexuálního zneužívání, které spáchal zdiskreditovaný fotbalový trenér Jerry Sandusky, a pak přikrášlila interní vyšetřování.
Steyn, který před časem přednesl jeden z největších projevů o tomto případu na klimatické konferenci v Heartlandu, se nemohl dočkat, až se tento proces konečně uskuteční, protože Obama v době podání žaloby právě začínal své druhé funkční období.
Byl to Mann, kdo používal jednu zdržovací taktiku za druhou ve snaze zastrašit Steyna.
Steyn nikdy neustoupí z boje. A ve zvratu, který bude buď brilantní, nebo katastrofální, Steyn v tomto občanskoprávním sporu vystupuje jako svůj vlastní právník, tedy obhajuje se úplně sám.
Po čtvrtečních úvodních prohlášeních se očekává, že soudní proces s porotou u soudu ve Washingtonu DC potrvá až do příštího týdne.
Steyn samozřejmě doufá, že u soudu bude mít vítanou možnost upozornit na nesmyslnost hokejkového grafu širokou veřejnost.
Pozn.: Klimatické konference v Heartlandu, o kterých je zmínka výše, jsou pravým opakem globalistických a klimaalarmistických konferencí jako COP, tedy účastní se jich odpůrci mainstreamové klimatické agendy.
A kdo je vlastně autor „hokejky“ Michael Mann? Můžete se s ním seznámit v klipu níže:



Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Klimatický soud století: Mann vs Steyn – autor „hokejkového grafu“ žaluje klimaskeptika (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden