Jak funguje Sorosova propaganda?
RSS

Jak funguje Sorosova propaganda?




MP


24. února 2022 nás probudila strašná zpráva, že Rusko zaútočilo na Ukrajinu . Rusko-ukrajinská válka trvá už téměř dva roky, a před tím 9 let ostrčřlování Doněcka a Luhanska. Stejně dlouho trvá ukrajinská propaganda placená Sorosem a jeho fondy. Tomu se ve svém článku věnuje autor maďarského článku vpřevzatého z Magyar Nemzet.





Většina lidí – troufám si říci, že téměř všichni – byla šokována, protože nikdo mimo CIA neočekával, že by se Putin uchýlil k tak drastickému opatření. Dokonce i sám Zelenskij, přestože se dolarová média začala vysmívat projevům různých provládních publicistů a názorových vůdců a jejich předpovědím, které se s odstupem času ukázaly jako mylné, se nezajímal o drobnáý fakt, že sám prezident Ukrajiny nesdílel informace s vlastním lidem, když po letech provokací, flirtování s NATO, systematických represí a brutální terorizace národnostních menšin musí vést k ofenzivě Moskvy.
Starosta Kyjeva Vitalij Kličko nedávno vyjádřil nespokojenost s tím, že Zelenskij Ukrajincům neřekl, že jeho politika povede k tomu, že Putin zaútočí na zemi, i když dobře věděl, že vypukne válka.
Řekl také mnoho dalších zajímavých věcí. Takové, které kdybychom jim jen naznačili,  444.hu  a  Teleks.hu  (maďarská média financovaná Sorosem – pozn. red.) by okamžitě začaly hystericky křičet, že provozujeme ruskou propagandu a tlačíme agresorovo auto.
Mimochodem, ten zlověstný rozhovor dolarová média neodvysílala vůbec nebo až po pár dnech, a to přesto, že starosta Kyjeva mimo jiné řekl:
„Ukrajinci už Zelenskému nevěří a země se stala autokratická, zputinizovaná“.
To jsou vážná slova, zvláště uvážíme-li, že je nepronesl starosta malého města na východě Ukrajiny, ale starosta metropole. Možná to má nějakou informační hodnotu. Redakce se však zaměřují především na podněcování války a šíření lživé propagandy ukrajinského vítězství.
Oboje noviny ( 444.hu  a  Teleks.hu ) jsou v popředí těchto dvou záležitostí, což možná není překvapivé –  je známo, že za to dostávají dolary od americké „levice“ a Sorose.  Ale co je skutečně pozoruhodné, je fakt, jak elegantně odlétají, jakmile jsou jejich opakované lži odhaleny. Jejich oči se ani nehnou.
Stejným způsobem vstávají a uléhají, do práce chodí se stejnou hrdostí, se vzedmutou hrudí, se stejnou vážností jako dříve, kdy psali, že nedostatek pohonných hmot v ruské armádě je tak velký, že je to jen otázka měsíců, ne-li týdnů, kdy jim to dojde, obrněná vozidla a tanky uvíznou v bahně, kdy hlásili vítězství slavného ukrajinského národa a porážku odbojných Rusů.
Ti stejní také vážně věřili, že velmi hloupí a technicky nedostatečně rozvinutí Rusové jsou tak zdrceni ekonomickou zátěží války a fantasticky naplánovanými a provedenými sankcemi, že už byli nuceni sníst poslední ze svých chipsů, zatímco chytří a mazaní Ukrajinci dosahovali vítězství za vítězstvím, všichni jsou hrdinové, dokonce i ti, kteří mávají vlajkami s hákovým křížem.
Morálka ruské armády je každopádně na dně, neuplyne den, aby se celé oddíly nevzbouřily nebo nedezertovaly nebo nechtěly jít do bitvy, protože opravdu nenávidí Putina, který zemřel několikrát za týden a následující týden tři druhy rakoviny požíraly jeho zesláblé tělo. Dokáže jen sedět, křečovitě se drží, třesou se mu ruce i nohy, zbývá mu pár dní. Je tedy jasné, že Putin nemá šanci a není schopen válku vyhrát.
Na druhou stranu věčně draví, svalnatí, pohlední, mazaní a hrdinní Ukrajinci jsou jen týdny od konečného vítězství, jejich protivzdušná obrana funguje bezchybně, všechny rakety, drony a bomby jsou okamžitě ničeny a padající trosky a úlomky obyčejně způsobují jen velmi minimální škody.
A je zcela jisté, že diktátor bude vytažen ze své dači postavené z ukradených peněz ruského lidu a zastřelen v přímém přenosu.
Ano, ano, Zelenskyj má také prázdninový dům v Toskánsku, ale získal ho pilnou prací, herectvím a dabingem si pořídil luxusní vilu, což je o těchto dvou profesích všeobecně známo, že poskytují tak vysoký čistý příjem, že i arabští ropní šejkové by mohli závidět.
Korupce je samozřejmě od Zelenského stejně daleko jako Macao od Jeruzaléma. Putin je každopádně bezohledný terorista. Nic to nedokazuje lépe než to, že pokračuje v bombardování ukrajinských vojáků ukrývajících se ve školách a školkách, což je naprosto nepřijatelné. Ano, jen ty rakety namířené na školy a školky nedokáže zničit legendární a neporazitelná ukrajinská obrana. Ale nevadí. Jde o to, že Rusko je teroristický stát.
No, samozřejmě, je také pravda, že: Ukrajina má seznamy smrti a usilovně se snaží lidi z těchto seznamů eliminovat, ale tento druh teroru je dobrý teror, morálně zcela v pořádku, takže když byla Daria Duginová vyhozena do povětří na ruském území, nebylo na tom absolutně nic špatného.
Stejně jako vyhození Nord Streamu nelze nazvat zlým teroristickým činem, bylo zničení plynovodu přepravujícího plyn od Satana na území EU prostě morální povinností Ukrajinců. A kdo se odváží to zpochybnit, může táhnou do zatraceného pekla.
Ukrajinci mohou v Evropě kdykoli cokoli vyhodit do povětří, protože vedou hrdinskou válku za vlast. Belgorod by také mohl být bombardován bez přerušení, protože se dbá na to, aby civilisté nebyli za žádných okolností zabíjeni zbraněmi dodanými Západem.
Je také nepřijatelné naznačovat okamžité příměří a zahájení mírových rozhovorů, protože to slouží Putinovým cílům bojovat do posledního ukrajinského vojáka a chránit investice amerických společností.
Pokud jde o pásmo Gazy a Stát Izrael, není samozřejmě nic špatného na tom, požadovat příměří; důvod je jednoduchý a není třeba ho vysvětlovat.
Takže ruská armáda je v troskách, Ukrajina dělí jeden jeden úspěšný útok od konečného vítězství a dobytí Moskvy. Zároveň je také důležité poslat našim ukrajinským přátelům co nejvíce zbraní, protože brání Evropu, protože Rusové, až se trochu oklepají, ihned najdou trochu bojového ducha, naftu a čipsy a zastáví se až v Paříži.
No a takhle funguje lživá ukrajinská a válečná propaganda vyrobená z peněz americké sorosovské „levice“.
 
Magyar Nemzet a  Myśl Polska



The post Jak funguje Sorosova propaganda? first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden