Zdrogovaná žena marihuanou srazila autem policistu
RSS

Zdrogovaná žena marihuanou srazila autem policistu


NEW YORK, USA – 24letá Sahara Dula,je absolventkou trestního práva na New England College a chce se specializovat na „krizovou komunikaci“. (Foto: X)










A BLM activist involved in NYC pro-Palestine protests has been arrested for ramming a car into an NYPD officer on Jan. 17. Sahara Dula was arrested on suspicion of assault with serious physical injury, vehicular assault, reckless endangerment and more. pic.twitter.com/PT3fKXuERd — Andy Ngô (@MrAndyNgo) January 19, 2024
Pokud ano, má se ještě co učit poté, co úmyslně zdrogovaná marihuanou srazila svým Lexusem policistu a poté prohlásila: „Na tyhle policajty kašlu, je to pro něj lekce.“




Berlínští Zelení chtějí legalizovat tvrdé drogy

Video zachycuje Dulu, jak ve středu kolem půl páté odpoledne jede v protisměru po Park Avenue poblíž Východní 71. ulice, když se k vozidlu přiblíží policista, aby ho otočil.



Poté se s černým Lexusem rozjela a do policisty narazila. Později bylo zjištěno, že je pod vlivem marihuany.



Vyšetřovatelům řekla:




Ženu z americké Louisiany zabila marihuana

„Řekla jsem policistovi, že chci jet rovně, a on se nechtěl hnout, tak jsem ho praštila. Udělala jsem to schválně. Na tyhle policajty kašlu! Nechtěl uhnout!“



Zraněný policista utrpěl zlomeninu nohy a rozsáhlé pohmožděniny. Manhattanská asistentka okresního prokurátora Lucy Shephardová však Dulu neobvinila z pokusu o vraždu. Místo toho bude čelit řadě obvinění z pokusu o útok prvního stupně, pokusu o útok na policistu s přitěžujícími okolnostmi, útoku druhého stupně, bezohledného ohrožení druhého stupně a řízení vozidla při ovlivnění schopností drogami a bezohledné jízdy.



Dula má na svém kontě již několik zatčení z minulosti, včetně zatčení za trestný čin ublížení na zdraví v březnu 2022 poté, co zničil majetek.




Jak dlouho zůstanou nelegální drogy v lidském těle? Toto byste měli vědět

Obvinění byla stažena. Byla také nejméně dvakrát zatčena v New Hampshire, včetně zatčení v roce 2020 za to, že nezastavila na křižovatce ve městě Henniker a srazila jiné vozidlo.



Poté z místa činu ujela. Byla také zatčena za prosté napadení po incidentu v nemocnici v Concordu.





Zdroj: jonathanturley.org
Článek Zdrogovaná žena marihuanou srazila autem policistu se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden