Kim Dotcom uvádí, co se nyní může odehrát na Ukrajině
RSS

Kim Dotcom uvádí, co se nyní může odehrát na Ukrajině


Německo-finský internetový podnikatel  Kim Dotcom  přinesl komentář k současnému vývoji na Ukrajině. (Foto: Twitter)










Dříve cenzurované video na Twitteru o vzniku covid-19 zveřejnil Kim Dotcom s komentářem


Z Kyjeva se šušká, že Zalužnyj bude vyhozen a ukrajinské ozbrojené síly převezme oblíbenec CIA Kyrylo Budanov. Pokud je to pravda, zde je důvod:
Skutečná ukrajinská prezidentka Victoria Nulandová potřebuje někoho dost šíleného na to, aby vyhodil do vzduchu jadernou elektrárnu, a Budanov je její člověk. Potřebuje záminku pro vstup vojsk NATO na Ukrajinu, a to naléhavě. Rusko vyhrává válku v zastoupení USA a Nulandové docházejí možnosti.
V její pomatené mysli je nejlepším způsobem, jak zapojit NATO, poškodit Evropany radioaktivním mrakem z jaderné elektrárny, kterou Rusko údajně zničilo. Propagandistická média by tento příběh prodala a potlačila pravdu, jak to dělala po celou dobu války.
Kdyby Budanov provedl špinavý plán Nulandové, stal by se dalším Zelenským. To je její slib a jeho ambice.
Po Zalužném by zůstalo vakuum. Ukrajinští vojáci jsou vyhořelí. Pomoc ze Západu dočasně vyschla. Pro Putina je nyní okno, aby ukončil tuto válku za ruských podmínek. Očekávejte velký nápor.
Kim Dotcom





There are whispers from Kyiv that Zaluzhny will be fired and CIA favorite Kyiv Budanov is taking over the Ukrainian Armed Forces. If it’s true here’s why: The real President of Ukraine, Victoria Nuland, needs someone crazy enough to blow up a nuclear power plant and Budanov is… pic.twitter.com/aOGyQ7mtzD — Kim Dotcom (@KimDotcom) January 22, 2024

Dotcom píše Muskovi: Požádej Putina a Bidena k setkání na mírových jednáních

Článek Kim Dotcom uvádí, co se nyní může odehrát na Ukrajině se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden