Rochdale: Nová zpráva odhaluje otřesné praktiky muslimských gangů: Dívka držená v kleci i vražda znásilněné dívky vysokou dávkou heroinu
RSS

Rochdale: Nová zpráva odhaluje otřesné praktiky muslimských gangů: Dívka držená v kleci i vražda znásilněné dívky vysokou dávkou heroinu


Činnost muslimských znásilňovacích gangů má po celé Velké Británii podle odhadů kolem milionu obětí. Mohamedáni si pro znásilňování vybírají téměř výhradně velmi mladé bílé dívky (většinou 8  – 17 let) z chudších rodin, unášené a znásilňované pod výhružkami tvrdých trestů pokud týrání a znásilňování vyzradí.
I když se již dříve tyto případy rozkrývaly a v rámci některých gangů došlo také k soudům, znásilňování nadále pokračuje – a to již ve třetí generaci.
V minulých dnech se objevila rozsáhlá zpráva k dlouhé roky trvajícímu znásilňování a týrání mladých dívek v britském Rochdale, neboť se konečně podařilo najít dostatek obětí, které byly ochotné vypovídat.
Mnoho případů se zřejmě již nikdy nerozkryje, protože oběti se často bojí o svém utrpení promluvit. Většina z nich je už dávno dospělých a  odstěhovaly se daleko od Rochdale. Nyní chtějí mít tuto hrůznou životní kapitolu za sebou.
Nakonec se však 57 obětí rozhodlo vypovídat.
57 mladých bílých dívek – některé ve věku 12 let – se stalo obětí sexuálního obchodování v Rochdale, malém městě na severu Anglie .
Právě strach z obvinění z „rasismu“ a „islamofobie“ vedl britské úřady k tomu, aby umožnily gangům muslimských násilníků nadále beztrestně operovat – a to po celá desetiletí.
Nyní se objevila řada nových informací o často roky starých případech, které se policie a úřady snažily zamést pod koberec.
Mezi mnoha případy jsou i následující:

dívka byla zavřená v kleci a nucená chovat se jako pes
15letá dívka znásilněná a poté zabitá předávkováním heroinem
13letá dívka po znásilnění otěhotněla, potracený plod – důkaz násilí – dlouhé roky ukrývala policie

Muslimové – většinou Pákistánci – konali přesně tak jak jim káže Korán: brali si sexuální otrokyně po vzoru jejich lžiproroka Mohameda.
Victoria Agoglia (15) zemřela po znásilnění a předávkování Mezi lety 2004 až 2012 byly v tomto městě Velkého Manchesteru desítky mladých dívek terčem zneužívání a znásilňování skupinami převážně pákistánských mužů, přičemž policie a městská rada nedokázaly vyšetřit věrohodné důkazy.
Nová zpráva zveřejněná 15. ledna 2024  odhaluje hrůzy, s nimiž se setkaly mladé dívky, které se staly obětí tohoto zneužívání, a boj, kterým musely projít, aby jim úřady uvěřily, a také výhružky a obtěžování, které trpěly, když svědčily proti násilníkům.
Usvědčující případ, který identifikoval 96 mužů, kteří jsou stále považováni za potenciální riziko pro děti, vyvolal protesty informátorů, kteří kategoricky říkají, že ve městě stále dochází k sexuálním zločinům, neboť většina těchto zrůd zůstává na svobodě.
Toto není první oficiální zpráva o sexuálním vykořisťování dětí v Rochdale – zpráva z roku 2013 zjistila, že stovky mladých dívek se mohly dostat do rukou  pákistánsko-islámských gangů, protože se policie a sociální pracovníci obávali, že budou vypadat rasisticky.
Proto dívky umlčovali s tím, že se jim nic tak hrozného neděje nebo tvrdili, že si vymýšlí.
Odmítli uvěřit, že rasa je problém, přestože mohamedáni si vybírali desítky výhradně mladých bílých dívek, které byly unášeny a násilně nuceny mít sex s mnohem staršími pákistánskými muži.
173stránková zpráva zveřejněná 15. ledna 2024, je drásavým čtením a odhaluje srdceryvné příběhy některých obětí násilných muslimských  gangů, z nichž mnozí útočníci dosud nebyli za své zločiny postaveni před soud.


Shabir Ahmed, vůdce pedofilního gangu z Rochdale, který nutil své oběti, aby mu říkaly „tati“, byl odsouzen k celkem 41 letům vězení za vícenásobné znásilnění a sexuální delikty s dětmi.

Abdul Qayyum, 44, známý jako „Tiger“, byl usvědčen ze spiknutí.

Taxikář Abdul Aziz (41), známý jako „Mistr“, byl shledán vinným ze spiknutí a obchodování za účelem sexuálního vykořisťování.
Ve zprávě také mimo jiné vyšlo najevo, že:

Dva svědci nezávisle na sobě znásilňování dívek oznámili a podali jasný důkaz sériových znásilnění bezpočtu dětí v Rochdale, ale tato oznámení byla ignorována.
Mnoho útočníků zůstává na svobodě, přičemž 96 z těchto mužů bylo označeno za potenciální riziko pro děti;
Zneužívání nepochybně pokračuje  v Rochdale i nadále, říká vyšetřovatelka, která se stala aktivistkou;
Starosta Velkého Manchesteru Andy Burnham se omluvil za znepokojivé zprávy.

Šokující je, že policejní náčelníci vyšetřování v tichosti odložili.
Teprve o osm let později byli policisté zodpovědní za toto zametání pod koberec a krytí případů, kdy byly mladé dívky opíjeny alkoholem a drogami, než byly použity jako sexuální otrokyně, postaveni před soud .
„Děti byly znásilňovány každý den,“ řekla paní Rowbothamová.
„Rochdaleská policie a služby pro děti mi znovu a znovu říkaly, že to s nimi nemá nic společného. Všechno, co se dělá dnes, se mělo dělat tehdy. Stačilo by, aby se o to starali ti správní lidé.“
Zatímco se nová zpráva zaměřuje na události z roku po Victoriině smrti, dochází k závěru, že z její smrti ani z následné operace Augusta, během níž byli uvězněni pouze dva podezřelí z téměř 100, se nepoučili.
Jedním z případů, na které zpráva upozorňuje, je případ dívky, která otěhotněla poté, co byla ve věku 13 let v roce 2009 znásilněna 44letým Pákistáncem.
Zpráva odhaluje, že policie Velkého Manchesteru (GMP) tajně po potratu odebrala plod a provedla test DNA, aby se pokusila spojit jej s možným podezřelým.
Nicméně plod byl ponechán v mrazáku na policejní stanici v Rochdale a nalezen až během „rutinní prohlídky areálu.“
Dívka, která podstoupila potrat, teprve v roce 2011 zjistila, že potracený plod odebrala policie, a ve chvíli, kdy to zjistila, ji to emocionálně dost vzalo. Tento příběh se objevil i v televizním seriálu BBC „Tři dívky“.
Autorům 173stránkové zprávy řekla, že policie „ukradla“ její nenarozené dítě, a že je hnusné, že to policie udělala bez jejího souhlasu či souhlasu její matky.
Mezitím s ní nadále špatně zacházela banda násilníků a v jednu chvíli dokonce plánovali, že ji odvezou do Pákistánu.
Soud s muži, kteří ji zneužívali, se nakonec konal v roce 2012, ale mladá dívka se následně dozvěděla, že muž, se kterým otěhotněla, nebude obviněn z jejího znásilnění.
Byl odsouzen k osmi letům vězení pouze za spiknutí a obchodování za účelem sexuálního vykořisťování, což umožnilo aby byl propuštěn po čtyřech letech pobytu ve vězení…



Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Rochdale: Nová zpráva odhaluje otřesné praktiky muslimských gangů: Dívka držená v kleci i vražda znásilněné dívky vysokou dávkou heroinu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden