Obohacovaný Řím: 20 000 cikánů v desítkách ilegálních osad (video)
RSS

Obohacovaný Řím: 20 000 cikánů v desítkách ilegálních osad (video)


Itálie není obohacována pouze nově příchozími z Afriky, ale již roky tam proudí také cikáni zejména z Rumunska. Ti si vybírají Itálii či Francii přednostně proto, že je tam menší jazyková bariéra.
Prakticky od doby, co Rumunsko a Bulharsko vstoupily do EU, se rozptýlily statisíce tamních cikánů po celé Evropě. Mnozí nyní žijí v podstatě kočovným způsobem života.
Zakládají ilegální tábory, kde žijí do doby, než jsou úřady či místními obyvateli vyhnáni. Mezitím kradou po okolí a v místech, kde se usadí, se hromadí neskutečný nepořádek.
To však známe moc dobře i u nás a na Slovensku, nicméně západoevropské země jsou s touto formou obohacování seznamovány až v posledních letech.
Postižená města často roky zcela marně řeší tíživou situaci, neboť místech, kde ilegální tábory vznikají, dochází k hromadění odpadu, výskytu potkanů a také k častým požárům.
V okolí těchto táborů  jsou pak samozřejmě hlášeny časté krádeže i jiná drobná kriminalita.
Bylo zjištěno, že v Římě je 13 cikánských osad s celkem 11 300 nahlášenými obyvateli, k nimž je třeba připočíst asi 7 000 dalších, žijících v osadách nelegálně.
Video níže ukazuje, jak vypadají tyto osady v Římě.
Úřady se k situaci staví laxně a odmítají rozrůstání těchto osad i problémy s nimi související řešit. Situace je taková, že zatímco osady vadí původnímu obyvatelstvu, které žije v jejich okolí, rázné zakročení proti tamnímu osazenstvu by zřejmě přineslo vlnu nevole z Bruselu.

document.createElement('video');
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2024/01/hd_no_mpl-2.mp4

 
Mimochodem, neměli by si místní úředníci zajít na exkurzi do podobných osad třeba na Slovensku? To jen aby viděli, co je ještě v budoucnu čeká, pokud tyto nelegální osady budou i nadále tolerovat či je dokonce legalizují…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Obohacovaný Řím: 20 000 cikánů v desítkách ilegálních osad (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden