Začalo velké utajování: EMA odstranila ze své databáze desítky tisíc nežádoucích příhod
RSS

Začalo velké utajování: EMA odstranila ze své databáze desítky tisíc nežádoucích příhod


Oběti genových injekcí se ve většině evropských zemí nejsou schopny dočkat odškodnění, za čímž zřejmě stojí snaha o zatajení skutečného rozsahu problémů, které tyto přípravky způsobují.
I proto se nyní chystá celoevropská žaloba , ke které se může připojit kdokoli, kdo nebyl vyslyšen na své domovské půdě.
Jak se nyní ukazuje, tak k manipulacím se uchyluje i samotný evropský regulátor EMA, který na základě závěrů americké FDA genové injekce schválil.
Evropská agentura pro léčivé přípravky odstranila ze své databáze desítky tisíc případů nežádoucích účinků. Velké ututlávání škod způsobených očkováním začalo,  říká europoslanec Marcel de Graaff (FVD).
„Nesmíme vědět, jak smrtící jsou vakcíny proti covidu,“ dodává.
Catherine Theilhet pracovala jako programátorka na pařížské radnici. Miluje čísla a již dříve napsala zprávy o databázi vedlejších účinků VAERS, EMA a francouzském regulátorovi ANSM.
Právě  učinila objevy  týkající se databáze EMA. Po porovnání údajů EMA z let 2021 až 2023 s údaji zveřejněnými 1. ledna 2024 zjistila, že desítky tisíc případů, které byly dříve na seznamu, v nejnovějších publikacích zmizely.
Patří mezi ně 14   963  případů myokarditidy, 11 424 případů perikarditidy, 17 079 případů trombózy,  7 295  případů plicní embolie, 22 107 případů amenorey (nedosažení menstruace) a dysmenorey (bolesti během menstruace),  4241  úmrtí, 2827 případů hluchoty , 2282  případů slepoty a  1482  potratů.

Jako by tito lidé nikdy neexistovali. A vše ukazuje na to, že případy, které jsou hlášeny, jsou jen špičkou ledovce.
Některé země již statistiky nevedou. V jiných zemích, například na Novém Zélandu, lidé, kteří skutečná data zveřejní, skončí ve vězení.
Provádění pitev se nedoporučuje, aby nebylo možné zjistit, co za úmrtím skutečně stojí.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Začalo velké utajování: EMA odstranila ze své databáze desítky tisíc nežádoucích příhod se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden