Buďme připraveni
RSS

Buďme připraveni



VIDLÁK

Svět zešílel… Úplně. Americký prezident Biden a jeho vláda dnes pozastavili schvalování nových LNG terminálů. To víte, klima, ekologie, grýndýl, uhlíková stopa. Produkce fosilních paliv v USA roste, což dost dobře nejde dohromady s ekologickými závazky a když se oxid uhličitý dostane do rozporu s ekonomikou, tím hůř pro ekonomiku. To víte, když vývoz plynu skokově vzrostl, je třeba ho přidusit. Postavil si hospodu, ale chodili mu tam lidi.



Je radost, mít takového spojence, že Uršulko.
Promiňte mi, ale mám pocit že mě definitivně klepla josefka. Nebyli to Američané, kteří kritizovali ruské plynovody a chtěli nám dodávat henty molekuly svobody? Neměl to být byznys století? Nemělo to být sice bolestivé a drahé řešení, ale alespoň řešení? To fakt stačí, aby se objevily nějaké americké Grety a strýček Joe jim vyhoví, i když je Evropa ve válce s Ruskem a v její vítězství už věří jen blázni a libtardi? Nebo už to nemá cenu, protože Evropa je v háji tak jako tak a stejně nebude schopná za ten plyn platit?
V Německu se stávkuje, ve Francii se demonstruje, Izrael uzavírá s Hamásem příměří, protože to v Gaze nejde dál… Husiové dál střílí na západní lodě vplouvající do Rudého moře a na americké nálety zvysoka kašlou… Jestli to takhle půjde dál, tak USA vystoupí z NATO ještě za Bidena.
Rusové udělali další tah na ukrajinské šachovnici a vyzvali kozáky, aby si zase zabrali svojí zemi a byli svobodní, jako kdysi. Zdá se, že už víme, jaké řešení má pro Ukrajinu nachystané Kreml. Už to jednou udělali v Čečensku. Během krátké doby přetavili čečenskou nenávist k Rusům v čečenskou lásku k Putinovi. Kdo by nechtěl být svobodným atamanem, že? Obzvlášť atamanem, který má blízko k velkému gosudarovi.
Ani u nás není klid. Zemědělci se dohodli a vyrazí s traktory na Prahu. Je jich víc, než bych čekal. Dnes, v sobotu, na akci v Letovicích oznámí první podrobnosti. Když je celá Evropa ve varu, nebudeme stát stranou. Zemědělci se organizují odspoda a během dneška leckde uvidíte taková menší cvičení. Do Letovic se dnes sjede řada skupin z různých koutů republiky.
Únor letos bude zřejmě docela horký. Buďte všichni připravení. Až vyjedou traktory, musíme být u toho. Všichni! A ano, vše se koordinuje i s odboráři a dalšími skupinami.
Dovolte mi, abych osobně poděkoval pravdomluvným intervjukům ze CNN Prima News za další pěknou reklamu zdarma. Minule jste mě proprali po odborářské demonstraci a díky tomu se můj dosah zvedl natolik, že mě teď už poznali i bez brýlí, bez klobouku a v sauně. Teď jste to udělali znovu kvůli pětivteřinovému satirickému videu s Rakušanem… Opět jste na mě zaměřili pozornost národa… a ausgerechnet v době, kdy bude zapotřebí informovat o šturmu na Prahu. Děkuji vám vřele, víc jste pro úspěch naší akce udělat nemohli.
A propo… berete si mě do huby, říkáte, že jsem proruský aktivista a dezinformátor, ale že byste se mi postavili v souboji před kamerami, to ne, že? Ani kdybyste proti mě postavili celý kostnický koncil. Ale já zapomněl… vy vlastně nemůžete. Vy se bojíte svých vlastních liberálních posluchačů a liberálních úderek. Kdyby tam u vás náhodou někdo měl odvahu mě vyzpovídat ve studiu, dopadla by Prima jako Kádrováci Kladno. Vaši vlastní by vás ukousali a nezachránil by to ani Jarda Jágr.
Ale reklama je to dobrá. Už brzy přijdu s nějakým dalším počinem, tak mě nezklamte a nezapomeňte zase šířit moje občanské jméno i vidláckou přezdívku… A varujte přede mnou pořádně, sakra! Napište tam, že se lidé nemají dívat na www.vidlakovykydy.cz Takhle se na mě mohou podívat a nevědět, jak jsem nebezpečný pro vaší demokracii. Příště i s odkazy, ano? Vaší zbabělosti zdar!
Buďme připraveni. Korespondenční volba prošla prvním čtením. Jestli se to zavede, budeme překvapeni, kolik lidí v zahraničí najednou pocítilo touhu volit Rakušana a Pekarovou. Jednou nabyté „občanské právo“ se už nikdy nezruší, jen se za chvíli zavede i pro naše občany zde v republice a opět zjistíme, kolik nemohoucích babiček má touhu volit Piráty a Blyštivého Péťu. Tahle vláda musí skončit dřív, než korespondenční volba projde legislativním procesem.
Buďme připraveni.

 
  Vidlák

The post Buďme připraveni first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden