Imám v Sodomě
RSS

Imám v Sodomě


LIBOR ČÍHAL
Sodoma je obvykle širokospektrální, je známo i z Bible, že Bůh nezničil Sodomu kvůli ojedinělé úchylce, tam vstupovali do perverzních her i padlí andělé a hrozila zkáza stvoření. Dlouho existuje podezření, že bruselská politická Sodoma nebude ojedinělá, podle belgického mainstreamu 7sur7 o bruselské Sodomě loni v létě v mešitě Diyanet kázal místní imám. I když imám určitě nemluvil o tom, co by v Bruselu neviděl, ministryně vnitra Gwendolyn Ruttenová minulý pátek rozhodla o obstavení dotací pro mešitu. Kabinet ministryně oznámil, že zkoumání informací z mnoha zdrojů potvrdilo obsah imámova kázání. Dobrá nebo špatná zpráva, muslimský imám se nemůže spolehnout ani na věřící, kteří jsou evidentně v Bruselu dobře integrováni, jak známo Sodoma je svůdná, přitáhne i asketické mnichy. Podle ministerského kabinetu věřící mohli v mešitě slyšet následující hrůzy: “Dnes už to nejsou jenom muži v sexuálních relacích s muži, ale i ženy s ženami. A jak hrozné, grupensex provozují muži mezi sebou, často i se zvířaty… Jak hrozná perverze, jak hrozná perverze! A my nereagujeme, nebráníme se, tato perverze je nám vnucována a nám to nevadí…” Když loni v létě muslimští věřící práskli imáma ministerstvu vnitra, ministryně nařídila sledování místní náboženské komunity a detailní vyšetření imámova kázání. Ministryně v pátek prohlásila, že je jí to jasné, tato mešita ztratí státní autorizaci.
Nadpis článku v novinách mluví o homofobním kázání v mešitě, přitom imám, by podle ministerské transkripce kázání, homosexuální vazbu mezi dvěma muž ještě toleroval, ale napadl vyšší stupně Sodomy. V těch samých novinách je přitom článek, který dlouze popisuje homosexuální in flagranti mezi herci Will Smithem a Duanem Martinem, přistihl je Smithův bývalý asistent Bilaal. Článek je plný nevkusných detailů, ale je horší, že kvůli homosexuální vazbě, kterou mainstream považuje ze rovnocennou s heterosexuální, oba herce na výsost skandalizuje. Imámovo kázání je ve srovnání s mainstreamovou skandalizací obou herců nevinným upozorněním na něco málo přirozeného v bruselské společnosti.
Sodoma může být významným integračním faktorem populace jiných kontinentů a náboženství, často efektivnějším než korupční finance. Není to nová idea, perfektně to uchopila evropskounijní ministerstva školství, v Belgii ministerstvo školství nazývá program sodomní osvěty Evras. Na stránkách programu informují o tom, že hodlají doprovázet děti a eféby v jejich afektivních a sexuálních relacích. Chtějí z nich vymodelovat plné lidi, jak píší. Každé dítě a mladý dostane v školním systému od Evrasu spolehlivou a úplnou informaci, která je zahrnuta do povinných výukových misí. Podle stránek je program povinný od roku 2012, ale jeho mise nebyla dobře proinvestována vzdělávacími zařízeními. Od loňska se to napravilo. Čtyři hodiny týdně budou speciální síly osvětových pracovníků školit mladé lidi úžasné Sodomě. V Belgii se občas proti osvětě Evras protestuje, ministryně školství Caroline Désir v televizi řekla, že v protestech nejde o názor, ale o kriminální přečin. Ministryně vysvětlila, že dětem nikdo nebude říkat, že mohou změnit pohlaví, to je pravicová fakenews. Odborníci odhalí jestli v dítěti je skryt tento potenciál a pak teprve ho doprovodí na cestě sex transferu, jinak by podle ministryně dítě trpělo.
Z foto anti Evras demonstrace na Albertině v Bruselu je zřejmé, že vesměs program popudil muslimské ženy, většina v šátku na hlavě, ale ne všechny.
Požadovaly na prvním místě demisi socialistické ministryně školství . V mainstreamu se psalo, že kromě muslimů se demonstrace účastnila extrémní pravice a fundamnetalističí katolíci, není jasné, jak dokáže mainstream opticky rozpoznat fundamentalistického katolíka. Podle mainstreamu účastníci demonstrace vedou dezinformační kampaně a intoxikují i rodiče, kterým je sodomní osvěta lhostejná.
Noviny 7sur7 oznámily i velmi dobrou zprávu pro Belgičany, Ikea tam redukovala ceny 2600 produktů z 10 000 položek sortimentu. Podle ředitele firmy, i když to nebude úplně o třicet procent, nebude to mít k tomu daleko. Čech má dojem, že ředitel Ikea se zbláznil, když říká, že cenovou redukci si firma může dovolit dík současné konjunktuře, snížila se cena energie a transportní náklady a zlepšila se organizační efektivita.
The post Imám v Sodomě first appeared on .


Nejčtenější za týden