Paul Craig Roberts: RIP, Západní světe
RSS

Paul Craig Roberts: RIP, Západní světe


Paul Craig Roberts ve svém novém článku velmi správně naznačuje, že bílý člověk zdegeneroval, protože zcela ztratil něco jako „pud sebezáchovy.“ A ti, kteří jej přece jen mají, jsou nazýváni „xenofoby a rasisty.“ Dřív se tomu samozřejmě říkalo „obrana vlastní civilizace před barbary.“
Hranice již nejsou posvátné, jde jen o pomyslnou čáru, která možná odděluje oblasti s různými vládami či jazyky, ale to je asi tak vše.
Nyní již Paul Craig Roberts a jeho shrnutí stavu západní bílé civilizace:
Dospěl jsem k depresivnímu závěru, že bílá etnika, která tvořila národy západní civilizace, zdegenerovala do takové bezstarostnosti a hlouposti, že nemají žádnou šanci na přežití.
Bezmyšlenkovitě sedí před televizí a vstřebávají své vymývání mozků a indoktrinaci.
Nemohou platit nájem, hypotéku ani splátky auta, ale donekonečna platí za péči o imigranty-vetřelce, kteří zahlcují jejich komunity materiálními potřebami.
Severní Karolína, kdysi jižanský stát,  nyní základna přistěhovalců, se v USA vzdala svých středních škol, aby sloužily jako „oblasti přesídlení“ imigrantů a vetřelců.
K čertu s daňovými poplatníky v Severní Karolíně. Práva imigrantů-vetřelců mají přednost před právy  daňových poplatníků v Severní Karolíně, jejíž většinovou bílou populaci podle tohoto příběhu tvoří rasističtí vykořisťovatelé bílé nadřazenosti.
Severní Karolína také na náklady daňových poplatníků vybudovala kampus pro program „náskoku“ pro děti přistěhovaleckých vetřelců.  Program přebírá školní nemovitost původně určenou pro americké občany Severní Karolíny .
Kamkoliv se podíváte, vidíte, jak USA vítají na úkor občanů nekonečné břemeno od imigrantů-vetřelců, kterým je dovoleno chodit bez povšimnutí přes hranice  do babylonské věže, kterou se USA staly.
Podle úniků, republikánští senátoři připravují imigrační zákon, který by Ameriku donutil přijmout 1,8 milionu imigrantů-vetřelců ročně. Je úžasné sledovat, jak běloši ničí svou vlastní zemi.
Nikdo v Americe s tím nemůže nic dělat.  Místo toho, aby zastavila invazi a obsazení země, americká vláda vyčleňuje nekonečné americké zdroje na obranu agresivně se rozšiřujících hranic Izraele a Ukrajiny, zatímco Washington demontuje bariéru postavenou na obranu amerických hranic.
A blázen, který je za tuto politiku zodpovědný, se uchází o znovuzvolení prezidentem s podporou médií a amerických elit.
K tomu, co zbylo z evropských etnických zemí, ředitel „agentury pro ochranu hranic Fronrtex“ Hans Leitjens řekl, že „imigranty nemůže nic zastavit.“
Myslí tím, že EU nezabrání imigrantům-vetřelcům, aby přinesli Tábor svatých do celé Evropy a možná i do Ruska, vzhledem ke slabosti, kterou předvádí vláda, která by mohla vládnout světu.
Hloupý Hans Leitjens, očividný zastánce vyhlazení Západu, říká, že odpor proti tomu, aby nás zaplavili imigranti-vetřelci, představuje „xenofobii a předsudky.“
Tady to máte.
Pokud se bělošská etnika pokoušejí zabránit jejich zničení nájezdníky, jsou xenofobní a rasističtí.
Jak se stalo, že se tolik bělošských etnik obrátilo na názor, který jim neslouží?
Angličané trpí, zatímco imigranti jsou ubytováni v hotelech.
To je to, co se bílí lidé naučili očekávat od „svých“ vlád.
Nemyslíte si, že je divné, že bílá etnika po celém světě jsou ochotna obětovat životy a nekonečné zdroje na ochranu hranic Izraele a Ukrajiny, ale nic na ochranu svých vlastních hranic?
Jak mohou tak hloupí lidé dál existovat?


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Paul Craig Roberts: RIP, Západní světe se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden