K hranicím Texasu míří konvoj 700 tisíc dobrovolníků na jejich obranu
RSS

K hranicím Texasu míří konvoj 700 tisíc dobrovolníků na jejich obranu


Zúčtování v Texasu: Konvoj míří směrem k jižní hranici. Nový vrchol protestu proti chaosu na hranicích administrativy prezidenta Joe Bidena…



V těchto hodinách míří k jižní hranici v USA konvoj na protest proti rekordnímu počtu migrantů, kteří nelegálně vstupují z Mexika. Prvním cílem je Eagle Pass ve státě Texas.



Organizátoři konvoje „Take Our Border Back“ píší na svých webových stránkách , že USA jsou „ obléhány ze všech stran temnými silami zla“. Volají „patrioty“: „Je čas, abychom my, lidé, toto vše ukončili.“




Texas ve sporu s prezidentem Bidenem povolal Národní gardu

“Toto je biblický, monumentální okamžik řízený Bohem,” citoval online portál Vice News organizátora.



Podle zpráv médií se do konvoje zapojí až 700 000 vozidel. Doprovod vyrazí z Virginia Beach do Texasu v pondělí ráno (místního času) a 3. února budou následovat tři shromáždění poblíž Eagle Pass v Texasu, Yumy v Arizoně a San Ysidro v Kalifornii.



Tisková zpráva vyzvala aktivní i vysloužilé příslušníky donucovacích orgánů a vojenské příslušníky, veterány, volené úředníky, truckery a další „zákony dodržující, svobodu milující Američany“, aby se připojili k hnutí.



Cílem je poukázat na „ zjevná nebezpečí, která představují široce otevřené jižní hranice“ na „legálním, mírovém“ shromáždění.



Se zúčtováním v Eagle Pass národ směřuje k novému vyvrcholení sporu mezi Bidenovou administrativou a Texasem o bezpečnost hranic.



Jen v prosinci překročilo nelegálně hranici v Eagle Pass více než 300 000 lidí .



Guvernér „státu osamělé hvězdy“, Greg Abbott, nechal hranici v tomto kritickém bodě posílit ostnatým drátem v délce třiceti mil. Bidenova vláda se poté odvolala k Nejvyššímu soudu. S těsným rozhodnutím pěti až čtyř hlasů soudců, soud nařídil, aby vláda mohla ostnatý drát demontovat.



Guvernér Texasu Abbott minulý pátek v dopise Bílému domu obvinil prezidenta Bidena z porušení smlouvy.



“Prezident Biden porušil svou přísahu věrně implementovat imigrační zákony přijaté Kongresem.”



Výkonná moc Spojených států má ústavní povinnost „prosazovat federální zákony na ochranu států“ , včetně platných imigračních zákonů. „Prezident Biden odmítl prosadit tyto zákony a dokonce je porušil. Výsledkem je, že překonal ilegální imigrační rekordy.”



“Americký prezident nařídil svým úřadům, aby ignorovaly federální zákony, které vyžadují zadržování nelegálních přistěhovalců. To znamená, že mohou ve velkém počtu nelegálně vstoupit do USA.”



„Více než šest milionů nelegálních přistěhovalců“ překročilo hranici „v rámci nezákonné hraniční politiky prezidenta Bidena“ od jeho nástupu do úřadu.



Autor: Redakce, 29.1.2024



Zdroj:



https://takeourborderback.com/



The post K hranicím Texasu míří konvoj 700 tisíc dobrovolníků na jejich obranu first appeared on Raptor TV .


Nejčtenější za týden