Německo: Politička strany Zelených rezignovala poté, co při svém zatčení za řízení v opilosti hajlovala
RSS

Německo: Politička strany Zelených rezignovala poté, co při svém zatčení za řízení v opilosti hajlovala


Přišla doba, kdy se fašisté vydávají za antifašisty. To je již dlouho patrné, neboť ti, kteří požadují skutečnou politickou a názorovou pluralitu jsou nálepkováni za exrtemisty, zatímco ti, kteří si hrají na antifašisty, mají fašismus hluboce zakořeněn v krvi.
Příkladem je teroristická Antifa, která má jasně fašizující tendence, neuznávajíc jakékoli jiné názory a neštítíc se ani hrubého násilí. To, že k této sebrance patří zelené strany (tedy i naši Piráti), není žádným tajemstvím.
Ne náhodou tyto partaje plně podporují výměnu obyvatel Evropy a islamizaci. Ne náhodou byl ostatně šéf Pirátů viděn na demonstraci, která vítala džihádisty, samozřejmě zabalený ve vlajce teroristické Antify.
Muslimové vždy obdivovali nacisty – a naopak. Logicky tak ti, kteří podporují islamizaci Evropy, mají k Hitlerovi mnohem blíž než ti, kteří proti ní bojují.
I toto je důkaz, že jsme se již dostali do Orwellova světa.
Není pak žádná náhoda, že právě tato pakáž pak nejvíc volá po cenzuře.
Ovšem jsou momenty, kdy se i tito totalitně smýšlející jedinci odkopávají. Jako například jistá německá politička od Zelených.
Politička strany Zelených v hlavním městě Berlíně rezignovala poté, co byla zatčena za řízení v opilosti, což značně překračovalo zákonný limit, a poté hajlovala na policii: „Heil Hitler!“
Politička Jutta Bodenová byla zatčena v sobotu večer s obsahem alkoholu 1,34 promile alkoholu v krvi při jízdě po dálnici A115. Nejprve ji zastavilo policejní auto, podstoupila test a poté byla vzata do vazby.
Poté však začala v policejním autě hajlovat a dvakrát zakřičela „Heil Hitler“ uvnitř vozidla, uvedl německý deník  Bild .
Když byla poprvé konfrontována s obviněními, řekla, že to byla jen narážka, a že „neměla pocit, že by se s ní zacházelo správně.“ Popřela, že by hajlovala, ale přiznala, že řídila v opilosti. Od té doby na svou funkci rezignovala a v e-mailu napsala:
„Řízení v opilosti a moje nevhodná a špatná reakce během policejní kontroly byly nepřijatelné. Chtěla bych se upřímně omluvit za toto pochybení. Abych převzala odpovědnost za své činy, rezignuji na mandát zastupitelky obvodu,“ napsala.
Od konce roku 2019 zastupuje stranu Zelených v berlínské čtvrti Charlottenburg-Wilmersdorf.
Umíte si představit, jaký by to byl skandál, kdyby byla politička z AfD? Nicméně realita ukázala, kdo má k fašismu ve skutečnosti nejblíž…
Umíte-li dobře německy, o skandálu, který se snaží mainstream bagatelizovat, se více dozvíte ve videu níže:



Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Německo: Politička strany Zelených rezignovala poté, co při svém zatčení za řízení v opilosti hajlovala se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden