Stávka holandských farmářů: Policie vystřelila na 16letého chlapce a farmáři zjistili, co se děje s vyvlastněnou půdou
RSS

Stávka holandských farmářů: Policie vystřelila na 16letého chlapce a farmáři zjistili, co se děje s vyvlastněnou půdou

Nizozemská policie prokázala značnou brutalitu také v době demonstrací proti covidovým restrikcím a diskriminaci neočkovaných. Nyní, když protestují farmáři, jimž chce vláda vzít jejich jediné živobytí, se chovají stejně, tedy až na některé výjimky. Oddaně slouží režimu, v jehož jméně se neštítí na své spoluobčany dokonce  střílet. Vše je o to horší, že tím, po kom stříleli „ostrými“, je teprve 16letý chlapec.
Neuvěřitelné scény jako z divokého západu se v současnosti odehrávají v jedné z globalisty nejvíce ovládaných zemí EU:
Policie vystřelila na řidiče traktoru, jímž byl teprve 16 letý chlapec  Jouke. Teenager je stále ve vazbě.
Zdá se však, že nizozemští traktoristé, kteří se také protestů účastnili, už moc nedůvěřují právnímu státu: v Leeuwardenu skupina traktoristů požadovala před policejní stanicí a posléze i přímo na policejní stanici chlapcovo propuštění: „Je ještě mladý, a le Haag ničí jeho budoucnost.“ Policie mezitím preventivně zablokovala přístupovou cestu.

Matka 16letého chlapce je zoufalá: její syn byl v době incidentu na cestě domů se svým bratrem. Pracovali celý den a zpočátku trochu váhali, zda se protestů zúčastnit: „Ptala jsem se: Musíš tam jít? Protože atmosféra je dost agresivní. Ale je jim 16 a 17, takže večer na protest vyrazili.“
Později toho večera narazili na policejní kordon u výjezdu na A-32. Matka rozhodně popírá, že by Jouke najížděl do policistů. „Chtěl to objet, přes náplavku. Opravdu nechápu, proč policie střílela. A proč neprostřelili pneumatiku? Díra po kulce je blízko kabiny. Mohl být mrtvý.“
Vůdce radikálních rolníků z Farmers Defence Force v   online videu   vyzval „naše rolnické bojovníky, aby se shromáždili na policejní služebně v Leeuwardenu: „Aby zajistili, že tento chlapec bude propuštěn, aby ukázali podporu a uspořádali řádnou demonstraci. aby bylo jasné, že chlapec musí okamžitě domů, protože je nevinně uvězněn.“

Nálada je vyhrocená: Farmáři s traktory se také shromáždili poblíž budovy provinční vlády v Leeuwardenu, jak informoval reportér z  Leeuwarder Courant  .

Een aantal trekkers mogen toch door van de politie. pic.twitter.com/OP5DPQm35r
— Zander Lamme (@ZanderLamme) July 6, 2022

Přes opakované žádosti médií ale policie odmítá podat jakékoli další vysvětlení, co se přesně stalo u vjezdu do Heerenveenu.
Snímky ukazují, jak traktor objel zátarasy. Krátce nato jsou slyšet dva výstřely. V dalším videu, které koluje po sociálních sítích, se zdá, že policista míří svou zbraní na motoristu. 
Naštěstí Jouke není zraněný, ale dva centimetry vedle a už tu nemusel být. Na celý incident se můžete podívat ve videu:

„Různé fotografie ukazují, že kulka (kulky) zasáhla kabinu traktoru a minula Joukea jen o vlásek. Nestříleli do pneumatik ani do vzduchu. Je čirá náhoda, že policie a odpovědné ministerstvo nemají na svědomí žádnou smrt,“ říká právník Sietske Bergsma.

Střelba na chlapce není jedinou výbušnou novinkou. Ta druhá je vlastně dalším potvrzením, že se konspirace stávají realitou. Již se totiž zjistilo také to, na jaký účel půjde vyvlastněná půda, kterou vláda doslova „ukradla“ farmářům. A opět se potvrdilo, že tak často zmiňovaná výměna obyvatel není žádnou konspirací.
Člen Flevose States Niek Beenen (JA21) sdílel  na Twitteru  dokument z provincie Flevoland o nákupu „dusíkového prostoru“ v Noordoostpolderu.
„Provincie Flevoland koupila prostor,. který byl uvolněný v rámci boje proti dusíku v Noordoostpolderu. Tato příležitost se naskytla, protože vláda koupila zemědělský podnik v Noordoostpolderu v rámci likvidace části zemědělské výroby pro omezení produkce CO2 a metanu. Vláda chce v místě zemědělského podniku zřídit přijímací centrum pro žadatele o azyl,“ píše se v dokumentu.
„V této zemi jsou farmářské rodiny, které produkují potraviny, vyměněny za žadatele o azyl!“ tweetoval Beenen.
„Tady je důkaz. Prostě to tak je. Farmář musí odejít, protože na jeho pozemku chtějí vybudovat přijímací centrum pro žadatele o azyl. Úplně zničí Nizozemsko.  Naši farmáři musí být vyměněni za žadatele o azyl. Není divné, že lidé zuří,“ píše šéf PVV Geert Wilders.
Předseda strany FVD Almere Brent Hadderingh uvádí: „Farmáři ven, žadatelé o azyl dovnitř. Opravdu nepředstavitelné. Nehoráznost.“
„Podle lidí, jako je Wim Voermans, šířím ‚konspirační teorie‘, když říkám, že farmáři by měli uvolnit místo migrantům. Tady se prostě říká: ‚Vláda chce zřídit středisko pro podávání žádostí pro žadatele o azyl v místě zemědělského podniku‘. A co „konspirační teorie“?“ ptá se filozofka práva Raisa Blommestijnová.
Přijímací centrum se bude nacházet v Bantu, kde žije asi 1500 lidí. Mnoho z nich bude jistě z tisíců nově příchozích muslimů nadšeno….
Dokument dokazuje, že půda, kterou musel farmář nedobrovolně prodat státu, je určena pro „Novoholanďany“  
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Stávka holandských farmářů: Policie vystřelila na 16letého chlapce a farmáři zjistili, co se děje s vyvlastněnou půdou se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden