P.C.Roberts: Puč Bidenova režimu proti ústavní Americe vede k občanské válce
RSS

P.C.Roberts: Puč Bidenova režimu proti ústavní Americe vede k občanské válce


P. C. ROBERTS
Zdá se, že jediný způsob, kterým Američané mohou zachránit svou zemi a svou svobodu, je zvítězit v příští občanské válce, v jejíž plamenech shoří probíhající puč Demokratické strany proti Spojeným státům.
„Prezident“ Joe Biden, který je ve funkci pouze díky volebnímu podvodu , se dopustil velezrady proti Spojeným státům americkým.Proč nebyl ještě zatčen a postaven před soud?
Při složení své prezidentské přísahy se prezident zavázal chránit Ústavu Spojených států. On však tuto Ústavu, vyžadující jeho odvolání z úřadu a potrestání za velezradu proti USA, porušil.
Kromě porušení Ústavy a přísahy porušil Biden i morální a etické normy a dle mnoha důkazů porušil i zákony o těžkém zločinu, před jejichž zákonnými následky je až dosud chráněn ministerstvem spravedlnosti (sic), FBI, médií a americkým Kongresem.
Tento článek se nebude zabývat všemi porušeními zákona, jichž se Biden dopustil, a zaměří se jen na dva jeho velezrádné činy.
Prvním z nich je ten, že Biden nejenže odmítl bránit hranice USA , ale důsledně usiloval o to, aby tyto hranice zůstaly otevřené masivní invazi, zaplavující americká města a komunity, a to za plné pomoci jeho režimu.
Druhým Bidenovým velezrádným činem je ten, že zatímco americké hranice ponechal otevřené, zavázal Američany ke třem válkám na obranu hranic jiných zemí, aniž by si k takovémuto kroku vyžádal souhlas Kongresu.
Fakt, že Bidenovy mimořádné zločiny a jeho porušení ústavy zůstávají nepotrestány, je důkazem toho, že americký ústavní systém vlády se zhroutil. USA již nejsou republikou charakterizovanou svojí demokracií a právním pořádkem, ale jsou nezodpovědnou diktaturou, v níž jsou američtí vlastenci za uplatňování svých práv dle prvního dodatku Ústavy USA, vsazování do vězení.
Trumpovi příznivci, kteří uplatnili své právo na svobodu a shromažďování podle prvního dodatku Ústavy USA, byli falešně označeni za „povstalce“ a bez důkazů odsouzeni ke ztrátě své svobody. Samotné obvinění tedy posloužilo jako „důkaz“.
Článek IV, oddíl 4 americké Ústavy vyžaduje, aby federální vláda chránila každý ze svých států před invazí. To Bidenův režim vytrvale odmítal učinit, a namísto toho napomáhal nájezdníkům ovládnout Texas i další americké státy.
Bidenův režim tak nepochybně porušil smlouvu mezi vládou federální a vládami státními. S tím důsledkem ovšem, že dnes dokonce i tzv. modrá města (města s převahou příznivců Demokratické strany, jako je např. Denver), volají o pomoc proti imigrantům.
V reakci na odmítání federální vlády chránit americké hranice podnikl texaský guvernér Greg Abbott kroky k obraně texaských ranic. Podpořilo ho 25 dalších guvernérů, z nichž někteří nabídli, že na obranu Texasu vyšlou své státní národní gardy.
Zrádce v Bílém domě prohlásil, že zatkne každého policistu a každého příslušníka národní gardy, který by se odvážil narušit úspěch invaze imigrantů na území USA.
Jinými slovy, a aby to bylo ještě jasnější: Bidenův režim se pevně spojil s cizími útočníky proti americkým občanům.
Takováto otevřená velezrada je ovšem nevyvratitelným důkazem, že skutečným nepřítelem amerického lidu je Washington.
Tři liberální demokratičtí výzkumníci z Yale University zveřejnili zprávu, že počet ilegálních cizinců v USA je více než dvojnásobek dosud hlášených 11 milionů, takže přesahuje 22 milionů.
Demokratická strana už oznámila, že hodlá legalizovat všechny tyto imigranty a dát jim volební právo. A to samozřejmě v očekávání, že tito noví Američaní osvědčí svoji vděčnost vůči Demokratům v letošních listopadových volbách.
Cíl, za kterým Demokraté jdou, je tedy jasný a není jím nic jiného než trvalý stát jedné strany.
Čili tyranie.

Překlad: Lubomír Man

The post P.C.Roberts: Puč Bidenova režimu proti ústavní Americe vede k občanské válce first appeared on .


Nejčtenější za týden