Bill Gates chce vytvořit umělou inteligenci, abychom mohli ukončit polarizaci a „zachránit demokracii“
RSS

Bill Gates chce vytvořit umělou inteligenci, abychom mohli ukončit polarizaci a „zachránit demokracii“


V překladu to samozřejmě znamená, že všichni by měli mít jednotný názor (samozřejmě přesně ten, který razí mainstreamová média) a ochranou demokracie se většinou rozumí ochrana vládnoucí ideologie, která nemá s demokracií vůbec nic společného.
Zakladatel Microsoftu Bill Gates nedávno vedl rozhovor s generálním ředitelem OpenAI, Samem Altmanem, aby diskutoval o budoucnosti umělé inteligence   a potenciálu nových globálních kontrol   k udržení míru, bezpečnosti a demokracie na celém světě.
Otázka zní: Jakým idejím se musí globální populace podřídit, aby byl světový mír? OpenAI a Microsoft v současnosti pracují na podpoře umělé inteligence jako nástroje pro ovlivňování vlád po celém světě a pro řešení globálních výzev. 
Během rozhovoru si Gates a Altman posteskli, jak se americké vládě za poslední čtyři roky nepodařilo kralovat v „polarizaci“ napříč sociálními médii. Věří, že umělá inteligence by mohla vyřešit problém „polarizace“, a tedy „zachránit demokracii.“
Aby to bylo možné, umělá inteligence by musela být navržena tak, aby ovládala řeč a vnucovala lži jako fakta – prováděla by vymývání mozků populaci propagandou a  klamání lidí, dokud nebudou všichni nuceni souhlasit  v zájmu „jednoty.“
Americká vláda   za poslední čtyři roky přímo jednala se společnostmi v oblasti sociálních médií. Ale bylo to proto, aby zavedla zákaz, cenzuru a černou listinu důležitých informací ( konkrétních informačních zdrojů ), které zpochybnily farmaceutické a vládní narativy.
Prakticky totéž se ovšem dělo také v celé EU, kde byly cenzurovány tytéž informace a za jediné pravdivé bylo prezentováno pouze to, s čím přicházely vlády a mainstreamová média.
Tyto narativy propagandy a kontroly byly pro společnost destruktivní. Například příběh o „bezpečné a účinné“ vakcíně COVID byl použit k uplácení, vyhrožování, vnucování falešné ctnosti a vnuknutí falešné viny, aby zmanipulovali lidi, aby si ji vzali. Jakékoli skutečné vědecké informace o injekcích proti COVIDu byly na černé listině. 
Kdokoli ovládá umělou inteligenci, bude moci utvářet veřejné mínění a   mít významný vliv na lidi . S AI lze propagandu snadněji maskovat jako fakt.
Bude to vyžadovat neuvěřitelnou rozlišovací schopnost a moudrost, abyste pochopili, jak jsou systémy umělé inteligence navrženy k ovládání lidí na psychologické, emocionální a behaviorální úrovni.
Pokud je umělá inteligence navržena lidmi jako Bill Gates, můžeme očekávat, že jeho verze „světového míru“ přijde s cenzurou nesouhlasných  hlasů.
Můžeme také očekávat úplné opuštění vědecké metody (a etiky) a nepřetržité hanění pravdy ve věcech, které se týkají našeho individuálního zdraví a svobody.
Během rozhovoru Gates prozkoumal myšlenku použití umělé inteligence jako nástroje k podpoře „jednoty“ v celé společnosti. Nutit všechny lidi, aby se řídili příběhy, které šíří Bill Gates, bude mít vysokou cenu.
Snaha globální elity o tento druh „světového míru“ zcela jistě selže, což povede k masovým protestům a dalšímu rozdělení společnosti. Lidé se mnohde bouřili už při nařizování povinného očkování proti COVIDu a zavádění očkovacích pasů, dvou nápadů, které lidem vnutil Bill Gates a jeho kolegové ze Světového ekonomického fóra.
Od Austrálie přes Evropu až po Kanadu bylo obyvatelstvo obětí cenzury, zneužívání a nezákonných tlaků na aplikaci experimentálních injekcí . I tato realita by však mohla být přepsána pomocí AI, kterou vytvořili lidé jako Bill Gates. 
Gates nadšeně hovořil na téma využití umělé inteligence k propagaci své verze světového míru: „Myslím, že umělá inteligence nám v nejlepším případě může pomoci s některými těžkými problémy… Včetně polarizace, protože ta potenciálně narušuje demokracii a to je velmi špatná věc.“
Gates také řekl: „Ať nám AI může pomoci jít méně do války, být méně polarizovaní; pomyslíte si, když řídíte inteligenci…Byl bych rád, kdyby lidé pracovali na těch nejtěžších lidských problémech, jako je to, jestli spolu vycházíme. Myslím, že by to bylo extrémně pozitivní, kdybychom si mysleli, že AI může přispět k tomu, aby lidé spolu vycházeli.“
Aby se správně propagoval styl „světového míru“ Billa Gate, musela by být umělá inteligence navržena tak, aby přepsala historii zločinů,   které Gates financoval a na kterých se podílel během skandálu covid-19 .
Umělá inteligence by musela být navržena tak, aby zbavila viny Gatese a jeho kolegů za zavedení zásad, které   porušovaly lidská práva, zaváděly segregaci a způsobily masové škody .
Počítačové systémy by musely vymýtit pravdu o poškození vakcínami a o tlaku na aplikaci injekcí, které převrátily životy mnoha lidí. Gates byl jedním z největších podporovatelů těchto vlád, které se snažily očkovat každého muže, ženu a dítě proti jejich vůli.
Během rozhovoru Gates také ukázal svou podporu globální vládě. „Pokud je klíčem zastavit celý svět v něčem nebezpečném, skoro byste chtěli globální vládu, kdy je dnes v mnoha otázkách, jako je klima, terorismus, pro nás těžké spolupracovat,“ řekl Gates.
Samozřejmě, jedna z „nejnebezpečnějších“ věcí, které mohou lidé udělat, je odmítnout se nechat očkovat a odmítnout přijmout globální vládu k vyřešení „klimatické krize.“ 
Jako hlavní finančník Světové zdravotnické organizace Bill Gates financoval vědce, kteří tvrdili, že „ váhavost s očkováním “ je jednou z největších hrozeb pro dnešní svět.
S Gatesem, který se vměšuje do AI, jsme povinni získat   více stejných propagandistických  a počítačových systémů, které fungují na obranu Billa Gatese před jeho odsouzením.
Nástroje umělé inteligence a agregace zpráv, které jsou naprogramovány podle konkrétních požadavků jejich tvůrců, nevyhnutelně lidi dále rozdělí a obrátí se proti těm, kteří tyto AI vytvořili.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Bill Gates chce vytvořit umělou inteligenci, abychom mohli ukončit polarizaci a „zachránit demokracii“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden