Nulandová v Kyjevě: Chystáme pro Putina překvapení
RSS

Nulandová v Kyjevě: Chystáme pro Putina překvapení


UKRAJINA – Americká vyslankyně pro veterány Victoria Nulandová ve středu navštívila Kyjev na znamení podpory po dvou letech ruské invaze a prohlásila, že Moskva by měla očekávat „překvapení“ na bojišti. (Foto: Flickr)










It’s personal for Victoria Nuland. She hates Russia because of her family history. The shadow ruler of Ukraine announced with a big smile today: “Mr. Putin will get some nice surprises on the battlefield and Ukraine will have strong success this year.” pic.twitter.com/duhn6ZS8kG — Kim Dotcom (@KimDotcom) February 1, 2024
Nulandová, která je úřadující náměstkyní ministra zahraničí, navštívila ukrajinské hlavní město v době, kdy ve vzduchu visela čerstvá americká pomoc válkou zmítané zemi a zákonodárci republiky se stále více zdráhali Kyjev nadále podporovat.




Victoria Nulandová vysvětlila, proč USA podporují ukrajinské útoky na Krym

„Dnes večer odjíždím z Kyjeva povzbuzenější ohledně jednoty a výsledku, ohledně roku 2024 a jeho absolutního strategického významu pro Ukrajinu,“ řekla Nulandová.



„Odjíždím také s větší jistotou, že s tím, jak Ukrajina posiluje svou obranu, se pan (Vladimir) Putin dočká na bojišti několika příjemných překvapení a že Ukrajina dosáhne velmi silného úspěchu,“ dodala.



Pochválila Ukrajinu za to, že se téměř dva roky brání ruským silám, a uvedla, že „způsobila Putinovým pozemním silám obrovské škody“.




Není to dezinformace? Nulandová připouští biologický výzkum na Ukrajině

Ukrajinská protiofenzíva, zahájená loni po obrovském očekávání, byla nicméně méně úspěšná, než se očekávalo, a fronta na Ukrajině se za několik měsíců téměř nepohnula.



Putin ve středu uvedl, že ruské síly drží vzrostlé na „předměstí“ východoukrajinského města Avdijivka, ohniska bojů, které se Moskva snaží dobýt již několik měsíců.



Šéf ukrajinské vojenské špionáže Kyrylo Budanov však v úterý uvedl, že se domnívá, že by se ruská ofenziva mohla v příštích měsících zastavit.




Kim Dotcom uvádí, co se nyní může odehrát na Ukrajině

„ Jejich ofenziva stále pokračuje, skončí někdy na začátku jara,“ předpověděl bez uvedení podrobností v ukrajinské televizi.



Komentář Kim Dotcoma:




Pro Victorii Nulandovou je to osobní. Nenávidí Rusko kvůli své rodinné historii. Stínová vládkyně Ukrajiny to dnes oznámila s velkým úsměvem:
„Pana Putina čeká na bojišti několik příjemných překvapení a Ukrajina bude mít letos silný úspěch.“
Stále sázím na to, že Zalužného nahradí Budanov. Nulandová potřebuje někoho dostatečně odvázaného, aby mohl zaútočit na ruský ropný a plynárenský průmysl. Americká vláda vyhodila do vzduchu NordStream 2 a prošlo jí to. Ukrajina na bojišti těžce prohrává. Očekávejte další průmyslový terorismus a falešné vlajky.
Nulandová potřebuje Budanova, aby mohla v roce 2024 spustit svůj plán teroru proti ruskému ropnému a plynárenskému průmyslu. Zalužnyj s jejím plánem zaútočit na průmyslovou infrastrukturu hluboko v Rusku nesouhlasil kvůli zjevným důsledkům pro Ukrajinu. Důsledků, které se nemusí týkat pouze Ukrajiny.
Zelenskyj prohrál boj o moc. Jeho odchod se blíží v příštích několika týdnech. Victoria Nulandová se při své návštěvě Ukrajiny setkala s jeho nástupcem.
Sledujte tyto hráče: Zalužnyj, Budanov, Porošenko.
To je ta šeptanda.
Kim Dotcom




Zdroj: barrons.com
Článek Nulandová v Kyjevě: Chystáme pro Putina překvapení se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden