Itálií otřásá brutální hromadné znásilnění teprve 13leté dívky skupinou Egypťanů
RSS

Itálií otřásá brutální hromadné znásilnění teprve 13leté dívky skupinou Egypťanů


I když je již v Itálii znásilňování na každodenním pořádku, tento případ místní zaujal hned z několika důvodů. Znásilněná dívka byla nezletilá, byl zbit i její přítel, znásilnění bylo poměrně brutální a figurovala v něm skupina údajně nezletilých Egypťanů.
V prvé řadě je ona údajná nezletilost Egypťanů velmi sporná, protože tito „sirotci bez doprovodu“ (jichž k nám chtěla svého času přivézt Šojdrová hned 50) jsou většinou dávno zletilí a za nezletilce se pouze vydávají. Italské úřady jsou velmi laxní, v podstatě jim lze namluvit cokoli a vše vezmou za fakt.
Například před několika lety uvěřili 55letému Afričanovi, že je nezletilý. Až ve Francii odhalili jeho skutečný věk a totožnost. Setrvání mladých Egypťanů bez dokladů umožňuje také vláda Meloniové, která je tak hlavním viníkem nejen tohoto znásilnění, ale i mnoha dalších.
Ano, takto vypadá před volbami slibovaná politika „uzavřených přístavů.“ Premiérka se k případu také vyjádřila, aniž by si – coby hlavní viník – sypala popel na hlavu:
„Třináctiletá oběť násilí gangů mě zaráží, a skutečnost, že se to odehrává v den, kdy se slaví mučednice křesťanské víry (Pozn.: jedná se o svatou Agátu, kterou prokonzul Quinziano umučil tím, že jí dokonce kleštěmi utrhl prsa, protože si ho odmítla vzít.), nám dává vidět oběť sexuálního násilí. Jsem nablízku rodině a zaručuji, že stát bude přítomen a spravedlnosti bude učiněno zadost. Tato zpráva na mě udělala velký dojem,“ prohlásila při návštěvě Sicílie.
Ano, ani slovo, kterým by vyjádřila politování, že ona sama nese na tomto i dalších znásilněních značný díl viny. Za dobu její vlády vpustila do země více než 200 000 muslimských vetřelců a deportace se v zemi provádí jen minimálně – a zásadně ne u těch, kteří tvrdí, že jsou nezletilí.
A co se tedy konkrétně stalo?
Další hororový příběh, další mladá oběť sexuálního násilí. Catania je v šoku z toho, co se stalo třináctileté dívce, kterou znásilnila smečka sedmi Egypťanů v městských zahradách vily Bellini, jedné ze dvou nejstarších zahrad v sicilském městě.
Podle toho, co bylo zjištěno, okresní státní zastupitelství a státní zastupitelství pro mladistvé již nařídilo a nechalo karabiniérům provést zatčení sedmi podezřelých, z nichž tři jsou údajně nezletilí.
Sedmý hledaný muž, který zpočátku unikal zatčení, byl vypátrán ve 13:30 na náměstí Piazza Dante, když si vyzvedával své osobní věci a poté prchal ve snaze zmizet v komunitě, kde pobýval.
Násilí proti třináctileté dívce se datuje k večeru 30. ledna: podle první rekonstrukce faktů, kterou poskytli karabiniéři provinčního velitelství v Katánii, se k mladé dívce a jejímu sedmnáctiletému příteli měla přiblížit smečka poblíž toalet v městské zahradě vily Bellini, v té době téměř opuštěné.
Později cizinci údajně oběma vyhrožovali: zatímco chlapec byl zbit, znehybněn a držen stranou, třináctiletá dívka byla znásilněna dvěma podezřelými před zraky dalších pěti. Zpanikařená a v bolestech našla dívka po druhém znásilnění sílu vykroutit se ze sevření svého trýznitele a utéct se svým přítelem.



Podle  deníku La Repubblica  oběti křičely, ale nikdo jim nepřišel na pomoc. Po násilnostech byli oba zachráněni několika kolemjdoucími na nedaleké Via Etnea.
Díky výpovědím oběti znásilnění a zbitého chlapce a vyšetřování policistů – počínaje záběry z bezpečnostních kamer umístěných ve vile Bellini – policie dospěla k identifikaci sedmi odpovědných osob.
Karabiniéři z vyšetřovací jednotky a kolegové ze Sekce vědeckých výzkumů také shromáždili několik biologických stop.
Na jejich základě bylo zatčeno 7 mladých lidí, z nichž tři byli převezeni do věznice Catania Piazza Lanza, jeden do domácího vězení a další tři do prvního přijímacího střediska v Katánii.
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Itálií otřásá brutální hromadné znásilnění teprve 13leté dívky skupinou Egypťanů se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden