Bill Gates investoval do BioNTechu krátce před covidem desítky milionů dolarů
RSS

Bill Gates investoval do BioNTechu krátce před covidem desítky milionů dolarů


Bill Gates investoval jistou částku do této společnosti, která za Covidu spolupracovala s Pfizerem na vývoji a výrobě genových injekcí, již v roce 2018. Nicméně další peníze do ní napumpoval i těsně předtím, než se v médiích objevily informace o údajné koronavirové nákaze, která se objevila v Číně.
Chcete-li tedy vědět, co se chystá do budoucna, sledujte, kam investuje Bill Gates. Mnohému také napovídá jeho nepsané vlastnictví WHO, která se chystá převzít moc nad celým světem.
Nyní již nelze pochybovat o tom, že Bill Gates investoval do BioNTechu právě proto, že moc dobře věděl, co přijde jen o pár měsíců později.
Mimo finanční injekce v roce 2018, která umožnila v té době upadající firmě další přežití, vložil Gates do tohoto podniku nemalou částku i v roce 2019, kdy měl naprostou jistotu, že plány na světovou pandemii budou záhy realizovány.
Nadace Billa a Melindy Gatesových „náhodou“ investovala neuvěřitelných 55 milionů dolarů do společnosti BioNTech 4. září 2019. V té době se ještě oficiálně nic nedělo, média si začala všímat „podivné infekce v Číně“ až v listopadu 2019.
Víte, že tato společnost, která se spojila se společností Pfizer při výrobě jejich mRNA vakcíny proti Covidu, v roce 2022 pomohla zvýšit nejen vlastní tržby, ale i tržby společnosti Pfizer na rekordních 100 miliard dolarů?
Pro Billa Gatese se jeho investice zvýšila 10krát! Jen o pár let později mělo původních 55 milionů dolarů hodnotu přes 550 milionů dolarů.
„Spolupráce bude financovat identifikaci potenciálních kandidátů na vakcíny proti HIV a tuberkulóze a imunoterapii a jejich preklinický vývoj. Společnosti BioNTech to dále umožní budovat infrastrukturu pro infekční choroby, včetně vývoje platformy,“ uvádí se v  tiskové zprávě  společnosti BioNTech.
Bill Gates také daroval BBC asi 20 milionů dolarů. A zřejmě i dalším hlavním mainstreamovým médiím, od kterých přebírá veškeré zpravodajství i zbývající mainstream.
Mainstreamoví „novináři“ měli za úkol vyvolat strach a hysterii a dotlačit co nejvíc lidí do genových injekcí.
To ostatně nedávno přiznala i již zmíněná BBC, která za covidu tvrdila, že britské nemocnice jsou přeplněné, což ovšem nebyla pravda.
A stejné to bylo i v jiných zemích.
Až přijde již deklarovaná „Nemoc X,“ tak už nebudou povoleny jiné než mainstreamové zprávy, neboť i tvrdá cenzura (vypínání webů) je součástí nové verze Mezinárodních zdravotních předpisů.
Pak už nebude jednostranné propagandě, financované Gatesem a dalšími globálními zločinci, nic stát v cestě.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Bill Gates investoval do BioNTechu krátce před covidem desítky milionů dolarů se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden