Bizarní satanistické umělé dílo vystavené na summitu WEF v Davosu
RSS

Bizarní satanistické umělé dílo vystavené na summitu WEF v Davosu


Po nedávném výročním summitu globalistů ve švýcarském Davosu se rozšířilo zvláštní a znepokojivé „umělecké“ dílo. (Foto: X / Walthamstow Tapestry)









Začalo to tím, že se novinář Larry Alex Taunton v přestrojení vydal na každoroční globalistickou konferenci a pronikl do konferenční místnosti plné elit, které jednaly o cílech udržitelného rozvoje OSN.



Během jejich rozhovoru zachytila Tauntonova kamera umělecké dílo známé jako Walthamstowská tapiserie, které viselo na zdi vedle nich.




Český kněz rozdupal dýně kvůli satanskému svátku

Bývalá britská premiérka Theresa Mayová byla po diskusi zachycena, jak před tapiserií pózuje. Walthamstow Tapestry je rozměrná nástěnná malba, kterou v roce 2009 vytvořil současný umělec Grayson Perry, jenž se převléká za kříž.



Nástěnná malba zobrazuje ve stylu jeskynních maleb a hieroglyfů životní cestu člověka od narození až po smrt, doplněnou řadou personifikovaných korporací, které na své cestě potkává.




Veterán uřízl hlavu a zničil satanistickou sochu na Kapitolu státu Iowa

Tapiserie začíná narozením dítěte podél řeky krve, která nakonec vtéká do čekajících úst ďábla a končí smrtí starce.



„Vždycky mě zajímala pouť, cesta a myšlenka cesty životem,“ řekl v roce 2012 v londýnské galerii Victoria Miro. „A pak jsem přemýšlel o tom, jestli je to taková nákupní cesta životem. Takové to nablýskané, jaksi bezvýznamné putování od jednoho obchodního domu k druhému, které je moderním západním konzumem.“






I went undercover to the World Economic Forum. There is simply no substitute for being there in person. Watch my new documentary where I give you a peak behind the curtain of the WEF and their agenda. #WEF2024 pic.twitter.com/mux1afPv4P — Larry Alex Taunton (@LarryTaunton) January 23, 2024
Zdroj: infowars.com




Náhoda? Zuckerbergovo logo bylo vytvořeno ze satanského symbolu 666

Článek Bizarní satanistické umělé dílo vystavené na summitu WEF v Davosu se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden