Podívejte se, jak dopadly zaparkované elektrické autobusy, když jeden z nich náhle vzplanul (video)
RSS

Podívejte se, jak dopadly zaparkované elektrické autobusy, když jeden z nich náhle vzplanul (video)


Stále častěji se objevují zprávy o náhle vzplanuvších elektromobilech. Některé podzemní garáže či garáže v bytových domech již zakazují parkování elektromobilů a převážet je odmítají i některé lodní společnosti poté, co došlo k několika případům jejich náhlého vzplanutí.
Zásadní problém je, že tyto požáry se velmi těžko hasí – mnohem hůř než v případě, kdy vzplane klasické auto na fosilní paliva. Důsledkem takového požáru je většinou totální destrukce všeho, co se nachází v blízkosti hořícího elektromobilu.
Jak nezvladatelný může být takový požár elektromobilu, občas ukazují záběry z míst, kde k takovým náhlým požárům dochází.
Ve videu níže vidíte pět elektrických autobusů, které byly zaparkovány u vysokoškolského kampusu. Jeden z nich náhle vzplanul a oheň se velmi rychle rozšířil i na ostatní autobusy.
Hasiči se s požárem potýkali jen stěží, ze 4 autobusů prakticky nic nezbylo. Nikdo naštěstí nebyl zraněn. Příčina požáru se vyšetřuje…

Electric buses are safe and good for the environment.
Electric buses pic.twitter.com/hYGunlvYI8
— Resist CBDC (@Resist_CBDC) February 4, 2024




Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Podívejte se, jak dopadly zaparkované elektrické autobusy, když jeden z nich náhle vzplanul (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden