Terorista Tedros se snaží prosadit pandemickou smlouvu WHO pomocí univerzitních studentů (video)
RSS

Terorista Tedros se snaží prosadit pandemickou smlouvu WHO pomocí univerzitních studentů (video)


Zdá se, že Tedrosovy diktátorské dokumenty, které mají již za pár měsíců trvale zajistit dohled WHO nad takřka celým světem, zaznamenávají stále větší odpor, protože šéf WHO se v poslední době opakovaně rozčiloval, že jeho záměry likvidují „fake news“ a „konspirační teorie.“
Proto se nakonec rozhodl, že na vše půjde přes mladé, které lze snáze indoktrinovat. Současné univerzity, na nichž jsou znalosti podružné, neboť přednost se dává barevným a LGBTQ, již mnohdy nabízí „předem správně zpracované“ jedince.
O víkendu ukončila University of Warwick svůj  ekonomický summit ve Warwicku . Druhý den, 3. února, se generální diktátor Světové zdravotnické organizace (dále jen „WHO“) Tedros Adhanom Ghebreyesus připojil k summitu prostřednictvím Zoomu, aby prosadil pandemickou smlouvu.
„Je naléhavé, abychom se všichni poučili z bolestivých lekcí, které nám přinesla covid pandemie, a provedli změny, které je třeba provést, aby nás všechny udržely ve větším bezpečí.
Z toho důvodu se v prosinci 2022 sešly členské státy WHO v Ženevě a dohodly se na vypracování mezinárodní dohody o připravenosti a reakci na pandemii,“ řekl.
Projev Tedrose  byl otřesným pokusem zmanipulovat mladé mysli a využít je k boji ve svých bitvách. Tedros vyzval studenty, aby zvýšili svůj hlas a čelili lžím, které podkopávají pandemickou dohodu na sociálních sítích.
Student představil Tedrose jako někoho, kdo „dohlížel na mezinárodní reakci na některé z největších krizí veřejného zdraví moderní éry, včetně  epidemie eboly  a novější  pandemie covid-19. “
Pokud by student provedl nějaký výzkum, věděl by, že Tedrosovo „zvládání“ předchozích krizí veřejného zdraví nepomáhalo, ale škodilo.
Úvod pokračoval:
„Před svým jmenováním do WHO sloužil v etiopské federální vládě jako ministr zdravotnictví i zahraničních věcí, a zastával různé vedoucí pozice v globálním zdravotnictví, kde vedl boj proti AIDS  , tuberkulóze a  malárii. “
Terorista Tedros zahájil svůj projev tím, že do účastníků vložil strach z několika „katastrof.“
„Náš svět se nachází na velmi nebezpečné křižovatce: konflikt a nejistota, politické rozdělení, geopolitické napětí, inflace a rostoucí chudoba,  nacionalismus a zastiňující klimatická krize.“
„Pandemie covidu ,“ tvrdil Tedros, „odhalila vážné mezery ve světové obraně proti mimořádným zdravotním situacím. Došlo k nedostatečnému vládnutí, nedostatečnému a nepředvídatelnému financování, systémovým nerovnostem a nedostatku transparentnosti, přebujely dezinformace a selhání globální solidarity tváří v tvář společné hrozbě,“ řekl.
Poté ocenil práci, kterou odvedli nebezpeční a neefektivní vývojáři a distributoři vakcín proti covidu:
„Došlo také k úspěchům; vývoj vakcín v rekordním čase byl triumfem vědy a prostřednictvím COVAX se tyto vakcíny dostanou k nejchudším a nejzranitelnějším na světě rychleji, než by tomu bylo jinak.“
GAVI Billa Gatese spustila  COVAX Facility  v červnu 2020. COVAX bylo partnerstvím s WHO, UNICEF a koalicí pro epidemickou připravenost („CEPI“). COVAX byl očkovacím pilířem  akcelerátoru Access to Covid-19 Tools (ACT)  .
„Historie nás učí, že není otázkou zda, ale kdy přijde příští pandemie. Může to být způsobeno virem chřipky nebo novým koronavirem nebo to může být způsobeno novým patogenem, o kterém ještě ani nevíme, což je to, co nazýváme nemoc X,“ řekl Tedros a pochlubil se zprávou WHO R&D Blueprint, která byla zveřejněna v roce 2018.
„Bylo to poprvé, kdy WHO použila termín „nemoc X,“ řekl Tedros na ekonomickém summitu ve Warwicku.
Koronaviry jsou příčinou asi 20 % sezónních nachlazení. Existuje více než 30 druhů koronavirů, ale pouze tři nebo čtyři postihují lidi,  podle WebMD  .
„R&D Blueprint „identifikoval skupinu prioritních patogenů s epidemickým a pandemickým potenciálem, pro které neexistovaly žádné účinné vakcíny, testy nebo léčby, které zahrnovaly SARS, MERS, Ebola Marburg a další,“ řekl na summitu Tedros, Etiopan podezřelý z genocidy  .
Podle webových stránek WHO :

„V rámci reakce WHO na vypuknutí covid-19 byl aktivován plán výzkumu a vývoje, aby se urychlila diagnostika, vakcíny a terapeutika v boji proti tomuto novému koronaviru. Členské státy WHO uvítaly vývoj plánu na Světovém zdravotnickém shromáždění v květnu 2016.“

„V Plánu jsme také uznali potřebu výzkumných kapacit, abychom mohli rychle reagovat na nový patogen, který dosud nebyl pozorován; tomu neznámému patogenu říkáme nemoc X, byl to, chcete-li, zástupný symbol pro novou nemoc, o které ještě nevíme. Covid-19 byla nemoc X, nový patogen způsobující novou nemoc, ale pravděpodobně se objeví jiná nemoc X nebo nemoc Y nebo Z,“ řekl Tedros.
Důvodem, proč to Tedros studentům vyprávěl, bylo propagovat „naléhavou potřebu“ pandemické  smlouvy nebo dohody – její název se postupem času měnil. 
„Je proto naléhavé, abychom se všichni poučili z bolestivých lekcí, které nám pandemie udělila, a provedli změny, které je třeba provést, abychom byli všichni v bezpečí. Z toho důvodu se v prosinci 2022 sešly členské státy WHO v Ženevě a dohodly se na vypracování mezinárodní dohody o připravenosti a reakci na pandemii. 
Pandemická dohoda bude mezinárodním právem, právně závazným paktem mezi zeměmi, aby společně pracovaly na tom, aby byl svět bezpečnější proti budoucím pandemiím,“ řekl.
V tuto chvíli by měl být terorista Tedros  přerušen kvůli zdraví a pohodě všech studentů a široké veřejnosti. Pokud si stále nejste jisti proč, přečtěte si  komentáře zveřejněné pod tweetem WHO, který zveřejnil jeho projev.
Dále už pokračují nekonečné bláboly.
 Máte-li na to žaludek a náladu, celou relaci můžete sledovat níže (anglicky).

Ovšem potěšitelné je, že má Tedros strach z toho, že se jim pandemickou dohodu kvůli „dezinformátorům“ nepodaří schválit.
„Nedokončení dohody bude promarněnou příležitostí, kterou nám budoucí generace možná neodpustí,“ řekl Tedros studentům. 
Tuto myšlenku zdůrazňoval více než jednou a vyzval mladé lidi, aby zvýšili svůj hlas, aby „čelili lžím, které podkopávají pandemickou dohodu na sociálních sítích.“

In an overt display of desperation, unelected globalist and WHO head, Tedros Adhanom Ghebreyesus, calls on young people to raise their voices "to counter the lies that are undermining the [pandemic] agreement on social media".
"We cannot allow this historic agreement, this… pic.twitter.com/TySR7RUOPg
— Wide Awake Media (@wideawake_media) February 3, 2024


Zdá se, že fráze „budoucí generace nám možná neodpustí“ se stala Tedrosovou novou mantrou. Například před dvěma týdny  The Guardian uvedl , že Tedros varoval, že globální pandemické dohodě hrozí rozpad. 
„Pandemická dohoda (dříve Pandemická smlouva), jejímž cílem je zabránit další zdravotní katastrofě, ztrácí na síle kvůli lžím a konspiračním teoriím“, napsal The Guardian .
„Času je velmi málo. A zbývá vyřešit několik nevyřešených problémů. Neúspěch dohody by byl promarněnou příležitostí, kterou nám budoucí generace nemusí odpustit“, řekl výkonné radě WHO v Ženevě dne 22. ledna 2024 . 
„Nemůžeme dovolit, aby byla sabotována tato historická dohoda, tento milník v globálním zdraví.“
WHO byla založena v roce 1948 a je agenturou Organizace spojených národů. 
Později ve svém projevu na ekonomickém summitu ve Warwicku, v čase 13:45, propagoval ambice Organizace spojených národů stát se vládou Jednoho světa.
„Nemáme žádnou budoucnost, ale společnou budoucnost,“ řekl Tedros. „Pro země má smysl spolupracovat na společné hrozbě. Koneckonců, taková je Organizace spojených národů; národy sjednocující se k nalezení společných řešení společných problémů.“
Tedrosova rétorika „běžných“ nebo „globálních“ krizí a řešení není nová. V článku z roku 2009  The Telegraph  napsal:

Není pochyb o tom, které slovo získalo cenu za nejdůležitější přídavné jméno. Rok 2009 byl rokem, kdy „globální“ zametlo zbytek politického slovníku do neznáma. Došlo k „globálním krizím“ a „globálním výzvám“, přičemž jediným možným řešením bylo „globální řešení“ vyžadující „globální dohody“.
Nebezpečná myšlenka, že by se měla demokratická odpovědnost národních vlád jednoduše zprostit ve prospěch „globálních dohod,“ dosažených po uzavřených jednáních mezi světovými vůdci, nikdy, pokud si vzpomínám, nevstoupila do arény veřejné diskuse.
Slovo „globální“ získalo posvátné konotace. Jakákoli akce učiněná jejím jménem musí být ze své podstaty ctnostná, zatímco rozhodnutí jednotlivých zemí jsou nutně špatná a samoúčelná.
Z této nové teologie, v níž jsou rizika popsána tak kosmickými výrazy, že všechno ostatní musí ustoupit, je cítit závan totality. „Globalismus“ je další formou internacionalismu, který byl základním přesvědčením levice.
Má-li se model EU nějak řídit, pak agentury globální autority budou zahrnovat rozsáhlé oblasti moci, které budou předány nikým nevoleným úředníkům. Zapomeňte na relativně malicherné podráždění eurobyrokracie: vítejte v éře pozemské byrokracie, kdy nebude doslova kam utéct.
Před novou světovou vládou nebude kam utéct , The Telegraph, 19. prosince 2009

Abychom demonstrovali, jak je upuštěno od demokratické odpovědnosti národních vlád ve prospěch „globálních dohod“ dosažených po uzavřených jednáních, použijeme níže uvedený příklad vložení agendy změny klimatu do Brundtlandovy zprávy OSN v 80. letech 20. století.
Jacob Nordangård  loni v rozhovoru s Ivorem Cumminsem řekl, že když zkoumal pozadí Brundtlandovy  zprávy – která je také známá jako „ Naše společná budoucnost “ – zveřejněné v říjnu 1987 Organizací spojených národů, představil na počátku 80. let fond bratří Rockefellerů (RBF) projekt nazvaný „ Program jednoho světa. “
Podle webové stránky RBF: „Jeden svět byl reakcí na globální situaci, která se podle výboru stala nebezpečně nacionalistickou, izolacionistickou, silně vyzbrojenou a ničící přírodní zdroje.“
„Během 80. let 20. století RBF diskutovala o tom, „jak můžeme dát klima do této nové zprávy Brundtlandské komise … jak to uděláme?“
Nordangård vysvětluje: „Dali peníze několika organizacím: Environmental Defense Fund ,  World Resource Institute  a  Woods Hole Institution ,  a také dali peníze přímo Brundtlandské komisi. A pak říkají: „Chceme, aby změna klimatu byla součástí této zprávy.“
Prezident Beijer  Institute  Gordon Goodman  byl pozván, aby napsal zprávu o energii pro Brundtlandovu komisi. Goodman byl další z těch, kteří přijímali peníze od RBF. 
„A v Goodmanově zprávě, která je vložena do závěrečné zprávy Brundtlandské komise, Goodman uvádí agendu klimatických změn,“ řekl Nordangård.
„A peníze na to pocházejí z fondu bratří Rockefellerů.“
Tolik k Tedrosovi a komentáři, který naznačuje to, co jste si možná již sami uvědomili. Čeká se na událost, která bude popudem k závěrečným krokům pro přechod na Nový světový řád (NWO).
Bude touto událostí právě pandemie nemoci X?
Právě k tomuto tématu  již připravuji pořad, který bude nejpozději do konce týdne zveřejněn na mém novém youtubovém kanále.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Terorista Tedros se snaží prosadit pandemickou smlouvu WHO pomocí univerzitních studentů (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden