V německém Duisburgu museli změnit trasu karnevalového průvodu, aby ochránili děti před sexuálními útoky
RSS

V německém Duisburgu museli změnit trasu karnevalového průvodu, aby ochránili děti před sexuálními útoky


Idioti, kteří v těchto dnech vyráží v Německu do ulic na podporu další muslimské invaze a islamizace Německa, by měli v dotčených čtvrtích, přes které již nechtějí organizátoři karnevalu děti vodit, povinně strávit nejlépe pár měsíců. Nebo se tam rovnou odstěhovat.
Za to, jaká je tam situace, hovoří již jen fakt, že duisburští organizátoři mají strach pustit tam děti dokonce i v průvodu plném lidí. Vloni totiž místní „obohacovači“ přímo v průvodu osahávali malá děvčata a pak prchali.
Nikdo se neodvážil nejen proti nim vymezit, ale ani na ně poslat policii. Prý to nemá cenu. Holčičky,které jsou z pohledu muslimů již dospělé, tak musely snášet jejich oplzlosti.
Letos tak raději trasu tradičního průvodu mění. Jak dlouho potrvá, než budou muset zrušit celý průvod?
Pestrobarevné, barvitější Německo: V rozbité republice, za jejíž obranu proti zdravému rozumu a normální slušnosti právě vycházejí do ulic statisíce levicových extremistů a kulturních marxistů pod záminkou „boje proti pravici,“ se každým dnem otevírají horší propasti, které však mohou být řešeny pouze selektivně, ale nikdy ne zasazeny do širšího celkového kontextu.
To je i případ zamlčovaného nebo bagatelizovaného sexuálního násilí na místních obyvatelích, které postihuje nejen ženy a dívky, ale perverzně i děti.
Abychom je ochránili na půli cesty před importovanými „obohacujícími“ subjekty s migračním pozadím, mottem je i nadále neřešit příčiny a problémy, ale naopak udělat krok zpět, omezit se a vše snášet se sevřenými rty.
Smířit se s tím, místo aby se bránil – to je to, co se žádá od tolerantního Němce. Ženám a dívkám se proto doporučuje, aby se vyhýbaly parkům nebo nebezpečným ulicím. Lidové slavnosti a vánoční trhy se tak konají za patníky Merkelové a betonovými zábranami.
A tak se vyrovnávají s prudkým nárůstem kriminality, nedostatkem bytů a stále dražšími nájmy, s těžce ozbrojenými policejními hlídkami na veřejných prostranstvích, s cedulemi zakazujícími nože ve školách a v ulicích.
Každodenní vyjednávání o soužití je obzvláště snadné tam, kde lze současně zrušit i nenáviděné německé zvyky: Pokud je to nutné, na tradice se prostě kašle nebo se přizpůsobí novému obyvatelstvu.
Trasa dětského karnevalového průvodu v Duisburgu musí být nyní narychlo změněna: Od nynějška již nesmí vést přes problémovou čtvrť Marxloh, protože v loňském roce prý došlo k několika sexuálním útokům ze strany „mladých mužů“ na děti.
Organizátoři každoroční podívané, která je jedním z největších dětských karnevalových průvodů v Evropě, při němž 900 dětí, mládeže a dospělých pochoduje severem Duisburgu s celkem 14 alegorickými vozy a 20 pěšími skupinami, se Marxlohu letos zcela vyhnou.
Iniciativa za nucené přemístění trasy vzešla od četných karnevalových skupin, které nechtěly vystavit své děti chlípným útokům orientálních obohacovačů nebo „lidí hledajících ochranu“ v brzy uzavřeném islámském prostředí, a proto hrozily bojkotem průvodu.
Šest klubů chtělo úplně stáhnout účastníky v maskách i alegorické vozy, pokud se této čtvrti průvod nevyhne. Tradiční dětský průvod se proto nyní bude konat 11. února  méně „multikulturním“ způsobem.

Je obzvláště zajímavé, že sexuální útoky na děti v průvodu v roce 2023, při kterých byly osahávány a obscénně obtěžovány „mladíky“ z davu, nebyly vůbec hlášeny. Organizátoři to zdůvodnili tím, že po osahávání děvčat okamžitě opět zmizeli v davu.
Jeden z organizátorů zdůvodnil nečinnost tím, že se s tím stejně nedá nic dělat, a řekl: „Co tedy máme dělat? Okamžitě zastavit průvod a pátrat po těch, kterých se to týká?“
Tyto události jsou také zodpovědné za obrovské množství nenahlášených případů, které je třeba ještě přidat k již tak masivně narůstajícímu počtu útoků migrantů, o nichž se policie dozvěděla.
Každým rokem se multikulturní iluze vrší do obludné hory lží, která se musí v určitém okamžiku zhroutit.








Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek V německém Duisburgu museli změnit trasu karnevalového průvodu, aby ochránili děti před sexuálními útoky se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden