Po Nizozemsku nyní protestují zemědělci také ve Španělsku (videa)
RSS

Po Nizozemsku nyní protestují zemědělci také ve Španělsku (videa)

V několika článcích jste si zde již mohli přečíst o demonstracích a blokádách nizozemských zemědělců proti plánovanému rušení třetiny farem, vyvlastňování a zákazu podnikání v oboru. Zemědělce podporuje i většina občanů, přičemž vláda se snaží protesty potlačit. Agresivita policie roste, což mělo za důsledek, že od slzného plynu přešla k ostré střelbě, jak jste si již mohli přečíst zde .
Zajímavé je zmínit i fakt, že v místech, kde se nacházela první vyvlastněná holandská farma, má vyrůst azylové přijímací centrum. Tím byla potvrzena další údajná konspirace o výměně obyvatel Evropy za Afričany, Araby a Afghánce jako holá pravda.
Změna klimatu nebo ne, v Evropě bude pravděpodobně horké léto. Kromě  Nizozemska nyní farmáři opět protestují ve Španělsku, jak ukazují videa.


Spanish farmers blocked the highway in Andalusia.
They are protesting against the increase in prices for fuel and essential goods. #Spain #Spanish #SpanishFarmers #HighFuelPrices #FuelPrices #Gasprices #Andalusia #Protest pic.twitter.com/NCyFpMeDmy
— WeAreProtestors (@WeAreProtestors) July 2, 2022

Zejména v  jižní části Španělska, v Andalusii, zemědělci protestují kvůli inflaci  a enormně  zvýšeným cenám energií a potravin.  Ve Španělsku byla inflace již v červnu nad desetiprocentní hranicí.
Letos to není první demonstrace ve Španělsku kvůli masivnímu růstu cen a nečinnosti  vlády. Již v  březnu v Madridu protestovalo 150 000 farmářů.  Tehdy se španělský premiér Pedro Sanchez zavázal jednat a prohlásil, že chce také na úrovni EU vést kampaň za společnou reakci EU na rostoucí ceny energií  . Nyní, po měsících, se však ukazuje, že  EU není schopna a pravděpodobně ani ochotna  problémy řešit.  Naopak, byly ještě umocněny  sankční politikou vůči Rusku .
Ve  Francii mezitím na začátku prázdnin zahájil pozemní personál letiště varovné stávky,  kvůli kterým byly zrušeny desítky letů. Stávky se týkaly  špatných pracovních podmínek, nedostatku zaměstnanců a nízkých mezd.  Protože – ačkoliv mají letiště 95procentní obsazenost jako před covidem – podle odborů CGT na letištích chybí tisíce zaměstnanců.
Ovšem kvůli zvrácené bruselské uhlíkové politice půjdou po holandských farmářích na řadu i zemědělci v dalších zemích EU. V Holandsku se začíná především proto, že jde o zemědělskou zemi, kde je nejvíc farem v rámci zemí EU. Jejich likvidace tak bude trvat o něco déle než jinde. A závazky Agendy 2030 hovoří jasně, dotknou se všech zemí a velkého počtu zemědělců, ale i konzumentů, neboť tato škodlivá politika samozřejmě povede k nedostatku potravin všeho druhu, nejen masa, které má podle globalistů nahradit hmyz a maso vyrobené v laboratoři…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Po Nizozemsku nyní protestují zemědělci také ve Španělsku (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden