Velká Británie: Muž byl zatčen za to, že na veřejnosti vystavil britskou vlajku, je to prý rasistické
RSS

Velká Británie: Muž byl zatčen za to, že na veřejnosti vystavil britskou vlajku, je to prý rasistické


Možná jste zaznamenali, že v Britanistánu vycházeli ve velkém od ulic mohamedáni a to nejen s palestinskými vlajkami, ale také s vlajkami ISIS, Hizb ut Tahrir, Talibánu, Al Káidy a jiných islámských bojůvek, jejichž cílem je vytvoření chalífátu pod právem šaría.
Ovšem tito muslimové jsou naprosto v pořádku, vyjádření jejich postojů je stále považováno za „svobodu projevu,“ nicméně muž, který nesl místo palestinské vlajky nebo vlajky ISIS vlajku britskou, byl záhy zatčen.
Již před časem zakročila britská policie proti anglické vlajce, protože je údajně rasistická, nyní se stalo totéž ve vztahu k vlajce britské, která v ulicích Liverpoolu vadila – a to na rozdíl od vlajek palestinských či ISIS.

A man was arrested in Liverpool over the weekend for flying the Union Jack flag in the middle of the pro-Palestine mob
State of play with the police in our county:
to flag to the Islamic flag of Jihad, the Israeli flag, or any other foreign flag pic.twitter.com/eDQq1WjEvG
— SL (@Steve_Laws_) February 5, 2024


Jaký další důkaz je zapotřebí, aby bylo jasno, že systém již podporuje budoucí chalífát? Národní státy Evropy jsou hrozbou, která musí být zničena. A jak se zdá, je úplně jedno, jestli na tom pracuje podvratná EU nebo vlastní vláda od EU odtržené země…
Již dříve zakročila policie proti vyvěšování anglické vlajky:
 

Úřady se v obou uvedených případech postavily na stranu islámských kolonistů proti domorodému obyvatelstvu. Kolik důkazů je ještě zapotřebí, aby si evropské obyvatelstvo – obzvlášť v některých zemích – uvědomilo, že se jejich země stávají chalífáty??


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Velká Británie: Muž byl zatčen za to, že na veřejnosti vystavil britskou vlajku, je to prý rasistické se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden